Перейти до змісту

День почався зі #зради з боку ЄС ))


tyv

Recommended Posts

Слухаю радіо ЄС ... новини ... Голандія хоче переглянути текст асоціації Україна-ЄС, французький парламент розгляне питання про пом"якшення санкцій рашкованів, грузинів поки що послали нах з безвізовим !

Link to comment
Share on other sites

Правительство Нидерландов хочет изменить некоторые положения из Соглашения об ассоциации между Украиной и ЕС. Об этом сообщает австрийское издание Die Presse, ссылаясь на информацию голландских дипломатов.
На такой шаг голландское правительство намерено пойти после апрельского референдума, на котором голландцы проголосовали против ратификации соглашения об ассоциации.
"Правительство в Гааге предпочитает тихую дипломатию за кулисами. И сейчас, когда Нидерланды председательствуют в ЕС, у них есть возможность попытаться изменить некоторые пункты в договоре ЕС и Украины", - говорится в статье.
В частности, речь идет об исключении из соглашения пункта о сотрудничестве между Украиной и ЕС в оборонной сфере, или, как минимум, о смягчении условий подобного сотрудничества.
Гаага объясняет свою позицию тем, что сохранение безопасности в Европе или Украине не входит в задачи ЕС, этим должно заниматься НАТО.
Кроме того, голландцы хотят гарантий, что Украина "не получит автоматический доступ к финансовым источникам ЕС".
"В-третьих, Соглашение об ассоциации ЕС с Киевом не должно гарантировать, что Украина могла бы быть принята в качестве 29 государства-члена ЕС", - сказал дипломат.
Для изменения текста соглашения Украина-ЕС, Гааге придется добиваться согласия всех членов ЕС, которые уже ратифицировали его в нынешнем виде.
"Мы получаем от остальных 27 стран-членов позитивные сигналы. В странах-членах ЕС существует понимание нашей проблемы, которую мы получили после этого референдума", - сказал голландский дипломат.
В то же время, против изменения соглашения выступают Польша и три страны Балтии, согласие которых тоже необходимо. В частности, они настаивают на сохранении пункта о военно-техническом сотрудничестве между ЕС и Украиной.
Издание отмечает, что Нидерланды вряд ли достигнут какого-либо решения до 23 июня, когда состоится референдум о членстве Великобритании в ЕС. Кроме того, для изменения условий соглашения требуется и согласие Украины.

Link to comment
Share on other sites

Сенат Франції розгляне пропозицію про скасування санкцій проти РФ


 

У середу, 8 червня, Сенат Франції голосуватиме за резолюцію, яка закликає уряд країни скасувати санкції проти Росії.

Про це повідомляє сайт інституції, пише "Європейська правда".

На голосування резолюцію винесли два сенатори  - Ів Поццо ді Борго, який також є одним з авторів документу, та Сімон Сутур.

Як відомо, в квітні Нижня палата парламенту Франції – Національна асамблея – проголосувала за резолюцію.

Це рішення є рекомендаційним. Крім того, воно не набуде чинності в разі, якщо Сенат не підтримає його.

Раніше Верховна Рада України ухвалила  офіційне звернення до Сенату Франції із закликом не голосувати за резолюцію.

Необхідно зазначити, що резолюція на користь зупинки санкцій була підтримана нижньою палатою  парламенту Франції лише через те, що більшість провладних депутатів проігнорували голосування.

У голосуванні в Національних зборах взяв участь 101 депутат, з яких 55 проголосували за підтримку резолюції і 44 були проти при тому, що до складу падати входять 577 депутатів. У Франції для ухвалення резолюцій достатньо простої, а не абсолютної більшості.

Змінено користувачем tyv
Link to comment
Share on other sites

нікчем і корупціонерів з протягнутою рукою завжди посилатимуть нах ))

 

в цьому випадку західні союзники посилають нах всю країну, весь народ, який воює за свою свободу

ну не наволоч? наволоч! ще й яка

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

в цьому випадку західні союзники посилають нах всю країну, весь народ, який воює за свою свободу

ну не наволоч? наволоч! ще й яка

страна, народ, который воюет за свободу, не может иметь брехливого вора в президентах Змінено користувачем costashu
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

поки шо може

може вона від того зникне, але з боку французів допомагати цьому - свинство

раздел "Захід" из статьи http://www.pravda.com.ua/columns/2016/06/7/7110945/

 

Захід наскрізь бачить Петра Олексійовича.

