Перейти до змісту

Сепаратистський проект Медведчука: як по всій Україні створюються "Л-ДНРи"


ЦеDzip

Recommended Posts

«Територіальні громади» від Медведчука намагаються замінити собою державу: збирають податки, видають автомобільні номери. Планують: створення «народних митниць» і «народної міліції». Між цим захоплюють комунальні приміщення та агітують за Росію. Саме з них має початися створення окупаційних адміністрацій чергових «народних республік».

 

http://texty.org.ua/pg/article/txts/read/68839/Separatystskyj_projekt_Medvedchuka_Pid_vygladom_terytorialnyh_gromad

 

:nose3:

 

Link to comment
Share on other sites

Не стаття а прям посібник "як з гівна, палок, впихування невпіхуйомого і натягування гондону на глобус написати статтю".

Я вже писав тут на форумі, що у нас в області нас ці "суверенні громади" і "незалежні люди світового народу" почали з'являтися в 2009-2010 роках. Ще раз - 2009-2010 роках, коли при владі був Пасічник, плавно переходящий в Овоча, і ніхто не чув нічого ні про який сепаратізм. І ніякий Медведчук не мав до цого жодного відношення, просто містечкові довбойоби, які дорвалися до інторнетів, охуївали від обсягу отриманої інформації, їхні куці мізки замикало, і вони починали гратися в масонські ложі та створювати власний ZOG.

Наприклад, той же КОБ що в Росії, що в Україні існував з початку 2000-х, а ця хуйня з "суверенним народом України" недалеко від КОБа ушла.

Ось і зараз- після 2014 року всі міські юродиві і самашеччі полізли зі своїх кубел "в люди", після чого прийшли спритні ділки, які зрозуміли, що с лохів можна бабла настригти, і очолили всі ці движняки. 

Чи ви думаєте, шо всі ці "народні автомобільні номери" та "народні реєстрації підприємства" паціентам задарма роблять? Ні, вони всі "самооподатковуються", і очільники мають свій бутербродік з масліцем і ковбаскою, а подеколи- і з ікоркою.

А Медведчурка працює не через цих упизднів, це для нього занадто дріб'язково.

Він працює через депутатів як у ВР, так і у місцевих радах, та ще через деякі громадські організації, і проштовхує "особливий статус" Запоріжжя, Дніпра, "фпорто-франков" в Одессі і таке інше.  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...