Перейти до змісту

Клуб книголюбів: Таємні домовленності українських політиків


Citizen UA

Recommended Posts

Ітогі подвєдьом, панове порохня. Лолка кв Ахені європідарам: "Не чіпайте мою корупцію, а то Путін нападе"  :K

https://apostrophe.ua/ua/article/politics/foreign-policy/2018-05-12/otvergli-prosbu-i-delayut-shag-nazad-s-chem-poroshenko-priehal-iz-evropyi/18358  

 

І поки в офіційних заявах Порошенко каже про успішний робочий візит в Аахен, джерела "Апострофа" в дипломатичних колах, наближені до президента, описують результати не в таких яскравих фарбах.

 

"Створюється враження, що в ЄС роблять крок назад і не хочуть, щоби Порошенко використовував їх у внутрішній боротьбі, особливо на виборах. Тим більше, вони також не вірять, що йому вдасться виграти вибори. Тому поки знижують співпрацю з Порошенком, чекаючи, чим закінчаться президентські і парламентські вибори", - розповів співрозмовник "Апострофа".

 

За його словами, українська делегація приїхала не з порожніми руками. Однією з ключових тем розмови стала постійна критика ЄС в бік України з питань боротьби з корупцією. В українській владі нагадують, що заклики Європи до боротьби з корупцією не повинні перейти у війну проти України.

"Вони (представники української влади, - "Апостроф") хочуть, щоб в ЄС якомога менше говорили про корупцію. Тому що Росія буде включатися в українські вибори, використовуючи цю тезу. Тому наші політики просять якомога менше про це говорити. Але в ЄС не готові на таке погоджуватися", - продовжує джерело.

Link to comment
Share on other sites

"Вони (представники української влади, - "Апостроф") хочуть, щоб в ЄС якомога менше говорили про корупцію. Тому що Росія буде включатися в українські вибори, використовуючи цю тезу. Тому наші політики просять якомога менше про це говорити.

:lol2::weep::lol2:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...