Перейти до змісту

Граница на замке


Recommended Posts

А то тут всякие сказки рассказывают, что чуть ли не зенитки через неё ездят спокойно. 

 

А на самом деле уже несколько дней ни одного нарушения её не было. Вот официальная информация, а не сказки:

 

 

 
Протягом 30-31 травня Державній прикордонній службі України вдалося відбити напади бойовиків на прикордонні підрозділи та не допустити порушень державного кордону. Крім того спільно з іншими правоохоронними органами і силами АТО створені передумови щодо залишення терористами місць розташування відділів прикордонної служби
...
Крім того керівництво Держприкордонслужби прйняло рішення про формування додаткових сил для дій на напрямках відділів прикордонної служби «Дмитрівка», «Дякове», «Свердловськ», «Бірюково».
Наразі морально-психологічний стан прикордонників задовільний, вони готові до подальшого виконання своїх обов’язків. Варто відмітити стійкість військовослужбовців, особливо з числа місцевого населення, які продовжують обороняти свою державу. Слова вдячності прикордонникам Луганського та Донецького загонів висловив Голова Державної прикордонної служби України. 

http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_4185.htm

Link to comment
Share on other sites

 

 


А на самом деле уже несколько дней ни одного нарушения её не было.

Зафиксированного нарушения. К сожалению, это не означает фактического отсутствия нарушения границ. Мы технически не готовы сейчас запереть границу - но надеюсь, однако, что меры принимаются.

Link to comment
Share on other sites

 

Исполняющий обязанности президента Александр Турчинов заявил о начале перекрытия восточной границы Украины, в частности в центральной части Луганской и на юге Донецкой областей.

"Я убежден, что локализацию террористов будет значительно ускорено", - пояснил он необходимость такого шага.

Выступая перед журналистами на блокпосту на въезде в Славянск, Турчинов отметил, что после перекрытия границы исчезнет возможность поставки оружия и боевиков на территорию Украины.

На прошлой неделе председатель Госпогранслужбы Николай Литвин заявлял о намерениях существенно усилить государственную границу, но о полном ее закрытии границы не говорилось.

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/06/4/7028015/

:tu:

Link to comment
Share on other sites

Троллинг/провокация флуда, не?

 

Цитирование официальных пресс-релизов погранслужбы и слов Верховного главнокомандующего Украины - троллинг и флуд??  ;o

Link to comment
Share on other sites

Враньё это. 31-го никаких прорывов не было, смотри пресс-релиз выше.

 

тю ! так офіційно в криму була самооборона яка в "мислівстві і рибальстві" у Симферополі БТР-и купила. 

теж брехня ? 

Link to comment
Share on other sites

Свежая сегодняшняя информация местным паникёрам.

 

Останнім часом почастішали випадки подання деякими засобами масової інформації повідомлень, які не відповідають дійсності. Це не лише дискредитує Держприкордонслужбу, яка лише власними силами продовжує стримувати агресію як на державному кордоні, так і поблизу своїх прикордонних підрозділів, але й породжує серед місцевого населення панічні настрої та підриває довіру народу до усіх правоохоронних органів.

Зокрема, розповсюджується інформація про безперешкодний перетин кордону з Росією в межах Луганської області колоною автомобільної та броньованої техніки з терористами.

Зазначимо, що державний кордон на всій ділянці відповідальності Східного регіонального управління охороняється за посиленим варіантом. Ділянки постійно прикриваються додатковими прикордонними нарядами. Здійснюється реагування на всі оперативні інформації. Даного порушення державного кордону не зафіксовано, також не було виявлено ознак незаконного перетину кордону, а інформація про  безперешкодний перетин державного кордону терористами  не відповідає дійсності.

Прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби та направлені на посилення резерви продовжують виконувати свої обов’язки у відповідності до законодавства по всій ділянці відповідальності регіонального управління. 

http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_4226.htm

Link to comment
Share on other sites

@On_, трошки осталось ещё. Притормозили в связи с усилением АТО. Вдруг недобитые украинские террористы полезут спасаться через границу? Тут-то их десант с танкистами и прищучит.

 


 

У зв’язку з вкрай різким загостренням ситуації навколо Луганського прикордонного загону та низки прикордонних відділів Луганського та Донецького загонів, що унеможливило виконання прикордонниками своїх обов’язків, в ніч з 3 на 4 червня та у першій половині 4 червня було проведено спеціальну операцію щодо переміщення персоналу, зброї та майна деяких підрозділів на рубежі, визначені безпосередньо біля лінії державного кордону.

Така передислокація сил та засобів прикордонної служби дозволяє посилити контроль за лінією ДКУ, в тому числі, на загрозливих напрямках. Під час передислокації, один із відділів зазнав збройного нападу терористів. Невідомі відкрили вогонь на ураження. В ході перестрілки було знищено трьох терористів, 1 АГС (автоматичний гранатомет станковий) та автомобіль з боєприпасами. Після бою колона продовжила рух до нового місця дислокації.   

Що стосується публікацій в окремих ЗМІ щодо захоплення підрозділів, полонення прикордонників, заявляємо, що всі відділи прикордонної служби, у тому числі й передислоковані, виконують завдання у повному обсязі.  

http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_4232.htm

Змінено користувачем Подмосковник
Link to comment
Share on other sites

@On_, трошки осталось ещё. Притормозили в связи с усилением АТО. Вдруг недобитые украинские террористы полезут спасаться через границу? Тут-то их десант с танкистами и прищучит.

 

http://dpsu.gov.ua/ua/about/news/news_4232.htm

 

ааа, ну-ну... 

Link to comment
Share on other sites

"рубежі, визначені безпосередньо біля лінії державного кордону"

 

Мож я чего не понимаю, то есть там оборудованы казармы, блок-посты, обеспечение, и нет поблизости колорадов, дышащих в спину?  Ну дай то бог, а то вдруг мы тут зря панику разводим...А они оказываются поближе  к врагу, навстречу опасности.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...