Перейти до змісту

Отака мисль:


uzzer

Recommended Posts

Отака мисль:

Я так розумію шо всіх напрягає то шо всі "покращєри" спокійно  собі потікали по Європах,  ходять до Шустера і пащекують там, ведуть своі бізнеси, хоча давно мали б сидіти у темному підвалі і відповідати на каверзні вапроси. Чи вони вже домовились з владою, чи суди-прокурори забили болт на своі прямі обовязки.

Може зробити тут на форумі гілку, в якій будуть складатись дані по персонажам - адрєса-паролі-явкі, тобто адреси, марки-колір-номера машин, бізнеси, адреси офісів, місця де неодноразово були помічені, маршрути пересування то сьо.

Для того шоб який завгодно журналіст або громадянин, нприклад ідучи туристом по Європах і проіжжаючи мимо, зміг би маючи натхнення і час, зайти в гості, наприклад попити чаю з фігурантом, поцікавитись життям фігуранта ітд, при цьому не витрачаючи часу на пошуки даного інфо.
Можливо такі візити та навіть; наявність такого інфо і можливості візитів спонукають когось з фігурантів покаяцця самому, не чекаючи гостей і не витрачаючи час на готування чаю.

Ну ви понялі. :)


 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Я могу даже дополнить и усугубить мысль. Украинские номера, адреса и явки таких людей - тоже могут быть интересны. Чорным человечкам, может быть. :) Или бэтмену. Да мало ли кому. И зачем. :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...