Перейти до змісту

France bans smartphones


coolzak

Recommended Posts

Правильно зробили. Молодь дуріє від цих гаджетів. Світу не бачить взагалі.

Не тільки молодь, повно і дорослих, що "підсіли" на гаджети і соціяльні мережі. Але ж гаджети не винні - топори чи кухонні ножі теж існують не для вбивств... це просто капіталізм, як він є.

P.S. Вигадайте щось краще.

Link to comment
Share on other sites

Отож, могли б самогон пити чи траву курити як усі нормальні люди  :tu:

Різниця невелика. Захоплення соціяльними мережами цілком вкладається у питання психічних відхилень, і випадків захворювання вже повно, і це навіть якщо не згадувати про такі мерзотні речі, як "синій кит" etc, де дія НЛП нічим не відрізняється по наслідках від дії наркотиків. Абсолютно неважливо, чим впливають на мозок.

Link to comment
Share on other sites

Усіх примусово посадити на алкодієту!!!

?  Будь-яка цивілізація породжувала, породжує і буде породжувати у майбутньому привабливі, як кажуть, "популярні", але шкідливі речі і звички. Таке вже людство.

Link to comment
Share on other sites

Есть стодесять причин, почему смартфон в школе это зло. Исследовали это дело вдоль и поперек. Со всех сторон посмотреть - надо запрещать. 

Link to comment
Share on other sites

Я  теж  за  заборону.  Але  мала  вчора  випадок.  Дорогою  до  школи  я  причепилася  до  внучки,  навіщо  вона  взяла  смартфон.  Слово  за  слово  мало  не  посварилися. 

Після  уроків  мені  треба  було  її  забрати,  але  так  сталося,  що  я  не  могла  її  знайти  і  якби  не  телефон,  то  була  б  проблема  дійсно.

Отак  мені  Боженька  дав  щигля.  :)

Але  все-одно  - ні.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...