Харьковчанен Опубліковано 10 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2014 кстати еще блюда для ватников суп с котомкаша из топора отвари по тихоньку калитку. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioGaGa Опубліковано 10 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 10 серпня, 2014 Про калитку круто 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ash Опубліковано 11 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2014 Опять будут морковные катлеты, свекольные биточки...Как диетичненько. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ash Опубліковано 11 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 11 серпня, 2014 (змінено) Взагалi-то пока мiнi як покупцю непомiтно змiн. А от знайомий - власник декiлькох магазынчикiв сказав що рыба в закупцi зросла на 50-70 рублiв за кiло ВСЯ (значить скоро i зросте цiна в роздрiбнiй торгiвлi, про що вас повiдомлю). Змінено 11 серпня, 2014 користувачем Ash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ash Опубліковано 13 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 13 серпня, 2014 Ось уточненi данi вiд знайомого в оптовiй закупцi. Ой, духота, страшное дело. Итак... Всем здравствуйте. Новые цены на сегодня - сыр "Белорусское золото" подлетел низехонько на 10 карбованцев за кило, Гауды, тильзитеры на 60 рубчиков, свали, баункаусы и прочая шушера опять же на 60 рупий, твердые сыры подпрыгнули на 70ку, вонючие, тьфу ты сыры с плесенью пока не подскочили - малый спрос... КОлбасы пока что в норме, одно скажу - Останкино ох...Ох уж мне это Останкино...Поганцы, сервелат Европейский свежий а на вкус кислит, собаки... В общем придется ехать менять... Все, удрал крышу перестилать... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts