Перейти до змісту

Про Доктрину інформаційної безпеки України


Olegik

Recommended Posts

Відповідно до статті 107 Конституції України, частини другої статті 2 Закону України «Про основи національної безпеки України» п о с т а н о в л я ю:

 

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року «Про Доктрину інформаційної безпеки України» (додається).

 

2. Затвердити Доктрину інформаційної безпеки України (додається).

 

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

 

Президент України П.ПОРОШЕНКО

 

25 лютого 2017 року

...

далее http://www.president.gov.ua/documents/472017-21374
Link to comment
Share on other sites

Когда коту делать нечего, он яйца лижет.

 

Прямо сейчас СБУ зачищает рынок сжиженного газа от украинцев, египетского, иранского и пр. газа,  под кума Путина и москальский газ. Вот и вся безопасность. 

Link to comment
Share on other sites

@shurken, скудова такая инфа?

и как она коррелируеццо с информацийной безпекой и

способами ее внедрения, например, через мониторинг

тырнет-пространства Украины и его допысувачив?

 

 

виявлення та притягнення до відповідальності згідно із законодавством суб'єктів українського інформаційного простору, що створені та/або використовуються державою-агресором для ведення інформаційної війни проти України, та унеможливлення їхньої підривної діяльності;

унеможливлення вільного обігу інформаційної продукції (друкованої та електронної), насамперед походженням з території держави-агресора, що містить пропаганду війни, національної і релігійної ворожнечі, зміни конституційного ладу насильницьким шляхом або порушення суверенітету і територіальної цілісності України, провокує масові заворушення;

Link to comment
Share on other sites

@shurken, скудова такая инфа?

Не тайна за семью печатями. Даже в новостях попадалось. Понятно, что свечку никто не держал на договорняках Медведчука и Ляксеича. Но вот что СБУ поставила на колени всех импортеров сжиженного газа, чем полностью остановила импорт, вполне открытая информация. А буквально на днях на рынке появились новые игроки, которых озвучил выше. Сложить одно с другим и догадаться под кого зачищали рынок не составляет труда. Тем более схема не новая, плагиат на Курченко.

 

В общем Медведчук в шоколаде, Ляксеич снимает сливки, кацапы барыжат нам газок, СБУ думаю тоже перепало с барского плеча и только маленький украинец платит за топливо минимум на гривну (хотя как для весны, думаю на три-четыре) на литре больше.  Кстати Курченко так не борзел и к весне цены снижались как положено. А эти ломают рынок через колено и грабят как в последний день. Явно не видят своего будущего здесь.  

 

P.S. А с информационной безопасностью оно связано довольно прямо. Некогда службе брелков Украины заниматься безопасностью. Еще столько всего надо раздеребанить. 

Змінено користувачем shurken
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...