Перейти до змісту

Бугога! Только не это!


Recommended Posts

Тягнибок готов предложить кандидатуру из своей фракции на должность премьера

Лидер фракции ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявил, что заявление об отставке премьер-министра Арсения Яценюка не стало для него неожиданностью.

"Яценюк воспользовался таким правом… это не было неожиданностью", - сказал Тягнибок журналистам, комментируя заявление Яценюка об отставке.

Link to comment
Share on other sites

от це ви дарма, доведено, що міністром і прем'єром, може будь хто і результати однакові, тобто ніякі. Прогнозую, що за підсумками всієї катавасії, Яценюку буде дана нищівна, як на мене, справедлива оцінка.  

Link to comment
Share on other sites

плюсую, славные дела нового "эколога" уже ославили Свободу во всех портовых городах...

 

он на "Запорожсталь" приезжал недавно. После енго визита заводские спецы по ООС спросили (дословно) "Это што за хуйня приезжала? Он же хуй от пальца не отличит, что гон может понимать в ПДК и выбросах?"

Link to comment
Share on other sites

Йогону заяву про вихід ВОС з коаліції читали? 

Мене вразило багаторазова згадка якоїсь "революції гідності" та жодної згадки про Майдан. Мабуть, розуміє поцанчик, що на Майдані він всрався, а якусь там "революцію гідності" очолив та привів до перемоги. Чи шо?
 
Олег ТягнибокГолова ВО "Свобода"
 
Заява фракції ВО "Свобода" про вихід з коаліції24 липня 2014, 12:59
 

Фракція ВО "Свобода" у Верховній Раді України оголошує про свій вихід з парламентської коаліції.

Таким чином, відповідно до статті 90 Конституції України, ми ініціюємо розпад парламентської коаліції та створюємо правові підстави для дострокового припинення повноважень Верховної Ради VII скликання і проведення дострокових парламентських виборів.

Вважаємо, що такий крок дозволить провести дострокові вибори парламенту в жовтні-листопаді цього року. Це вимога Революції Гідності, яку підтримує абсолютна більшість українців, і її має бути виконано.

Перевибори дозволять очистити парламент від колишніх союзників Януковича, ставлеників олігархів і агентів Кремля, комуністів та "регіоналів", які саботують ухвалення законів у царині протидії російській агресії, проведення люстрації влади та демонтажу корупційно-олігархічної системи державного управління.

Переконані, що парламент, який став прихистком для зрадників України та корупціонерів, не має права на існування.

Дострокові вибори парламенту – це єдиний спосіб для Українського народу делегувати у Верховну Раду сильну проукраїнську більшість, спроможну захистити національні інтереси та ухвалити реформи, необхідні для розвитку країни.

"Свобода" закликає партнерів по коаліції, з якими ми стояли пліч-о-пліч на Революції Гідності, – партії "Батьківщина" і "УДАР" підтримати цю ініціативу.

Також ми закликаємо усіх народних депутатів України ухвалити закон про вибори парламенту на пропорційній основі з відкритими партійними списками. Це дозволить суттєво посилити вплив громадян на формування персонального складу нового парламенту та усунути корупційні та адміністративні загрози існуючої змішаної системи виборів.

В умовах фактичної війни з російським агресором на Донбасі та реальної загрози національній безпеці держави, чинний парламент має продовжити свою роботу до часу обрання нового складу Верховної Ради.

Незалежно від рішення про вихід із коаліції, фракція "Свободи" продовжить активну парламентську законотворчу роботу, керуючись вимогами Революції Гідності та "Програмою захисту українців".

Link to comment
Share on other sites

та с такими надеждами, ни СВОБОДА, НИ БЮТ и тем более  УДАР, не нужны
что уже говорить про ПР и КПУ, или новообразования.....

Чтоли устроить индивидуальное переизбрание - 450 человек по мажоритарке?????

 

 

Потому что партии абсолют доверия потеряли, частичные надежды для уверенных патриотов партий, а не патриотов страны.

Link to comment
Share on other sites

 

 


"Это што за хуйня приезжала? Он же хуй от пальца не отличит, что гон может понимать в ПДК и выбросах?"

 

примерно в такой, нецензурной тональности высказываются и портовики по поводу понятий о погрузке судов и судоходстве

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...