Перейти до змісту

забанений

Форумчанин
  • Posts

    1476
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by забанений

  1. Можна й так, але є певна проблємка - громадянин за кордоном втрачає змогу на власні вуха і очі оцінювати події на Батьківщині, і, таким чином, приймати неупереджене і виважене рішення щодо голосування. Тому голосують за чергову Свиню, яку чомусь вважають патріотичною, ображають громадян, яких ця Свиня обкрадає і дурить, і вважають супротивників Свині "агентурою Кремля". Тобто втрачають об'єктивність. То про яке голосування (і вплив його наслідків на інших громадян!) може йти мова? Потрібна якість, а не кількість. Кількість без якості дала нам Овоча, Порошенка і Зеленського, та й усіх інших теж докупи. Може досить? Я б взагалі ввів виборчий ценз у вигляді обов'язкової сплати податків. Платиш усе - маєш право голосу, отримуєш стипендію, пенсії - не маєш, отримуєш субсидію - на час її дії втрачаєш можливість голосувати. Змахлював і не заплатив податки один раз - втрачаєш право голосувати назавжди. Визначати долю і напрямок розвитку держави повинні мати право виключно ті, хто оплачує її утримання.
  2. Місце знаходження не має жодного зв'язку з обов'язком голосувати, зараз не 15-те століття, на вибори не встигнути неможливо. Дорого іхати? Може бути, але то справа громадянина, якщо він не виконує державне завдання.
  3. А хіба для держави можна робити щось корисне виключно з окопу? Чи це підсвідоме про себе так дивно себе виявило у нікчемному і недоречному запитанні? Так я нікого не засуджую, а подумки будую принципову ситсему відносин держава-громадянин, в межах якої нікого й не буде потреби засуджувати.
  4. Все це нікого не повинно хвилювати. Не думай, що тобі винна твоя держава, думай, що ти можеш зробити для своєї держави.
  5. І це добре, безвідносно того, за чи проти сучого Потроха голосуєш. Заробітчан за кордоном треба позбавити можливості голосувати Із зрозумілих причин, і банальної справедливості. А ідеально було б ввести кримінальну відповідальність за неголосування на виборах. Громадянин має бути свідомий, і тоді ніякий ворог не страшний, і ніяких зрадників і свинарчуків не буде. Ти зобов'язаний приїхати на Батьківщину і проголосувати. Хтось змінить країну проживання, і це нормально, більшість приїдуть і будуть відчувати відповідальність перед країною і іншими громадянами. Відчуття причетності у громадян грає потужну роль у міці держави..
  6. "І ти, Брут!" (с) Цікаве інтерв'ю гебешника. Можна зробити деякі далекосяжні висновки, побачити приблизний розклад сил і стратегію. 03.04.19 16:23 Смешко: "Ми не збираємося підтримувати Порошенка, він зганьбив ідеали Майдану і має піти в історію"
  7. Він може бажати чого завгодно, але багато що для нього вже буде неможливе. Така логіка подій. Втім, я вже казав, що вигідніша перемога Зелені. Вірогідність, що він виявиться сволотою навіть гірше за Потроха, безумовно є, але поки що гіпотетична. А я з віртуальним майбутнім воювати не маю наміру, бо це не має сенсу. Почекаємо конкретних дій.
  8. P.S. Згадав, що не дивлюсь "95 квартал" взагалі, окрім випадково, коли дивиться хтось інший, і то вимушено фоном. Завжди вважав їх "юмор" примітивним і зневажливим до людей, є відчутна відраза. Хоча талановиті, без сумнвуі, але душа їхньої творчості не сприймає. Я для того примітиву занадто літературно-освічений, мене "не бере і не вставляє" Краще вже Мопасан та Стендаль з Дікенсом. А молоді прихильники Зелені це, по великому рахунку, звичайний люмпен, хіба що в яскравому і непрактичному " сучасному прикиді" з непрактичними ж зачісками, і пірсінгом від статевих губ до лоба, що прямо вказує на вади розуму, бо наслідування примітивним племенам може бути лише ознакою деградації, і нічим іншим. Але я й не жаліюсь, бо від природи не всім дано бути геніями і навіть простими інженерами, посудомийкі теж потрібні, натягнуть фартука на пірсінг і вперед до брудних тарілок - така доля До речі, прихильникі Зелені завзяті, але нестійкі - я досить легко переконав двох досить впертих і затятих, які виклали мені увесь набір штампів від політтехнологів Зеленського, що він мильна бульбашка, і не вартий позначки в бюлетені. Один не пішов голосувати взагалі, іншого вмовив проголосувати за бабцю. Віртуальні доволі прихильники у Зеленського, він типовий "факір на годину". А поки що особливої загрози від нього не бачу. Навіть на посаді Президента з діючими повноваженнями. Отак я заради власного експерименту випадково підіграв Свині, каюсь
  9. Та я ж не до найманців-порохоботів звертався,до того лайна питань немає, я звертався до Фоми. Бо потрібно встановити якісь межі, нмд. Наприклад, лаяти і обзивати лише за реальні вчинки. Ви ж знаєте моє принципове відношення до єврейства, і Зеленський не виключення, і Порошенко теж - я волів би, щоб вони покинули Україну назавжди, навіть згоден, щоб з майном і компенсаціями, окрім олігархів - бо там все крадене у мене. Єврейсто і українство ментально несумісні, доведено століттями сумісного проживання. При тому не бачу необхідності в брудній лайці на адресу будь-кого, хто ще нічого поганого не зробив. Депортувати це одне, а брудно ображати - це занадто.
