Перейти до змісту

Ядерне роззброєння – це "історична помилка" України, – Турчинов


Recommended Posts

нарешті сказано відкрито, прямо, доволі голосно

неясно наразі як виправляти помилку

 

Секретар РНБО Олександр Турчинов наголошує, що після ядерного роззброєння дані Україні гарантії безпеки навіть не варті "паперу, на якому були написані".

Про це розповів Турчинов виданню "Гордон".

В умовах сучасного світу кожен має розраховувати на власні сили. На слабких не зважають, їх повчають, принижують і використовують! Тільки сильна Україна може змусити себе поважати і зважати на свої національні інтереси! Таку Україну ми повинні разом будувати,

– заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України.

Турчинов додав, що Україна, поки не стала членом НАТО, мусить розраховувати тільки на власні сили.

Він наголосив, що лише потужна сучасна зброя стримування здатна вражати ворога на будь-якій відстані і зупинити агресивну ядерну країну.

"На моє особисте переконання, це завдання треба розв’язати у пріоритетному порядку. І ні в кого у світі немає ні морального, ні юридичного права не погодитися із цією позицією", – сказав депутат.

https://24tv.ua/ukrayina_tag1119

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

у світі цікавого

здавалось би новина першочергової важливості, від вчорашнього вечора

а розголосу майже немає

 

d9637de6027b4be87edec6f313e4565e.png

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

 

 


нарешті сказано відкрито
да, впрЫнцЫпе, это уже говорено было, и фигурами аля Пастор, толку-то.... яснопонятно, что, будучи при должностях, ни през, ни премьер, ни спикер такого не ляпнут, Турч может, но это все так... ничего уже не отмотаешь назад..

 

 


а розголосу майже немає
неуплОчено патамушта
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

на какие шиши Украина дотянула бы это оружие в сохранности, чтобы не растащили или что бы не бахнуло от распистяйства? Вы смеетесь что ли? Вспомните в каком дерьме страна лежала до двухтысячных. Рашку и ту Штаты бесплатно ножками Буша кормили в 90х, что бы та с голоду не начала ракетами пулять.

Змінено користувачем Вуйко_З_Онтарио
Link to comment
Share on other sites

Я сама до певного моменту так думала, але коли дізналася, що "кнопка" у руках москалюг лишилася то змінила думку

Вони нам такууууу підставу могли зробили....

Link to comment
Share on other sites

Так ... тим більше Україна реально ніколи не була незалежною від Росії, і особливо кацапи були інфільтровані під час Януковича. Плюс великий тиск від країн Заходу.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Україна завжди могла і можливо може зробити балістичні ракети і боєголовки не мусять бути ядерні а наприклад ххімічні чи просто 2000 кг вибухівки але хто в нашій іліті би наважився бобанути Москву наприклад Змінено користувачем coolzak
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Володя, Людям нечего было есть и не в чем ходить довольно долгое время после объявления Независимости. В этих условиях невозможно было рисовать горизонт событий дальше трех-пяти лет. В этих границах избавление от ядерного оружия выглядело логичным и правильным.

Link to comment
Share on other sites

Тут ще фактор що керували країною люди рівня секретаря райкому які стратегічно про варіанти розвитку подій ніколи не вміли і не хотіли думати.Той же Кравчук може і міг викьнувати директиви але самому щось планувати чи прогнозувати для 50 млн країни було понад його можливості.А решта після нього була просто падлиножерці які паразитували на трупі УРСР
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

звісно

не було і немає досі державних діячів в Україні

що власне цими словами про "історичну помилку" і визнав Турч

але що далі?

"Вільха"? випробування? 5 -й рік війни і вона в будь-який момент може значно загостритись

а у нас як не було нічого для відповіді супостату, так і досі немає

і невідомо, чи хоч щось буде

Турч шо зробив для ліквідації "історичної помилки"?

так отож

Link to comment
Share on other sites

гарно сказано

я б не сказав краще )

 

кричуща невідповідність сучасної української владної еліти складності нагального моменту, її злочинна бездіяльність, тотальна професійна бездарність, стратегічна сліпота, епічна недалекоглядність в своїй жадібності, що злила та продовжує зливати дорогоцінний час і можливості для прискореного стратегічного укріплення, просто провокує агресора скористатися законсервованою внутрішньою організаційною слабкістю України;

 

https://censor.net.ua/blogs/3061044/chi_pochne_rosya_povnomasshtabnu_vyinu_proti_ukrani

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

блять яку єбанатську херню я читаю

 

тобто десятиріччями обслуговувати кацапське ЯО ми можемо

 

більше того - усе отє кацапське ЯО, судячи з того що з ним зараз відбувається - тільки і трималось на наших спецах

 

а своє нєнєнє  - бахнуло б, ростягнули б, пропили б  бла бла бла бла

 

сука скільки ми ще будемо витравлювати оцю малоросску меншовартість з мизків - хз

Link to comment
Share on other sites

блять яку єбанатську херню я читаю

 

тобто десятиріччями обслуговувати кацапське ЯО ми можемо

 

більше того - усе отє кацапське ЯО, судячи з того що з ним зараз відбувається - тільки і трималось на наших спецах

 

а своє нєнєнє  - бахнуло б, ростягнули б, пропили б  бла бла бла бла

 

сука скільки ми ще будемо витравлювати оцю малоросску меншовартість з мизків - хз

 

на той момент не було можливостей залишити ЯЗ. на Україну тиснули одночасно і Штати і Росія, та і європейці не заперечували. так що помилка то воно помилка, але ж треба зважати й на об'єктивні обставини