 

Але мимоволі змушений йому підігрувати. Річ у тім, що Захід не може собі дозволити не підтримувати Україну.

 

І в даний момент навіть не геостратегічні фактори є визначальними. Україна знаходиться на межі економічного краху, який має надто багато шансів перерости у революційний хаос.

 

А для Заходу такий сценарій у багатомільйонній країні, перенасиченій зброєю і безпринципними політиками, має чітку загрозу – величезний потік українських біженців у Європу.

 

Яких, зі зрозумілих причин, там абсолютно не бажають бачити.

 

Тому стратегічна ціль Заходу – стабільність України. І кроки, спрямовані на стабілізацію економіки, Захід готовий називати реформами.

 

Єдине, на що Захід категорично не зможе погодитись і говорить про це з ранку до вечора, – це тотальна корупція.

 

Тому що тоді фінансова підтримка задля стабілізації втрачає сенс – гроші все одно не доходять до економіки, осідаючи в корумпованих кишенях.

 

На все інше Захід готовий закрити очі заради стабілізації.

 

На будь-які прізвища прем’єра і генпрокурора. На численні брутальні ґвалтування демократії Верховною Радою.

 

Якщо українська влада стабілізує фінанси не виводом грошей з тіні, а завищеними тарифами – Захід це привітає.

 

Якщо Яресько задля тимчасової стабілізації здасть у фінансове рабство ціле покоління українців – Захід з готовністю назве це реформами.

 

Заходу конче потрібна стабільність України, навіть якщо це буде стабільна бідність.

 

Але українці не мають жодного морального права звинувачувати у цьому Захід.

 

Дивлячись у дзеркало, українці мають чесно визнати, що американці, німці і французи обирали Обаму, Меркель і Олланда не для того, щоб ті забезпечували процвітання України, тим більше за рахунок власних народів.

 

Якщо самим українцям начхати на власну країну і власних дітей – то західні лідери у цьому не винні.

 

Коли українські політики їздять по західних країнах з проханням знайти управу на власного президента, якому самі ж допомагали отримати владу і вплив…

 

Коли багато українців на виборах продають свій голос, а значить і свою душу, за чотириста гривень або кіло гречки відверто продажним політикам – а потім жаліються на своє злиденне життя…

 

Коли навіть непересічні українці з потужним потенціалом все сидять і чекають, коли ж з космосу з’являться політичні кіборги… Це якби Лі Куан Ю все сидів і чекав, коли ж нарешті з’явиться сінгапурський Рузвельт або Черчилль.

 

…Захід все це бачить. І не може не робити висновок: якщо українці не створюють реальну, не декоративну, альтернативу нинішній владі, якщо вони не створюють реальну, не декоративну, системну опозицію – значить, така влада в цілому їх влаштовує.

 

Якщо українські активісти розпорошились по різних напрямках і нішах – значить, система в цілому їх задовольняє, питання тільки в окремих деталях.

 

Якщо українці з готовністю погоджуються на ерзац-мрію – безвізовий режим замість європейського рівня життя, то чому Захід має надриватися заради України?

 

Чи може Захід надати сучасну високотехнологічну летальну зброю армії, яку власне командування регулярно заводить в "котли", залишаючи без належної допомоги і без вчасного наказу на відступ, і в якій бійці різного рангу і різних секторів в один голос твердили одне і те ж: чим менше український Генштаб знав про деталі операції – тим успішніша операція.

 

Українці не створюють реальної альтернативи Порошенку – Захід буде вести справи тільки з Порошенком. І використовувати очевидні вразливі місця українського президента у власних цілях.

 

Зокрема, у Мінську.

 

Якщо українська влада повзає перед Заходом на колінах з проханнями надати кредит і обіцянками виконати зустрічні умови, тримаючи при цьому в кишені корупційну дулю, – Захід буде грати роль барина.

 

Якщо українці запропонують власний справжній бізнес-план глибокої модернізації країни, підкріпивши його створенням реального правосуддя як основи сприятливого бізнес-клімату, – Захід з готовністю зіграє роль партнера-інвестора.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Народ, расслабьтесь!

