Перейти до змісту

фітнес для нервової системи


Françoise

Recommended Posts

 

 


Я чесно дослухала до кінця. Зросло бажання прямо зараз ухопитися за зброю та вліпити цій гнилі "кулювлоб"

 

Поржала, додивилась до кінця. В нього пукан тріщить і розривається, це добре :D  Схоже на те, що народу поясняють скору капітуляцію. "С Украиной в Евросоюз, добиться ослабление санкций, свободние вибори губернаторов", чесно я думала він в кінці скаже що потрібно Крим Україні повернути. Те, що він гнав на Яценюка, впевнило мене в думці, що Яценюк не найгірший варіант.

Коротше, старий клоун таки за повну капітуляцію Кацапстану.

 

До речі, вони всі так з цією холодною зимою носяться, що це вже непристойно, не до добра, так просто не буває, собі накаркали. От я і думаю, що може статись в Кацапстані, що люди там замерзнуть?

Link to comment
Share on other sites

Я чесно дослухала до кінця. Зросло бажання прямо зараз ухопитися за зброю та вліпити цій гнилі "кулювлоб"

 

 

Тю, шо ви переживаєте, це було знято для внутріннєго патрєблєнія, для ватніков, але не без цікавого для нас. Може вони думають, шо почнем гнобити Яценюка? Ну, ми ж не ватніки, але в нас ше є така катєгорія громадян, як юльковатніки, но їх стає все менше-й- менше(юлькам тут не читать, бо за кучами кирпечів вже нема місця для печатання доброго і оптімистічеського слова, о как :buba: ).

Це вже до чого те х**ло докотилось, шо рупором у нього стає доренко :66: . Значіть дєла зовсім плохі.Значить те, шо озвучив доренко не сполнилось і воно задумало шось нове. Це ж така криса, яка сама не здасться, його там підтримують всякі предворні глоби і нострадамуси, воно повністю знаходиться у їх "власті". Але ми продовжуєм читать Мурзікньюз і уважаємого дєдушку Свирида Опанасовича і запасаємось терпєнієм і оптімізмом. :rotate:

Змінено користувачем honey flower
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Молодец доренка! кто лучше него может работать ватной антирекламой. Мне вата любит рассказывать про "народ дамбаса, который надо слушать, что они хорошие итд". А тут просто садист-шантажист, настоящее фашистское отродье и при этом - рупор кремля. Люди для него мусор, на жизни плевать итд, для меня ничего нового. Обязательно покажу этот ролик теще, и двум приятелям-ватникам.

 

Помню во время одного спора на повышенных, поставил другим видеороликам всех на место. Этот будет тоже "бiмбой"

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

У него есть еще один ролик, где ог называет события в лугандонии "дымовой завесой" аннексии крыма. Отличная антиватниковская штучка.
Чтот то он про санкции скромно промолчал, а ведь с ними вся его логика идет в задницу, ну то такэ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...