Перейти до змісту

Обрання Президентом Порошенко це реванш ПР вже сьогодні


Faultfinder

Recommended Posts

Просто сабж. Думка була висловлена ТС задовго до виборів, після появи чуток про висування Порошенка в кандидати.  Цікава лише тим, що маємо, і ще будемо мати, безліч підтверджень цьому... нажаль.

Пропоную обсудити перспективу якнайскорішого виправлення помилки виборців. Логічним шляхом буде прихід до влади напіввійськової патріотичної хунти, відміна виборів років на п'ять, як таких, і ці ж 5 років посиленного патріотичного виховання молоді, тотальної проукраїнської пропаганди, і формування нової політичної системи із безумовним і найжорстокішим прополюванням політичної ниви від корупціонерів і "п'ятої колони". Україна не потребує зараз демократії, Україна потребує революційних змін в авторитарному стилі. А всі ці "европи" - не на часі, бо ми не готові априорі, особливо слабкі і не захищені економічно, і разом із помірним розвитком отримаємо економічну окупацію транснаціональними монополіями і тотальну залежність просто іншого типу...

Link to comment
Share on other sites

Если по "ПР" вы имеете ввиду партию олигархов и крупного капитала то вы правы.

То как они с говна сделали конфетку на выборах президента довольно показательно.

Точно так же на выборах в Раду победит их партия, не важно как будет ее название.

После Майдана эти ребята серьезно испугались того что на домиках Януковича и Пшонки народ не остановится и решили больше не рисковать.

Единственное что сможет сорвать их сценарий это вооруженная революция. Октябрьская.

Все таки много оружия сейчас у населения

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...