Перейти до змісту

144рехворми

Кандидат
  • Posts

    78
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Ukraine

144рехворми's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

0

Reputation

  1. Так а кого доїти? Малий-середній бізнес уже в жопі, вижили найсильніші, бляхарі на умовах Южаніних і інших знімати з себе шкуру не будуть, заробітчан з Польші заманливо, але технічно важко. Самих себе шолі?
  2. Забіги олігархів між собою, хто більше вкине бабла, щоб виграти і смоктати державну цицьку. Не ховаючись і з приплямкуванням (привіт, Ротердам+ і т.д.) І лохи-виборці, хто за гречку, а хто по скудоумію, голосують за БПП, Ляшків, Відро, Жопоблок і тому подібну пиздоту, навіть не пробуючи голоснути за ДемАльянс чи якісь нові лиця в цьому паноптикумі. А потім стогнуть:"Знову, суки, нас наїбали, як же так!". І подєлом, блін.
  3. Є приміщення, які називаються судами, є люди, які називаються суддями, є вироки, які виносяться "іменем закону". Нічого спільного з правосуддям ця вся хуєта не має.
  4. Та він якось і до цього був не фонтан. Пожрав-посрав-забетонував, переможник Петро перерізав чергову лєнтачку, слався цар Петро, многая літа, хто погано б'є поклони, той ватнік або агент кремля. Нах.
  5. Йобаний підарас. А нахєра йому два таких мерседеси, Марині окремо тачку шолі взяв? В принципі нормально, особливо за державний кошт. Гнида і мудак.
  6. Треба,щоб Петя знову виграв. Щоб пересічні наїлися до нестями всієї оцієї хуйні, щоб аж верло і до рота більше не лізло.
  7. Як кого, Пеця з командою бірюково-мінстецівських ботів хай пиздують і покажуть нам, як треба. На словах у них всьо дуже заєбісь, побачимо, як воно в реалі. До речі, пан Абаменков розуміє, що на такі змагання посилають зазвичай кращих із кращих? Якщо і їх гнати з ВСУ, то хто залишиться тоді? Чи то просто попиздіти, бо правда сука не така, як шоколадний гетьман втирає?
  8. Уже ні. Три дні, як повзе в іншу сторону, Потихеньку дуже, але факт. Весна закінчилася, селяни відсіялися відсадилися, доляри по заниженому курсу як завжди весною в них видурили, так що 8 навряд чи побачимо, а от 30 під новий рік влєгкую може бути.
  9. Так наче ж не забанили, а заборонили створювати нові теми?
  10. Якщо Юля з Петьою у другому турі, мене на виборах не буде. Значить, ми заслужили і нема що смикатись, жрем повною ложкою і не скиглімо.
  11. Долбоёб це ти, притому сука упоротий в дим. Лічись галопєрідолом, в тебе істерика , чувак. "Што он украл" - простіше сказати, що він ще не спиздив, майже до всього дотяглися ліпкіє ручонкі у "Коля хороший парень!" (с)
  12. Макаки макаками, скажи краще, нахуя патрон так краде? Скоро одна пустеля залишиться і пам'ятник посеред неї з написом - НАЙКРАЩОМУ МЕНЕДЖЕРУ!
×
×
  • Створити...