Перейти до змісту

Про ватку


Аліє

Recommended Posts

Пригоди вати в Техасі, кстаті
("Не ви ватку обронілі?"(С) ггг)

В племінниці мужа ватна сімя з України нанялась прибирать в хаті. Чоловік, жінка, дівчинка 23 роки і хлопець 26 років. 

Не знаю откуда вони, но люди ці принесли в Техас благую вість про найкращу країну в світі, машину абсолютного добра, найбільшу, найсвітлішу, найгуманнішу і найбагатшу. Ніхто не зна, чому ці передвіжники не передвінулись у цю волшебну обітель, а замісь цього, переїхали наоборот, в логово Сатани, та ще й в самісіньку сатанинську дупу - в Техас. Та мало того, шо переїхали в люциферське логово, а нанялись мить туалети сатаністам. 

Сімя посіща російську православну церкву і насильно отправля дитину 23 років в церковно-словянський лагерь. Дитина вивчила англійську, назива сабе "Кейті" замісь Єкатєріни і хоче втекти з дому і дето встроїтись на роботу, де нема поблизості руської церкви. Інша дитина, хлопець 26 років Алєксандр, нічо не хоче, він хоче лежать на дивані і не двигатись, но йому купили магазин совіцьких товарів і назначили там продавцем. Проходячи мимо магазина, родичка чоловіка обнаружила, шо там не світиться, но двері откриті, і зашла поздоровкатись. Алєксандр обяснив, шо він економе електрику і шо в магазіні діла не очень, туда ніхто не заходе вже давно. На вопрос, як давно він економе електрику, Алєксандр обяснив, шо вже около тижня. І з тих пір в магазін зашло не меньше пяти душ. Родичка мужа пояснила, шо люди не заходять, бо думають, шо магазин закритий. Алєксандр ще раз обяснив тупій американкі, шо в нього нема зайвих грошей на освітлення, бо в магазін вже давно ніхто не заходе, і предложив їй купить асортимент цукерок і халви, замість пиздіть без діла. Та купила все шо він предложив із жалості. 

Ти понімаєш? Вата - це просто-напросто люди, шо в них зруйнований звязок причина-наслідок. Вони їх плутають. Вот і все, нема нічо сложного і ідеологічного. Подивись на ентузіастів ДНР і ще раз убідись в цьом. 
https://www.facebook.com/faina.kaplan.50?fref=ts

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Не знаю.Вона цього не пояснювала. У неї я класні статті. Вона дуже чітко може розповісти якусь математичну теорію для абсолютного гуманітарія. Так розжує і пояснить, що аж дивно, як так можна.

Змінено користувачем Аліє
Link to comment
Share on other sites

Ось іще трохи від Фані

 
Свині Царьова вже обсудили, а от діти царьова і його жінка інтерено. Як вона відповіда на вопрос дітей: "Мама, как так получілось, што папа єбанулся-то?", - пока вони сидять дето в Австріі, сьорбають кофе, їдять вкусні пірожні, а папаша отпижжений в Ніколаєві біга з автоматом по полям і з нього всцикається весь світ. Оце судьба в людини.

І саме інтересне, як мамаша обясня дітям, чого вони з'ібали в ЄС, де папаша забанений, замість того шоб переїхать жить і учітся в Тамбов, гггг.

Політ на Рівненщину обійшовся Ляшку в 18 тисяч доларів.
Помічник Ляшка та депутат Київради, рівнянин Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook пояснив дії свого шефа:

- Бійці" дивана і клавіатури дорікають Ляшкові за чартер. Це правда - є літак у користуванні, наданий добрими людьми, прихильниками Радикальної партії. 
______________________

А чо ж тобі не сказать хто такі ці загадочні добрі люди з літаками, прихильники радикальної партії. Раз вони роблять таку благодійну справу, то нашо скриватись, хай назвуться, ггг. Шо вони такі соромязливі?
А шо ще дають Ляшку і його партії ці вліятельні і небідні люди з літаками, гг?
Link to comment
Share on other sites

Сциш сажать, не знаєш як? А ти зроби головою люстраційної комісії Юлю Володимирівну. Вона не засцить сажать, знає способи, связі і в неї саме главне - є мотивація. Вона тобі і законодавчу базу підведе і за пеніс приведе в тюрьму кого нада. Мало то шо вона тобі не нравиця, це єдина людина в країні, яка вмотивована сажать хотяби десяток людей. Могла б щас буть дето у Монте Карло, а вона сіла і одсиділа. 
А хто така ця як її ота Таня Чорновол, чи шо. Шуму багато, а посадок хуй. Ну отож так і призначили, бо знали шо вона безрука.
____
UPD:
Тю, при чом тут Чорновол, торможу, вона просто клерк безполєзний, в неї нема должності. Соболєв отой, чи як його, шуму багато, а посадок нема, бо він не зна де брать бомаги, документи. А от Юля би мигом нашла, ггг.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...