Перейти до змісту

Представники мафії


uzzer

Recommended Posts

Представники мафії доставляють товари першої необхідності для італійців, які сильно постраждали від карантинних обмежень проти коронавірусу у найбідніших південних регіонах - Кампанії, Калабрії, Сицилії та Апулії.

 

"Понад місяць магазини, кафе, ресторани та паби закриті. Мільйони людей працюють в "сірій економіці". Це означає, що вони не отримували ніякого доходу більш ніж місяць, і не знають, коли можуть повернутися на роботу", - пояснив виданню Нікола Граттер, слідчий по боротьбі з мафіозними угрупованнями і глава прокуратури провінції Катандзаро.

"Уряд видає так звані ваучери для покупок на підтримку людей. Якщо держава не втрутиться найближчим часом, щоб допомогти цим сім'ям, мафія нав'яже свій контроль над життям людей", - додав він. 

 

Міністр внутрішніх справ Італії Лучіана Ламоргезе раніше заявила, що "мафія може скористатися зростаючою бідністю, вербуючи людей в свою організацію". Або просто посилить свій вплив, роздаючи безкоштовні пакети з макаронами, водою, борошном і молоком.

 

=============

 

Тю. У нас тут подібне на кожних виборах роздають.

Шо каґбе намєкає, хто насправді у нас іде в депутати і пояснює всі діі влади.

Link to comment
Share on other sites

Тю, в нас командабанда Шахова роками ВІДКРИТО скупляє бидлос цукром і гречкою в масштабах цілої області. І нічого, бо менти з СБУ та прокуратурою в долі! 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...