Перейти до змісту

Параска!


Луша

Recommended Posts

Значення імені Параска

http://krasuni.ru/wp-content/uploads/2011/09/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0.jpgЗначення і походження імені: Параска дослівно означає “п’ятниця” (грец.).

Енергетика і Карма імені: легкість, рухливість і якийсь щирий порив відчуваються в енергетиці цього старого українського імені. Чому саме щирий? Просто така мелодія імені.  У мелодії імені Параска створюється враження якоїсь щирої і рвучкої радості, начебто  Параска босоніж на поріг вибігла вас зустрічати. Погодитеся, що радість босоніж – це щиро. А втім, справа не в цьому.

Головне, що щирість усе-таки  дуже характерна для Параски. Зазвичай, жінка з таким ім’ям має досить веселу вдачу, вона дуже рухлива і життєрадісна, однак щира емоційність робить її надто підданою зовнішнім впливам. Так, якщо вам раптом чомусь прийде в голову налаштувати Параску, то це навряд чи буде занадто складно, так собі, задачка для першокласника. Утім, це ж може стосуватися і  того, щоб розвеселити її, якщо ви, звичайно, маєте почуття гумору.

Треба сказати, що при усій своїй безпосередності характер Параски не грішить надмірними зручностями для життя. Паша дуже щиросердечна людина, у неї багато друзів і подруг, що люблять і цінують її, от тільки сама вона може сильно страждати від власної чутливості. У наші дні ситуація ускладнюється ще і тим, що це досить рідке по сьогоднішніх мірках ім’я виглядає трохи старомодно, що може позначитися на самолюбстві Параски, скажемо так, не в кращу сторону. Тобто  самолюбство буде ще одним приводом для її негативних емоцій.

Єдине, що, мабуть, може допомогти Парасці згладити деякі неприємні моменти у своєму житті, – це навчитися більше довіряти долі, якою б  вона не була. Зрештою ,  розладами, нехай навіть щирими, справи все рівно не поправиш.

Секрети спілкування. Якщо ви не бажаєте псувати стосунки з Параскою, то ніколи не забувайте про її щирість і прямоту. Вона сама навряд чи буде хитрити, але і чужа хитрість образить її до глибини душі. У цілому ж вона дуже м’яка і добра жінка, що робить спілкування з нею дуже приємною.

Астрологічна характеристика. Знак зодіаку: Рак. Планета: Венера. Кольори імені: чорний, червоний, синювато-сріблистий. Найбільш сприятливі кольори: жовтогарячий, коричневий. Камінь-талісман: сард, сердолік, бурштин.

http://krasuni.ru/znachennya-imeni-paraska.html

Link to comment
Share on other sites

+ 1.

 

А ти де блукаєш-пропадаєшанамтутскучнобезтебе

:shuffle:

 

Ну, осьо... прийшла 

А Параски нема

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Пока не этом форуме не будет адекватной модерации. Не будет и форумчан интересных.

Сиди на притулку серед ватанів і підхуйлятників рагулятників. 

 

Олегик теж давно не писав. він завджи новини різні давав. прикро все це.

Він на дурку пішов. 

 

Це не проблема, я вже писав, що скоро закриємось :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...