Перейти до змісту

Андрея Макаревича хотят лишить всех государственных наград


Olegik

Recommended Posts

Если бы не был поражен ющером головного мозга, то не удивлялся бы, а понял, что ветераны бросали медали, полученные за агрессию против другого государства. Макаревич ни за что плохое медалей не получал, так что и выбрасывать их ему незачем.

 

Ти ба, шо робиться! Знайшовся йульок, в якого "мозк" не вражений йулькізьмом, чи шо? 

 

Лише у вашого шефа, хуйла, є медаль за агресію проти України - медаль за приєднання Криму. У США немає таких нагород, дурнику. Ані за В'єтнам, ани за Ірак чи ще за щось. Люди проливали свою кров, щоб отримати ці нагороди, розумієш?

 

Макаревич, при всій до нього повазі, отримував орден "пачьота" у 1999 році, коли хуйло вже рівняв з землею Грозний  та руйнував будинки у мацкві, а орден "за заслугi", взагалі йому вже особисто хуйло вручав, у 2003-му. 

Link to comment
Share on other sites

А Асмодей?!

Ну як можна забувати про Асмодея?!!! :fp1:

 

Нi, порівнювати діда панаса та серж60 з асмодеєм некоректно.

Асмодєй хоч про пукани та дрочку на портрет Багiни щось  пише, перед тим, як мінусувати. А ці два уйопкi, просто тиснуть на мінус, тай годі. 

Link to comment
Share on other sites

Газда, а почему бы тебе перед тем как давать советы "космического масштаба.." не выйти и на площадь своего Бобруйска и пачпорт беларусский не сжечь?  Ну чтоб показать класс ;)

 

Чмо сране, про що ти тут гавкаєш весь час? Ти суслик з бабруйску? Ну, то й правильно, тваринам, на кшталт тебе, саме місце у тому бабруйску. 

 
Я от хтiв послати тебе на хуй, але потім згадав твою фотку, де ти з фарбованим волоссям, підведеними віями та з квіткою за вухом, тай зрозумів, що послати такого гнійного підара на хуй, це теж саме, що побажати людині приємно провести вечір. Тому, бажаю тобі обосратися у момент найближчого твого оргазму.
Link to comment
Share on other sites

 

 


згадав твою фотку, де ти з фарбованим волоссям, підведеними віями та з квіткою за вухом, тай зрозумів, що послати такого гнійного підара на хуй, це теж саме, що побажати людині приємно провести вечір. Тому, бажаю тобі обосратися у момент найближчого твого оргазму.

 

фантазер и шалунишка)   Прекрати дрочить!

Link to comment
Share on other sites

от хто мене реально вражає з московської "еліти" так це Міхалков.

Оце іпанат із іпанатів... мегакрутий підхуйловець...

 

Цікаво він і в часи СССР собі карєру по трупах робив ?

думаю що так. доноси клєпав щоденно на товаришів по акторському цеху.

 

тому такий непотріб і виліз наверх.

а ще кажуть він у молодості підарастією хворів. на цій основі його і взяло КГБ за сраку. і тримають дотепер...

тьху гівно.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Все, що зараз закрутилося навколо Макаревича є прекрасною ілюстрацією до відомого: "Якщо ти не займаєшся політикою, політика займеться тобою."  Він зараз виправдовується, що співав для дітей біженців, а не для українських військових. Помилився, треба було співати для дітей біженців на території Росії.

Link to comment
Share on other sites

О, а я про що. Помилка виправляється.

 

МУЗЫКАНТ АНДРЕЙ МАКАРЕВИЧ ДАСТ В МОСКВЕ КОНЦЕРТ В ПОМОЩЬ ДЕТЯМ-БЕЖЕНЦАМ С ДОНБАССА
19 августа 2014 | 00:10
 

Мероприятие готовится в начале следующего месяца, рассказал пресс-секретарь лидера «Машины времени» Антон Чернин. 

Накануне в Госдуме предложили лишить Макаревича звания Народного артиста России и ордена "За заслуги перед Отечеством" за его выступления в Донецкой области. Сам музыкант подчеркнул, что обвинения в поддержке фашизма на Украине не принимает, поскольку и там он выступал перед беженцами, а не перед силовиками.

 

---

Круто. От якби виступив перед силовиками, то тоді обвинувачування були б справедливі.  

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...