Перейти до змісту

Журналісти та майданівці зайшли до маєтку Ахмєтова у Конча-Заспі


Recommended Posts

Журналісти з різних українських ЗМІ спромоглися увійти до будинку відомого олігарха Ріната Ахметова у Конча-Заспі (біля Києва), при тому охорона маєтку пропустила журналістів в середину. Про це 8 липня повідомляє gazeta.ua.
Повідомляється, що у дворі в нього триповерховий будинок, чайний будиночок, басейн 10-15 метрів. Самого господаря вдома не виявилося. Всередину нікого не пустили.
Через паркан також перелізли з десяток громадських активістів-майданівців у балаклавах. Двоє із них стрибнули у басейн. Кажуть, вода тепла. Біля басейну два шезлонги. На столику залишені косметичні засоби — лосьйон для тіла, крем для засмаги, засіб для зняття макіяжу, ватні диски. Поруч лежить жіночі журнал, шорти, бейсболка, рожевий рушник. Один з активістів витерся ним після того, як поплавав у басейні.
"Всередині самого будинку знаходиться прислуга. Між басейном та будинком висаджений розарій та інші дерева — сосна, акація, берези. Троє активістів-майданівців зірвали по троянді із розарія Ахметова. В кімнаті для охорони близько десятка моніторів і система відеонагляду та біла собака. Охорона поки нікого не проганяє", - повідомляє видання.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 

 


А треба було Ахмету лише допомогти. ..Як бєня. .

если бы рыжик проявил свою проукраинскую позиции не для экрана, а в реале и в самом начале, то до бени мог ход и не дойти, а всё в зародыше бы задушили

 

Link to comment
Share on other sites

А треба було Ахмету лише допомогти. ..Як бєня. ..і був би героєм

 

Чи не так фупчики??)))

 

Такі унікальна нація (с)

Ахметка по другую сторону баррикад. Он с Янеком.

Link to comment
Share on other sites

Ахметка по другую сторону баррикад. Он с Янеком.

Це і є ваша помилка

Беня при януку ні про яку Україну і не згадував...і не згадав би якби майдан не вигнав клєптомана

А коли зрозумів що на цьому не погано заробитьб за рахунок татарина. ..став "українцем"..Бо це його гарантія ніколи не відповісти за те що робив до майдану

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...