Перейти до змісту

Кирилоука!


Agh

Recommended Posts

У Кирилівці понад півсотні людей з декількох баз відпочинку потрапили в лікарню
У Кирилівці вночі, 2 липня, “швидкі” одна за однією відвозили відпочиваючих з дуже високою температурою і рядом інших симптомів. Стало відомо про хворих з бази відпочинку “Дніпровські зорі” на косі Пересип, а також з бази “Лазурні далі”, – пише РБК.
У всіх людей схожі симптоми: температура під 39, блювання, пронос. Можлива причина – отруєння неякісною їжею, пише місцеве видання Акцент.
Наголошується, що багато з них – вихованці дніпровського клубу дзюдо “Спарта”. Вони приїхали 1 липня в обід, їли в кафе і їдальні на базі, а також замовляли піцу з інших баз.
Коли хлопці з бази викликали “швидку”, до карет медиків почали підходити й інші постояльці бази відпочинку з інших корпусів, скаржачись на такі ж симптоми.
Зазначимо, що деякі ЗМІ пишуть про можливість зараження коронавірусом. Нібито співробітники бригад швидкої допомоги кажуть, що симптоми дуже нагадують COVID-19.
На місце події приїхала розбиратися поліція. А в Кирилівській селищній раді повідомили, що симптоми були виявлені у 43 осіб. Частина відпочиваючих госпіталізована в інфекційне відділення Акимівської ЦРЛ. Всім відпочиваючим з температурою зроблять тести на коронавірус.
На ще одній базі відпочинку в Кирилівці – “Лазурні далі” – госпіталізували 14 осіб: 9 дітей і 5 дорослих.
У хворих такі ж симптоми – температура, блювота і пронос. Всі вони знаходяться під наглядом медиків.

Link to comment
Share on other sites

В нас узбеки на базарчику тримають кіоск з сухофруктами, оливковою олією і т.п. На вигляд все чудово, але після другого попадалова з шокуючою якістю ми туди більше не звертаємось. Соупадєніє?

Добре хоч забирають своє гівно взад і повертають гроші мовчки.

Link to comment
Share on other sites

На популярном курорте в Кирилловке отдыхающие жалуются на нашествие морских блох, которые пришли на смену опасным медузам вида корнерот на пляжах Азовского моря.


 


В этом году в ряде курортных регионов наблюдается крайне напряженная ситуация с бесконтрольным размножением медуз в Азовском море, но именно в Кирилловке с начала июля эти желеобразные водные обитатели пропали из виду. Об этом передает "РИА Мелитополь" со ссылкой на слова главреда НИАП "Кирилловка.Укр" Евгения Смельчакова.


 

В то же время отдыхающие сетуют на большое количество морских блох, которые атакуют людей в воде.


У многих туристов на местах укусов расплываются красные пятна, пишет ресурс verge.zp.ua.


 


Отмечается, что подобное нашествие морских насекомых может быть связано с началом "цветения" воды - это проявляется в небольшом количестве водорослей и очень неприятном аромате.


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Лучше таки в Кирилловку. Отдыхаю сейчас в кемпинге в Одесской области. Приехала банда Национального корпуса и давай все крушить, отдыхащих побили. Полиция стоит в сторонке и лицом торгует. Позвонил в 102, результата ноль. В принципе жена правильно говорила - смысл звонить этим бандитам?

 

Реформы однако.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 9 months later...
×
×
  • Створити...