Перейти до змісту

Ну шо? Погнали на Вову?


Recommended Posts

Гарна й погана новина: Володимир Зеленський – президент України

 

Те, що почули від новообраного президента, вже викликає чимало суперечливих емоцій

Отже, є дві новини – гарна й погана. Почну з гарної: Володимир Зеленський – президент України. А тепер погана: Володимир Зеленський – президент України.

Не так уже й багато заяв ми чули від кандидата в президенти Володимира Зеленського й іще менше від новообраного президента. Але й те, що почули, вже викликає чимало суперечливих емоцій.

Почнімо з очевидного дежавю: Володимиру Зеленському не подобається офіс на Банковій. Він згоден на приміщення де-інде, аби тільки не на Банковій. Мені цікаво: це креатив "команди Зе" чи експромт новообраного президента?

Нагадайте хто-небудь пану Зеленському, що точно з такої-самої заяви розпочинав Віктор Ющенко, розповідаючи про те, як йому хочеться перебратись у приміщення Міністерства охорони здоров'я, що в Маріїнському парку. Але щось не заладналось; мусив залишатись на Банковій.

Поясніть хто-небудь пану Зеленському, що Адміністрація президента не просто так знаходиться на Банковій

Поясніть хто-небудь пану Зеленському, що Адміністрація президента не просто так знаходиться на Банковій. Не тому, що там, біля входу, гранітні кулі – символ президентської потуги. А тому, що там створено всю необхідну інфраструктуру для забезпечення діяльності президента навіть в умовах надзвичайного чи воєнного стану.

Однак, пан Зеленський, вочевидь, такими питаннями не переймається. Він уже повідомив про намір скоротити штат Адміністрації. А це ще одне дежавю: з цього-таки й починав Ющенко – з трансформації Адміністрації на Секретаріат президента.

Подальші віхи діяльності пана Ющенка ми пам'ятаємо: конфлікти між "любими друзями", звільнення Зінченка, розпуск парламенту, створення "ширки" у Верховній Раді, подання кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра.

Мені просто цікаво: пан Зеленський діятиме в цьому ж таки ключі?

Слова пана Зеленського про перенесення офісу – це, звісно, ляп. Але він характеризує ступінь його уявлення про діяльність президента, точніше – брак будь-якого уявлення.

До чого варто поставитися всерйоз, то це до категоричної заяви пана Зеленського про безальтернативність Мінських домовленостей

Але до чого варто поставитися всерйоз, то це до категоричної заяви пана Зеленського про безальтернативність Мінських домовленостей. Отже, нав'язані Москвою домовленості залишаються в силі. Це знову альфа й омега зовнішньої та внутрішньої політики. Мінські домовленості (й про це варто пам'ятати) передбачають легітимацію "ДНР/ЛНР" і фактичну федералізацію України, а отже – розпад України як геополітичної реальності.

Пан Зеленський вважає, що він зможе забезпечити їхню імплементацію, здійснивши те, на що не спромігся навіть Петро Порошенко?

За логікою тексту, я мав би написати, що попереднє питання є риторичним. Але, на жаль, це не так. Те, чи не піде новообраний президент на контрабандне ввезення до України "русского мира" – аж ніяк не є риторичним питанням. І це викликає тривогу.

Нині головне питання політичного порядку денного – це навіть не перші кроки Володимира Зеленського на посаді президента. Головне питання – створення правоцентристської політичної сили, спроможної протистояти будь-яким рецидивам "русского мира" в Україні.

Якщо ж така сила не постане, то від України залишиться тільки 95-й квартал.

Валентин Бушанський для Gazeta.ua

Змінено користувачем Миклован
Link to comment
Share on other sites

з іншого боку є позитив

 

Медведчук уже розчарувався в Зеленському
6473 ПЕРЕГЛЯДИ
 
 
Вівторок, 23 квітня 2019, 08:38
00
 

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук не готовий підтримати Володимира Зеленського, поки той не згоден із його пропозиціями.

В ефірі російського пропагандистського каналу "Росія 24" він заявив, що його підтримкою Зеленський може заручитися, якщо "реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить", повідомляє Ліга.

"Дуже складно говорити про його обіцянки, пана Зеленського, тому що таких не було. Були окремі репліки, і то вони з'явилися в останні три-п'ять днів. Це все поки умовно", – сказав Медведчук.

За його словами, при двох "ні" Зеленського – амністії бойовикам і особливому статусу Донбасу – "говорити про те, що він буде робити щось для миру, поки дуже складно".