К сожалению, все мы хотим видеть мир исключительно в контрастных черно-белых цветах.

Вот оно явное зло из преисподней, а вот оно - ангельское добро. Евросоюз и США далеко не ангелы. Всего полвека назад немцы проявляли чудеса жестокости, а расовая сегрегация в США закончилась совсем недавно. Отдельный общественный транспорт в штатах существовал до 1970 года.

 

Так уж они моральны и честны, чтобы брать с них пример и слепо следовать советам?

А не пошли бы они НАКУЙ!

Нацепили нам на голову шоры и махая перед носом морковкой, двигают нас в разные стороны, решая свои собственные геополитические задачи.

 

Я понимаю, что утопающий не смотрит на моральное состояние человека, протягивающего руку помощи, но и прогибаться в мостик не стоит.

Змінено користувачем Kot
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ситуация с Россией напоминает мне областную лечебницу. Где один психически нездоровый пациент, вооружившись ножом, отрубил кисть руки соседа по палате. Весь мед персонал прекрасно знает, что этому человеку нужно срочно вколоть успокаивающее,  надеть смирительную рубаху и привязать к койке... Для этого есть все необходимое...,  и крупные санитары, и сильные нейролептики, и препараты чтобы усыпить его навсегда...
А что делают врачи? Они объясняют, что принимать особых мер против него они не будут, ибо тот размахивает ножом... и угрожает всех перерезать. Необходимо с ним полюбовно договориться..., а кисть пришить назад, причем инфицированную, без обработки... То, что она заразит весь организм никого не ибет. Причем они отказались выдать оружие для защиты от этого психопата и заставляют всех остальных отказывать в помощи. Закрыли нас в комнате наедине с этим уродом и в замочную скважину шепчут советы...

Змінено користувачем Kot
Link to comment
Share on other sites

небольшое уточнение - у этого урода не нож, а детонатор бомбы, заложенной под всю больницу

 

Прекрасное дополнение! Оно орет на всю больницу, что под зданием заложен фугас и он готов всех взорвать, включая себя родимого, ибо терять ему нечего...

Link to comment
Share on other sites

 


в цьому випадку західні союзники посилають нах всю країну, весь народ, який воює за свою свободу

ну не наволоч? наволоч! ще й яка

 

Ми свідки того, що наше керівництво Україною саме посилає нас всіх н*х,

то чому інші держави нас повинні розуміти інакше?

 

Тут ВСЕ ЛОГІЧНО

Link to comment
Share on other sites

Народ, расслабьтесь!

 

К сожалению, все мы хотим видеть мир исключительно в контрастных черно-белых цветах.

Вот оно явное зло из преисподней, а вот оно - ангельское добро. Евросоюз и США далеко не ангелы. Всего полвека назад немцы проявляли чудеса жестокости, а расовая сегрегация в США закончилась совсем недавно. Отдельный общественный транспорт в штатах существовал до 1970 года.

 

Так уж они моральны и честны, чтобы брать с них пример и слепо следовать советам?

А не пошли бы они НАКУЙ!

Нацепили нам на голову шоры и махая перед носом морковкой, двигают нас в разные стороны, решая свои собственные геополитические задачи.

 

Я понимаю, что утопающий не смотрит на моральное состояние человека, протягивающего руку помощи, но и прогибаться в мостик не стоит.

 

Прошло 70 лет после войны. Уроки истории стали забываться. Европейский эгоизм берет вверх перед необходимостью просчитывать последствия на годы вперед. Гланое сегодня - спокойствие, а потом чуть что "Америка, спаси, помоги!"

Link to comment
Share on other sites

Чтобы стать ближе к Европе - Петр-Первый побрил бояр, затеял железную дорогу, усилил корабельную индустрию.

 

Что сделал Порошенко чтобы стать ближе к Европе? - устроил переговоры с опросом в Голландии?

Выполнил 140 требований? ЕС?

 

- интересно как я это ощущать должен... надо бы озвучить. Ведь живу и не знаю ....

Link to comment
Share on other sites

Прошло 70 лет после войны. Уроки истории стали забываться. Европейский эгоизм берет вверх перед необходимостью просчитывать последствия на годы вперед. Гланое сегодня - спокойствие, а потом чуть что "Америка, спаси, помоги!"

Не, просто жадные пидарасы.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...