Перейти до змісту

pin2

Форумчанин
  • Posts

    30
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by pin2

  1. хороші новини! от що значить давно не заглядати на форум!
  2. у мене все навпаки, покращилось - і мат. стан, і робота цікава, і саморозвиток якби ще здоров'я у близьких було...
  3. Там Бродяжка-Янка у ФБ сказала, що це я такий сьогодні ну, не зовсім - я не дуже там зловживав на пляжі)) а на тролеї так і не покатались, у них вчора був вихідний! (у вівторок, Карл!)) там зараз приємне кафе на Трухановім острові, зветься ЮБК (Южный берег Киева), висить наш і кримськотатарський прапор, хороша музика..
  4. дякую mc5, Dilbert, DiM, СіЛ, Veni-vidi, honey flower, paraskaa-W, Сашко... мене ніколи так багато людей не вітали з ДН!
  5. Клас! і Фантом, і Хазяїн)) legreenа я правда поки-що не знаю, але впевнений, що він теж наша людина!)))
  6. дуже мила картинка. і у ангелочка правильна для вільного падіння поза, намальований со знанієм дєла
  7. Я Консула і на ФУПі бачу, а от Лєсу такіда, тільки тут.
  8. я пам'ятав, що дєвочьки-то (ти, Ксена, Луша, Франсуаза) тут, і в ФБ а от Дзіпа, Альфа, Аутлендера, Лівсі, Десантника, ГарріНа не чекав побачити. А ЛампоГаза не знаю поки-що, думаю, це хтось відомий з новим ніком)))
  9. блін, всі мої цуговські (вибачте за це слово) друзі!
  10. це солодощі для святкування від Гугла))
  11. я вже тут! дякуююю всім, ви чудові друзі! так багато людей мене ще не вітало ніколи! навіть Гугл привітав)))
  12. я теж за ПС голосував Київ, Солом'янка
  13. У нас на дроп-зоні є унікальний дєдушка Матвєїч, якому зараз 76 років. Щотижня приїжджає і стрибає з парашутом)) а почав стрибати у 62 роки.... скоро до сотні стрибків добереться.. Прикольно, що працює сторожем на кладовищі)) не п'є (це взагалі унікально для такої роботи))
  14. думаю, вимога виймати батарейки там ще повинна доповнюватись "і здавати командуванню". тому що хтось обов'язково вирішить. що за півхвилини, щоб послати смс-ку або сказати " у мене все добре", а потім бігом відключитись, запеленгувати не встигнуть... і таких може бути багато... краще перестрахуватись...
  15. так, на вигляд вражає, будуть шрами і все, рука ж не зламана... видно, він закрив нею лице від осколків все інше тіло ніби не постраждало...
×
×
  • Створити...