  10. Це все або не входить до його повноважень, або потребує затвердження Радою, де у Зеленського немає жодного "штика". Максимум може дати "доручення" прем'єру "розглянути питання" (і отримати у відповідь риторичне "пішов накуй" теж може, заважатиме лише виховання і толерантність до посади). Не перебільшуйте загрози. Поки що набагато більшу, і не уявну, а реальну загрозу, несе країні ненажерлива корупційна Свиня. P.S. А навіщо перекручувати прізвище Зеленського, яка необхідність? Якщо хочете показати його дебілізм, справжній чи вигаданий, наводьте переконливі докази, які, я впевнений, не забаряться, але ж зараз підстав так думати немає, принаймні вагомих.
  11. А мені здалось, що я вже відповів - в межах пристойності і без образ.
  12. Ми на протязі життя тільки тим і займаємось, що даємо оцінку людям. В більшості випадків якраз тим, кого особисто не знаємо, лише чули і бачили в чужій ретрансляції. На інше і відповідати не буду, якщо сприймете виділене, то зітрете свій пост самі.
  13. Ну якщо до Ваших помилок, то "до чого". Наприклад, Гриценко гарантовано набере на виборах в Раду набагато менше, ніж на виборах президента, засади для цього грунтовні на протязі усієї політичної кар'єри Гриценка. Ви з цим згодні? Якщо згодні, то скажіть, чому. Якщі не згодні, по аргументуйте і це. Бо Гриценко завжди отримував мало на виборах в Раду, це ж факт. Але як цей факт пояснюєте Ви? Втім, якщо подібна "гра розуму" Вам не цікава, то я не наполягаю.
  14. Багатьох, особливо малопомітних, але важливих дрібничок. Тому Ваш аналіз починається вже з частково помилкової позиції, а це спотворює остаточний висновок, робить його помилковим в цілому. Як з Гриценком.
  15. Не здивований, що не розумієте. Гриценко як вибір - це вже все пояснило.
  16. Так, цілком. Бо то буде вже не той сучий Потрох, а набагато слабший і набагато менш впливовий (і заважаючий). Хоча тре все ж таки було б добити Свиню показово - з принципу, щоб іншим і наступним ставало зле від однії думки про красти у держави і народу. P.S. І не плутайте особисті почуття з політичною доцільністю - іноді це протилежні речі
  17. Повірте, якщо б посада Президента давала те, що вона хоче - майже абсолютну владу на більш-менш пристойний час, хоча б на пару років, для втілення задуманих реформ, і якщо б вона мала відставання в першому турі від Зеленського відсотків на 5-7, а Порошенко мав менше на 5-7, то були б і скарги, і звинувачення, бо фальсифікації були реально. Але в політиці все так як і у житті, інколи не має сенсу битися, якщо умовний "приз" того не вартує. А тішити самолюбство це дорогувати виходить, прихід до влади коштує дуже дорого в прямому сенсі. Але то її справи, буде розумною - отримає, схибить - просре. Ми ж маємо мати на увазі виключно свої особисті інтереси, і дивитись, який політик їх найкраще репрезентує, не забуваючи ретельно зважувати, може він те зробити, чи просто бреше.
  18. А є сенс? Мене особисто не влаштовують і Свиня, і Зелень, але іхня участь у другому турі і перемога будь-кого цілком влаштовує, точніше байдуже, до того ж сам процес виборів, яким я його бачу на цей час, влаштовує абсолютно.
  19. Срав я на рига Разумкова з гори. Риг - це завжди мерзота, бо це менталітет, і він незмінний. Також логічно провести паралелі керманич-оточення, і стає зрозумілим, що Зеленський як мінімум напів-вата. А найкращі тези по економіці у Тимошенко, і її заклик не абсолютизувати співпрацю з МВФ теж розумний. А у Гриценка взагалі ні...уя немає про економіку у виступах - а Ви ж за нього хтіли голосувати, та, мабуть, і голосували, і якось Вас це не бентежило.
