Перейти до змісту

Захист телефонів Apple вже не панацея?


Hind_Leader

Recommended Posts

 

 

Міністерство Юстиції США відкликало судовий позов, в якому зобов'язувало Apple сприяти ФБР при зломі iPhone стрілка з Сан-Бернардіно. Про це повідомляє Reuters.

«Уряд отримав доступ до даних з айфона Саїда Фарука, тому більше не потребує допомоги Apple», - наводить The New York Times цитату Мін'юсту.

Джерела USA Today повідомили, що фахівці відомства використали «сторонній» спосіб доступу до інформації, що зберігається на пристрої терориста, без видалення даних.

Раніше суд постановив, що компанія Apple повинна допомогти слідчим отримати доступ до даних на iPhone.

Apple відмовилася це зробити і висловила намір оскаржити судове рішення. Також компанія запропонувала створитиспеціальну комісію для розгляду ситуації навколо спору з ФБР.

 

Link to comment
Share on other sites

Таке враження, ніби він колись тією панацеєю був :)

Ну, я ніколи Апплом не користувався но мені казали, що вкриття айфону, навіть за наявності спеціального крмініналістичного комплексу на кшталт Талону та подідних - то є ще тою задачею. Тим більш, що айфони - кирпичини доволі часто продаються за копіки.

Link to comment
Share on other sites

Усе оте тріпотіння жабрами щодо незламності - попса галіма для фанатів цього бренду.

ФБР давало можливість повидлу зберегти обличчя, а ті залупились і почали гнути пальці.

Тоді, після рішення суду, ФБР легалізувало злам (яки вже давно було проведено) і привселюдно, за надмірне гнуття пальців дала повидлам посмоктати тузіка. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Як казав мій вчитель криптографії, швидкість пригадування паролю прямо пропорційна квадрату температури паяльника, вставленого в порт власника.  Зламати можна майже все, питання в тому скільки на це витратисься часу і які бонуси зі злому. 

Link to comment
Share on other sites

Компания Apple пообещала усовершенствовать защиту своих продуктов после того, как сотрудники ФБР сумели взломать заблокированный мобильный телефон iPhone, принадлежавший Саиду Фаруку - участнику нападения на мирных граждан в калифорнийском Сан-Бернадино.

...

http://www.bbc.com/russian/international/2016/03/160329_apple_iphone_security_promise
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...