"Може, ситуація зміниться. Може, це пов'язано з тим, що йому ще невідомі певні особливості процесу на Донбасі... На превеликий жаль, поки це саме так", – сказав кум Путіна.

В ефірі пропагандистів країни-агресора Медведчук традиційно перерахував кремлівські штампи про те, що "Петро Порошенко допустив війну", "тарифний геноцид" тощо.

Link to comment
Share on other sites

Вова чому Коломойський досі на свободі! 

Зачем вы уподобляетесь тупорылым порохоботам, разгоняющим сейчас истерию в стиле "Зеленский уже стал президентом и должен что-то делать"? Поймите уже, что не работают старые технологии информационных вбросов. Выработался иммунитет. Тоньше надо работать, если вы хотите хоть тушкой, хоть чучелом затолкнуть политический трупик Пороха в ВР этой осенью...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

В ефірі пропагандистів країни-агресора Медведчук традиційно перерахував кремлівські штампи про те, що "Петро Порошенко допустив війну"
Він і на 112 про Київський режим розповідає.
Link to comment
Share on other sites

слабо

порохоботи простирадла питань викладають

до Петра, на які він не відповів за 5 років

Просто деццкий сад, штаны на лямках. Уровень развития не намного выше. Имхо так... :(

Link to comment
Share on other sites

у Вови вже відхрещуються від всіх своїх балачок

 

У соцмережі Facebook на сторінці "Володимир Зеленський – слуга народу" з'явилося опитування щодо дострокового розпуску Верховної ради.

"Ви підтримуєте достроковий роспуск Ради?", - йдеться на сторінці.

Наразі допис зібрав понад 2 тисячі коментарів.  

 

Водночас у команді Зеленського повідомили "Українській правді", що ця сторінка жодного стосунку до них не має.

"Ні. Ми не знаємо, що це за сторінка", - сказав керівник Зе!Діджитал Михайло Федоров.

Сторінка "Володимир Зеленський – слуга народу" була створеня 26 грудня 2018 року. На головному фото вказується, що це "сторінка підтримки".

У пабліку неодноразово публікували фото Зеленського, опитування нібито від його імені, відео-звернення Зеленського, а також знущальні чи образливі фото та фотожаби.   

Link to comment
Share on other sites

даремно не вибрали Гриценка, ой даремно...

бо хоч хтось з його команди діло каже

 

Член команды Владимира Зеленского по вопросам обороны Иван Апаршин озвучил ключевые позиции по отношению сфере национальной безопасности и обороны, "на которых будет стоять новая власть". Об этом он написал в своем блоге на Obozrevatel, информирует Цензор.НЕТ. "Могу совершенно точно заверить: все, кто каким-то образом причастен к многочисленным полукриминальным схемам по горюче-смазочным материалам, нарушениям в системе обеспечения ВСУ - не избегут ответственности. Документы по всем этим должностным лицам будут переданы в прокуратуру для принятия решения. Очевидно: посадки будут", - подчеркнул он. По его словам, правда об Иловайске, Дебальцево, о начале войны в 2014 году, о захвате Крыма будет обнародована и доведена до логического завершения. "Уже в ближайшее время люди узнают правду. Никто не собирается ничего ни от кого прятать. И должностные лица, принимавшие решения или бездействовавшие там, где надо было действовать, будут привлечены к ответственности", - добавил Апаршин.

Источник: https://censor.net.ua/n3123794

Link to comment
Share on other sites

И должностные лица, принимавшие решения или бездействовавшие там, где надо было действовать, будут привлечены к ответственности", - добавил Апаршин.

 

2010 год 

 

 

 

Янукович против коррупции: неравная борьба 12 марта, 2010, 17:09РаспечататьВыпуск №10, 12 марта-19 марта
Среди многих реформаторских инициатив и благих намерений новой власти борьбу с коррупцией хозяин «Межигорья» считает наиболее значимой...

 

Среди многих реформаторских инициатив и благих намерений новой власти борьбу с коррупцией хозяин «Межигорья» считает наиболее значимой. Антикоррупционная риторика вообще стала доминировать в речах участников новой властной команды. Однако первая неделя работы правительственной коалиции во главе с Партией регионов показала: эти люди и их методы ничем не отличаются от прежних. Они готовы возглавить борьбу с коррупцией только для того, чтобы эту борьбу похоронить.

Змінено користувачем kr1810bm86
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...