Перейти до змісту

Зебілізм


Uki

Recommended Posts

В цій темі хочу бачити як зебіли пораються з державною зраюою Луценка та іншими знущаннями над репутацією держави України

Це така народна традиція. Нова влада доїть попередню. Про репутацію країни ніхто не дума. Головне скоріше напхати мошну.

Link to comment
Share on other sites

Изучайте:

 

EFpYxiKXYAAUGWE.jpg

 

Сталося непередбачуване.

 

Ппоки чекали зникнення порохоботів, почали зникати зелібоби. А все від того, що у зелібобів проблема з понятійним апаратом. Людей з критичним мисленням вони назвали порохоботами, і як наслідок, оперуючи неточним терміном, (який був призначений для маргіналізації розумних людей, яким не байдужа доля країни), інфантильно сподівалися, що порохоботи, які нібито пішли від Пороха (насправді ні), разом з ним і зникнуть.

 

Розумні люди не можуть зникнути в принципі. І ви маєте бути першими, хто зацікавлений в тому, щоб порохоботи залишилися. Ви просто профукаєте країну без нас. Зараз починають відносити до порохоботів тих, хто хоч якось критикує владу.

 

Шановні зелібоби потрібно попрацювати над своїм понятійним апаратом та розширити класифікацію людей, невдоволених діями влади, тому що ви своїми руками доведете до того, що за рік в країні буде відсотків 70 порохоботів. Так вони точно не зникнуть. А зелібоби зникають, на жаль, як і прихильники Саакашвілі, Семенченка, Тячівських повстанців та іншого лушпиння.

 

EFo89ApWkAA-07H.jpg

 

Где-то так...

 

 

EFps7tIXUAAy_dp.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...