  20. https://www.youtube.com/watch?time_continue=290&v=_9vh8J403vA
  21. А оточення просто п....ць. Данилюк корупційне лайно, Разумков риг з ригів, Лєщєнко... ну тут Ви й самі знаєте.
  22. Вкидували за Потроха, це очевидно, і вже є підтвердження. Вкидували в багатьох місцях саме на Донеччині і Луганщині, саме там, де Педро і залишив ригів у владі - і саме для фальшувань. Потроху забирали у багатьох, окрім своїх ригів, багато, по 1-2 і більше відсотків, забирали у Зеленого і бабці, це теж встановлено. Якщо це знає Зелений, то чудово знає і бабця. Але щось бабця не хоче нічого оскаржувати, на відміну від Зеленого, воліє "не помічати" бо зацікавленості у перемозі і навіть другому турі немає. А от Зеленому треба неодмінно оскаржувати, бо попереду другий вирішальний тур, де у нього, якщо не карати, будуть красти безбожно.
  23. Парламентські вибори і президентські це дуууууже велика різниця, тайни тут немає. На парламентські тре екстраполювати скоріше вибори до місцевих громад, де бабця отримала 31 відсоток в середньому. Можливо, набере набагато більше, якщо презом буде Зелений, бо не буде Потроха з його адміністраціями і адмінресурсом. Я вважав, що це очевидно
  24. Ви неуважні, я ж напмсав, що кампанія починалась жваво, але почала згортатись два місяці тому. Отоді, мабуть, і прорахували.
  25. Ну я ж кажу, цікавих і розумних співрозмовників НЕМАЄ, лише самозакохані клікуши без особливих талантів. Типовий приклад: "бо юлька нікому не цікава". А насправді її поведінка дуже цікава, бо було видно, що вести кампанію вона майже припинила ще десь за два місяці до голосування, хоча почала жваво. Мляві поїздки регіонами, що нагадували пересічні інспекційні, а зовсім не агітаційні, і, фактично, бабця обмежилась лише білбордами у саму "гарячу" частину виборчої кампанії, трохи "відсвічуючи" на телеекранах, де не стільки критикувала потенційних суперників, що було б природньо, скільки посиленно викладала власну програму, спрямовану до розуму не пересічного, а бізнесмена, яких серед виборців, в принципі, небагато. Може гроші закінчились? Та навдряд. Після оголошення результату зовсім не виглядала засмученою, уважно слідкувала за словами на пресусі і навіть шуткувала. Тож отут можна цілком доречно поставити питання: А якщо вона і не збиралась насправді боротися за посаду, яку у власній програмі пообіцяла знищити в сучасних її конституційних межах? Тобто збиралась боротись лише в межах знищення конкретно Порошенка, і тільки. А якщо прорахувала перемогу Зеленського, вони ж проводили грунтовні опитування, і його кандидатура її цілком влаштувала? Ми ж розумієм, що Зеленський не може бути їй загрозою, принаймні зараз. У нього немає нічого для вправного і кваліфікованого керування, і важкі проблеми у Зеленського вже в найближчий час , без партії, без оргструктур, без фракції у Парламенті і без жодної можливості її отримати у разі негайного розпуску зРади (я це, до речі, цілком підтримую) з якоюсь суттєвою кількістю депутатів у наступній Раді не розуміє тільки повний дурень. Дискредитувати посаду президента за допомогою недосвіченого Зеленського можна швидко і ефективно, і вірогідність протилежного мінімальна. А Порошенко і зараз вже дискредитував цю посаду вкрай, Зеленський закінчить процес. Прибрати головного діючого суперника і вірогідного наступного на шляху до влади ЧУЖИМИ РУКАМИ, фактично їх власними не втративши свого НІЧОГО, крім помірної купки грошей - це непогана гра і неабияка майстерність, то чому б їй і не радіти. А буде ж іще другий тур, де Зеля і Потрох будуть паплюжити один одного з подвійною силою А на осінь більш важливі вибори - і у суперниках вже гарантовано буде або вкрай слабкий і дискредитований Порошенко з розваленою (вже почалось) командою і аморфними партією і фракцією, або дискредитований очікуваними і неминучими вимушеними і невимушеними помилками Зеленський, також без команди і партії, бо за півроку сформувати її неможливо. І, головне, у нього немає можливості і повноважень виконати 99% своїх обіцянок, навіть якби він був щирий і справді цього бажав. Я особисто вважаю, що то все лише гра. От я і кажу, форум і був собі так-сяк, не дуже інтелектуальний, а зараз жінками не в розумі, Онами і Добродіями перетворюється в клоаку пристрастей без жодного натяку на інтелект. Ну що ж, СУП так СУП-2. Кожному своє.
×
×
  • Створити...