Перейти до змісту

Кожен боєць має бути застрахований на мільйон гривень, щодня він має отримувати більше тисячі гривень у день


DiDUS

Recommended Posts

Головне ж завдання нового Головнокомандуючого, який з’явиться в країні після 25 травня, підвищити престиж військової професії.


«Після 25 числа – кожен боєць має бути захищений не тільки бронежилетом, а застрахований на мільйон гривень, щоб сім’ї загиблих військових не ходили з протягнутою рукою. Крім того, щодня він має отримувати "бойові" – більше тисячі гривень у день», - вважає кандидат. – «Для цього треба забрати гроші в корупціонерів залізною рукою і віддати тим, від кого залежить саме існування держави. Бо сьогодні українська Армія перебуває в такому ж стані як Армія Росії під час першої Чеченської війни – голодні солдати і продажні генерали…»


Петро Порошенко переконаний, що диверсанти розуміють тільки силу, тому з ними потрібно розмовляти відповідно – мовою сили.


Коментуючи події в Одесі, він назвав пожежу в будинку профспілок – терактом.


«Найпрофесійніша міжнародна експертиза  доведе, що люди загинули не від вогню, а від отруйної речовини», - вважає він.


Політик винуватить у тому, що сталося, російських диверсантів. А також вважає, що до відповідальності мають бути притягнуті місцеві організації, які їх підтримували, та правоохоронці, які не завадили цим подіям.


«Всі хто взяв хабарі і захищав сепаратистів – мають сидіти на лаві підсудних. Їхні звільнення нас не влаштовують», - сказав він.


 

Link to comment
Share on other sites

Ну,читаю:

«Всі хто взяв хабарі і захищав сепаратистів – мають сидіти на лаві підсудних. Їхні звільнення нас не влаштовують», - сказав він.

 

Вон ГанькаТереза лифчик на себе рвала,что с партии выйдет,если Левченко тогда еще секретать донецкого горсовета не изменит отношения к украинскому языку,ну и где теперь Левченко,уже в раде,как кто его посадит,он же памятник!

Дрыщь вон через Катькину больницу услышал Донбасс и бабло качнул с олигарха откупных,а потом за Батона всю Нашу Украину нагнул на выборах и купил себе право на бесплатное проживание на госдаче в Конча Заспе как и иуда Мороз с Симоненко.

23 года востока Украины не было фактически в составе Украины,а в составе ПР был в эксплуатации и управлении,так же и опять торги пройдут и все будет по-старому,не сомневаюсь нисколько.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...