Перейти до змісту

Що буде як


coolzak

Recommended Posts

 

 


І що ж зробив за півроку Зе, чого не робив Пе у попередні 5 років?

Та  якщо  ви  задаєте такі  питання  і  постите  дурнуваті  картинки,  то  ви  все одно  нічого  не  зрозумієте.

Проте...

Петро  за  5  років  не  здав  держави,  а  укріпив  її. За  Петром  було  як  за  стіною.  То  так  було,  як  за чоловіком,  котрого  не  дуже  любиш,  зате  надійно.

А  той  шулєр  задумав  нам  землю  з-під  ніг  вибити.  Живемо  і  з  острахом  думаємо  про завтра.

 

Різницю  втямили,  чи  треба  ще  доступніше?

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

:tu:

от праільна :tu:

я тож думаю, шо кращий :shuffle:

бо нарот так з нетерпінням чекає..." да када ж ми нарешті будемо виплачувати ізраїльтянам. народженим в Україні пенсії? Да када ж ми нарешті візьмемо до ВР депутантів з маладих республік і з інтузіазмом будем вастанавлівать Бамбас? Одна пірімога вже є -ми відступаємо на своїй території

і дайом возможность нас дальше знищувати. Ну і нарешті дочекались і з радастю встрєчаєм рішеніє, шо тарифи такі будуть рости!"

 

Це пірімога і аптімізм. Зеля во :tu:

Яка в порошків коротка пам'ять  :fp1: І тарифи при Пороху не росли, і території не здавались, і зрада про  депутатів з молодих республік не розганялась ... 

Ви хоч би старі теми на цьому форумі почитали, освіжили пам'ять  :X   Зато були як за кам'яною стіною :weep: бо Порох, хоч і скотина, зато своя скотина!

Але різниця в тому, що Порох все то вже робив і ви то з радістю ковтали, а що ВЖЕ зробив Зе з перерахованих вами страшилок з майбутнього? 

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...