Перейти до змісту

Страх і ненависть у Бугаївці


Citizen UA

Recommended Posts

:weep:

 

10468109_667406476679277_396550767427329
 
 
Іван Оберемко поширив відео.
17 хв · 
 

Ця історія це дуже, дуже, дуже блядь яскравий у своїй непередбачуваній класичності пиздець. Просто почитайте по пунктах, які я навіть не можу якось впорядкувати по рівню регіональної пизди.

1. Завідувачка дитсадка збирає теки (серйзно блядь, спеціальні стоси!) з фотками свої працівників. Звичайними фотками. З пляжу. З відпочинку. І ходить пресує працівників цими стосами розруківок інстраграму, типу всі вони винні в чомусь та охуїли. Ну йобнута і хуй би з нею, але!
2. Але за ці фотки вона звільняє виховательку.
3. Вихователька відновлюється. Але завідувачка звільняє її ВДРУГЕ. Вдруге за "аморальну поведінку", тобто за фотки, які вона наскрінила в інсті та фейсбуці.
4. Весь цей час завідувачка навалює якийсь пиздець про те, що вихователька когось відпиздила і тому їй довелось звільнити її за фотки. Што блядь?
5. Після резонансу в ЗМІ завідувачка міцно стає на позицію, що вихователька щось накоїла, але ніхто ніхуя не в курсі, про що вона. Ні поліція, ні ті, кого ніби-то відпиздили. Тобто завідувачка пускається у всі тяжкі.
6. Весь цей час все це відбувається в селі Бугаївка на Рівненщині, населення 1249 людей. Всі все розуміють. Ніби, але насправді ні, ми поїхали в це село і познаходили купу людей, які впевнені, що вихователька ходила в купальнику на роботу в дитсадок. 1249 людей населення, тобто це реально одна багатоповерхівка. І навіть там люди зуміли заплутатись в двох фактах: 1. Фотки з пляжу це не похід у купальнику на роботу. 2. Завідувачка йобнута на всю голову.
7. АЛЕ ЦЕ БЛЯДЬ НАВІТЬ НЕ ПОЧАТОК ПИЗДЕЦЮ, ШАНОВНІ БУГАЇВЧАНЕ.
8. Сільский голова впевнений, що вся дискусії в ЗМІ з приводу йобнутої завідувачки - це замовлення Радивілівської РДА. Г е о п о л і т и к а, інорфмаційні війни, політичні закази. Що ти блядь несеш, сука припини.
9. Наша журналістка знайшла в інсті доньку голови сільради, який вписується за йобнуту. І знаєте що там? Там нормальна така модель у значно більш відвертих позах, ніж звичайна місцева вихователька. Журналістка показує ці фотки всім в сільраді, всі хвалять, кажуть норм фотки, красиво дуже, гарна дівчина ггг 
10. Адвокат що захищає йобнуту завідувачку, це, як я зрозумів її брат (чи родич), він типу місцевий авторитет, балотувався навіть в нардепи (чи якось так, сорі, вже пальці болять печатати, тому не буду гуглити куди саме - не суть важливо, бо), ВАЖЛИВО ПИЗДЕЦЬ, що перед тим як балотуватися цей родич ЗМІНИВ ІМ'Я, ЩОБ ВИГРАТИ ВИБОРИ.
11. Блядь, я винесу це ім'я окремим пунктом. Серйзно, я напишу ім'я, на яке змінив свої власне адвокат-родич йобнутої окремим пунктом, бо більше так не можу.
12. ОЛЕГ ЛЯШКО.
13. Я все.
14. Олег Ляшко, йобнута, Радивілівська змова, подвійне звільнення за фотки. 
88. Приємного перегляду. Лайки та шери рятують життя дельфінів, - пам'ятайте про це.

 

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

ну шо

звичайнісінький срач

ще й клубнічкою

тепер ще треба фотки завідувачки

а ляшка нинада!

 

Щось мені здається, що та завідувачка - ще та блядь, яка з наближенням клімаксу стала затятим поборником моралі  :D

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...