Перейти до змісту

Cвятые отцы в Тернополе- отличились в ночном клубе :) :) :)


кноп

Recommended Posts

Все, шо в унісон з ворогом - ворогом є й саме.

ну там бабло, имхо. первично, и бабло не факт что ихз кацапии. просто если объединят этот панотец уже не как первый святой на деревне будет баб лапать, а лишь как третий лебедь в шестом ряду. придьотцца в бадеги попроще уходить, а уже привык быть звиздой 

Link to comment
Share on other sites

Вчера около 11 часов вечера в закарпатском селе Подвиноградов произошла дорожная трагедия.
Как рассказали «ФАКТАМ» в пресс-службе областного главка Нацполиции, Audi-80 двигалась в сторону Виноградова. В какой-то момент водитель потерял контроль над управлением, машина вылетела на обочину и сбила трех женщин, шедших в попутном направлении. Пострадавшие — местные жительницы 51-го, 63-х и 76-ти лет — от полученных травм скончались на месте.
Виновником смертельного ДТП оказался 78-летний местный священнослужитель. Прибывшие на место правоохранители обнаружили у него алкогольное опьянение, после чего задержали.
Сейчас идет досудебное расследование, решается вопрос об аресте священника.

http://fakty.ua/224285-v-zakarpate-pyanyj-svyacshennik-na-mashine-nasmert-sbil-treh-zhencshin-foto

Link to comment
Share on other sites

Навіть важко щось коментувати коли згадується священник який був у нас в Україні-грекокатолицький отець що відсидів в Сибірі.після повернення з заслання працював  кочегаром і ночами ходив по хаиах сповідав.одружував чи хрестив.Ні машини не мав ні хати .Все церкві і людям.Як помер то кілька тисяч прийшли на панихиду

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

УАПЦ визнали факт порушення канонів з боку священнослужителів.

«Тому нам, вірянам УАПЦ, вельми прикро спостерігати за тим, як Високопреосвященніший архиєпископ Мстислав на очах у всієї України та за участю кліриків його Єпархії демонструє неприйнятну для архиєрея та ченця розкуту сексуальну поведінку та грубо порушує священні канони (27, 42 та 54 правила святих апостолів)», – написано в повідомленні прес-служби УАПЦ.

Правда, визнання гріхопадіння та порушення канонів виявляється не означає, що архієпископа та священників, які напились та побили людей, будуть судити та карати за канонами православ’я.

Видно, в керівництві Церкви вирішили схитрувати і чи не вперше використати невизнання канонічності УАПЦ: «УАПЦ наразі не є канонічно визнаною Помісною Церквою світового православ’я, а, отже, формально не зобов’язана завжди та в усьому діяти у точній відповідності до канонічного права Православної Церкви», – зазначили там. :weep:

Скандальний архиєпископ-забіяка з Тернопільщини вимолюватиме прощення в монастирі, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу Патріархії.

Архієпископ Тернопільський і Подільський Української автокефальної православної церкви Мстислав (Гук), що брав участь в нічних гуляння з танцями і бійкою в нічному клубі Тернополя, відправлений на покуту в монастир.

В Тернопіль призначили тимчасово виконуючого обов’язки єпархії. Ним став митрополит Галицький та Івано-Франківський Андрій (Абрамчук).

Таке рішення прийняв 18 жовтня Синод УАПЦ.

Крім того, собор відсторонив від душпастирських обов’язків ще двох священиків і іподиякона, замішаних у бешкеті.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...