Перейти до змісту

Кому война, а кому бабло


ЦеDzip

Recommended Posts

Толег пиночет пишет:

:nose3:

У вівторок, за наполяганням Миколи Мартиненка, до порядку денного знову проштовхують скандальний корупційний законопроект 4566 – про реструктуризацію (списання) боргів підприємств паливно-енергетичного комплексу. Як завжди, пояснюють, що без цього проекту вся енергетика країни просто обрушиться. Бо оті бідні облгази й обленерго – такі збиткові, ну такі збиткові для їхніх власників, що просто жах! Ледве кінці з кінцями зводять ахметови з фірташами, тому пора вже й для них напевно нам усім скидатися, причому не по 5 грн, а набагато більше. Бо інакше олігархи не виживуть, охлянуть з голоду – на своїх яхтах, літаках і віллах закордонних.

Цей корупційний проект має бути відхилено. А якщо олігархи депутатів "стимулюють" і він буде проголосований – закон має заветувати Президент.

Тож уважно слідкуйте за руками блудливих багатостаночників!

 

Link to comment
Share on other sites

Ну так экономный нацЫионалист (с) сильно поиздержался, майно там утратил, многое поломали, дома не живет, предстоят расходы на протаскивание Луценка в Раду - вот как не помочь такому человеку хорошему в трудный час?

А на бронежилеты и прочее народ сам по 20 гривен соберет, и будет профит и перемога.

 

А вообще это, конечно, п**Ц.

Link to comment
Share on other sites

Уже отвечал в похожей ветке, правда "она утонула" (с):

 

 То, что я когда то безнадежно доказывал здесь упоротым "экономистам". Как населению  и предприятиям подымать тарифы на газ и на свет - так пожалуйста, мол "экономить нужно". А  все бабло, которое потребители платят, оседает в карманах облэнерго и облгазов, а потом благополучно "списывается" :Ganba:   , ну то это не нашего ума дело.

 

Ну и туда же:

Ми ніколи не зліземо з російської енергетичної залежності від газу, якщо зимою у нас люди будуть відкривати вікна, щоб у квартирі стало холодніше :X . Якщо ми будемо і далі так використовувати енергоресурси, то ми заплатимо Росії ще 50 мільярдів", - заявив Яценюк.

 

Тут блин зимой в хате 19-20 градусов держишь, чтоб дохера за газовый котел не башлять, а ОНО кричит, что мы жируем, и конечно надо олигархам долги списать полюбому. А конфисковать облэнерго в госсобственность, раз частный капитал не справился с менеджментом, слабо?

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

Кто-то спрашивал, куда деваются деньги с СМС?

 

Військова частина 9935 на Одещині за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Аметист Пром" на постачання палива на суму 8,71 мільйона гривень.
Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".
 
Як зазначається, замовлено 120 тонн бензину А-95 (Євро) по 22,194 тис гривень за тонну, а також 315 тонн дизельного палива (Євро) по 19,2 тис гривень за тонну.
"Це дорожче від крупногуртових цін у першій половині червня. За даними "Консалтингової групи А-95", дизпаливо котується зараз по 15,74 тис гривень за тонну", - пише видання.
 
Окрім того, 2 червня ця ж військова частина 9935 акцептувала пропозицію "Аметист Пром" по ще одному паливному тендеру на постачання бензину А-95 (Євро) у кількості 690 тонн, бензину А-92 (Євро) - 600 тонн, а також дизеля (Євро) марки С вид І (1 250 т) і марки F вид І (150 тонн).
Загалом йдеться про 55,12 мільйона гривень, підписати угоду мають на початку липня.
 
Згідно з даними ЄДРПОУ, фірма "Аметист Пром" була зареєстрована у Києві 4 квітня 2014 р. Це лише за 10 днів до офіційного оголошення про перший тендер (14 квітня) і за три тижні до оголошення другого (28 квітня).
Link to comment
Share on other sites

Люблять  у нас списувати борги олігархам за народний кошт, а олігархи людям ніколи і копійки не списали. З сучасним станом бютжету і фінансової системи країни складається враженя що зливають не тільки донбабве та луганду, а й країну вцілому. Невже в таких умовах в зраді знайдеться 226 голосів для цього мега розкраданя? Порох стане політичним самогубцем якщо це підпише. :butcher:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...