Link to comment
Share on other sites

ДАЦЮК: https://blogs.pravda.com.ua/authors/datsuk/5ad05cedae247/

 

В світі є чотири способи на те, щоб зробити ставку, яку приймуть сильні гравці світу (США, Європа, Китай): 1) Економічний та політичний рівень багатства, який дозволяє почуватися рівним серед сильних навіть без ядерної зброї (наприклад, Японія); 2) Ядерна зброя, яка дозволяє навіть без високого економічного та політичного розвитку змушувати рахуватися сильних (Росія, Північна Корея); 3) Готовність віддавати життя задля перемоги, хоч і не маючи ні високого рівня розвитку, ні ядерної зброї (наприклад, В'єтнам); 4) Високий інноваційний потенціал, який змушує визнавати незалежність і право на самовизначення (Гонконг, Сінгапур).

 

Недавно один український політик заявив, що "ядерне роззброєння України було історичною помилкою". Тобто ми добровільно віддали останній ресурс своєї сили в обмін на ніщо. І за час революції та війни ми не здобули жодного ресурсу, який би могли використати як ставку в світовій війні.

 

Ядерне роззброєння для України не фатальне. А фатальне те, що українці не можуть зробити жодну з цих ставок – високий економіко-політичний розвиток, ядерна зброя, готовність віддавати життя, високий інноваційний потенціал. Український правлячий клас не поважають у світі, а відтак не поважають і українців.

Link to comment
Share on other sites

В 90-х політично-соціальний розклад був таким: націоналісти-гуманітарії, які вміли розповідати про світле майбутнє,

червоний директорат на великих державних підприємствах,

комуністи-комсомольці, які переходили зі стадії малого бізнесу в олігархи.

Link to comment
Share on other sites

Щось Турча сьогодні понесло

п'ятниця 13?

 

Размещение Россией на границе с Украиной ракетных систем "Искандер-К", способных поражать цель на расстоянии до 2,5 тыс. километров - это демонстративный выход РФ из соглашения относительно запрета ракет средней и малой дальности.

Как передает Цензор.НЕТ, об этом глава Совета национальной безопасности и обороны Александр Турчинов заявил во время выступления на Киевском форуме безопасности. 

Он обратил внимание на ракетные войска РФ, которые расположены непосредственно вблизи украинской границы.

"Это четыре ракетные бригады. Они вооружены современными ракетными системами "Искандер", - заявил Турчинов, отметив, что сегодня существует две модификации таких комплексов.

"Баллистическая ракета поражает цели на расстоянии 500 км. Но сегодня, "Искандер-К" обеспечивается крылатыми ракетами, которые могут уничтожать цель на расстоянии до 2,5 тыс. километров. Почему я акцентирую внимание на этих характеристиках этих ракетных систем? Потому что это демонстративный выход Российской Федерации из соглашения относительно запрета ракет средней и малой дальности. Это угрожает не только Украине. Выход России из этого соглашения  - это фактически угроза всем европейским странам. Потому что время ракетной атаки сокращается до минут, а не часов", - подчеркнул глава СНБО.

Он напомнил, что Украина ранее провела испытания крылатой ракеты, и сразу же после этого американские партнеры направили письмо с требованием предоставить тактико-технические характеристики этой ракеты, чтобы она соответствовала вышеуказанному договору. 

"Украина не привышает ограничительную дальность этих ракет. Мы не выходим не из каких ратифицированных соглашений. Но, я хочу спросить: а для кого эти соглашения?! Для Украины?! Если международное сообщество не может ограничить увеличение ракетных наступательных систем Российской Федерации, в том числе средней дальности. Почему не ставится вопрос относительно непротиводействия этой опасности, как в Европе так и в Украине? Нужно честно сказать: это соглашение сегодня не действует", - подчеркнул Турчинов. 

Напомним, договор о ликвидации ракет средней и малой дальности не разрешает сторонам иметь баллистические ракеты наземного базирования и крылатые ракеты с дальностью действия от 500 до 5,5 тысячи километров. Документ был подписан в 1987 году.Источник:https://censor.net.ua/n3061092

Link to comment
Share on other sites

а ось і наша відповідь на всі загрози і виклики

 

На следующей неделе состоится заседание СНБО Украины, где будут продолжены санкции, которые существуют сегодня против РФ и продублированы санкции, которые приняли США и европейские страны.Источник:https://censor.net.ua/n3061116
:fp1: 
Link to comment
Share on other sites

Краічук міг і повинен був виторгувати кращі умови. Залишати боєголовки коли кнопка була в москальні то самогубство. Вони б на віки віків мали змогу крутити нами як хочуть
Link to comment
Share on other sites

Проблема в другом, мы очень долго отрываемся от советского прошлого. В каждой постсоветской стране проживают кацапы, которые как якоря, сдерживают движение на запад и тянут обратно в стойло. 

30% населения - вата и это после войны и горы трупов. Я уже молчу за РПЦ - которая занимает главенствующие позиции....

 

За все эти годы был только один достойный лидер - Вячеслав Черновол, которого быстро убрали. 

Россия, как плесень, проедает страны изнутри. В старые времена здания зараженные плесенью сжигали и строили новые, чтобы эта мерзость исчезла. Нужно что-то подобное - массовая люстрация, на всех уровнях. 

 

Даже если бы мы оставили ЯО, Кучма или Янукович и все это кацапское окружение, привело бы это оружие в полную недееспособность или обменяли на газовую скидку или долги. 

Змінено користувачем Kot
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...