Перейти до змісту

Харьков


Recommended Posts

а Допу чому виправдали?

де тут відповідь?

 

Відповідь в тій самій площині, що і постійні відтермінування суду з заборони КПУ.

Це гарантія Потроха, що п'ята колона може почуватися вільно.

Link to comment
Share on other sites

Відповідь в тій самій площині, що і постійні відтермінування суду з заборони КПУ.

Це гарантія Потроха, що п'ята колона може почуватися вільно.

Угу. Нічний снайпер, бля.

Link to comment
Share on other sites

Богословська: Кернес буде першою людиною, яка передасть росіянам ключі від Харкова У селах на Харківщині є підвали, в яких сидять сепаратисти. І те, що у Харкові шиються футболки з написом «ХНР» – теж факт.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила нардеп Інна Богословська.

З її слів, Харківщина – така сама «клаптикова ковдра», як і вся Україна: є і проукраїнськи налаштовані люди, і ті, що давно зачаїлися і чекають на армію «визволителів» із Росії.

«Наша область не схожа на Донецьку або Дніпропетровську: у нас в самому місті живе половина населення, решта області – це фактично сільська місцевість, невеликі містечка, села, селища. І в селах на Харківщині, на превеликий жаль, є підвали, в яких сидять сепаратисти. Поруч, у лісопосадках, лежать склади зброї, і бабусі отримують невеликі гроші за те, що нікому не розповідають, що ці тварюки сидять у них в засідках», – розповіла Богословська.

Вона повідомила, що губернатор із цим нічого не робить, міліція також: «Ще донедавна вона відсотків на вісімдесят була проти нас. Зараз мені громадські лідери говорять, що ситуація змінюється – події на Донбасі багатьох протверезили, і навіть у міліції почався процес відродження українського патріотизму. Але те, що вона (міліція – ред.) продовжує бити проукраїнських лідерів і охороняє сепаратистські мітинги – це факт. І те, що у Харкові шиються футболки з написом «ХНР» – теж факт, і ми знаємо, де вони шиються і на чиє замовлення. Кількість поки що не критична. Але ми розуміємо, що Кернес сидить у засаді, розповідаючи усім, що забезпечить порядок в області, а насправді разом зі своїми російськими господарями розхитує ситуацію».

Нардеп зауважила, що звідкись з’явився міф, що Кернес – гарант стабільності у регіоні.

«Він – гарант здачі Харкова у разі, якщо настане час «Ч»! Кернес ніколи не виступатиме проти росіян, якщо вони підуть на Харківщину, він сам передасть їм ключі від міста. Це треба розуміти», – заявила Богословська.

На запитання, про що, на її думку, розмовляли Кернес з Порошенком, зважаючи на те, що в Інтернеті є відео його нічного візиту до Президента, нардеп відповіла: «По-перше, ніхто не знає, чи до Порошенка він приїжджав, – на відео він біля Адміністрації Президента. По-друге, повірте мені, абсолютно всі мери міст під час будь-яких виборів туди приїжджають. Тобто, говорити про те, що досягнуті якісь домовленості... Кернес цим блефує і сам розповідає, що вже з усіма домовився. Наскільки я знаю, це не так. Але абсолютно очевидно, що Харківщина, як і раніше, є місцем боротьби кількох груп впливу, і Кернес – учасник однієї з них. Влада намагається зберегти якісь баланси в області замість того, щоб рішуче навести там порядок.

У нас зараз є три ключові напрями: південна дуга, Харків і Чернігів, через які ворог – а путінська Росія сьогодні наш ворог – може атакувати Україну. Якщо залишити Харків у нинішньому стані, я ще раз кажу: Кернес буде першою людиною, яка передасть росіянам ключі від міста».

На її думку, пропорція проукраїнських і проросійських настроїв на Харківщині виглядає так:

70 за Україну, а 30 – проти.

«Але на початку подій у Донецьку також було таке співвідношення. Тому не можна упускати ситуацію і давати працювати проти нас ізсередини, не можна дозволяти піднімати голову тим виродкам, які нещодавно знову влаштували флеш-моб в пам’ять загиблих «від рук хунти» в Одесі і роздавали листівки із закликом не виконувати жодних розпоряджень української влади. Це відбувалося у центрі Харкова, їх охороняла харківська міліція – як це розуміти? Грати у бізнес-логіку – одна група впливу, інша, ми між ними зробимо балансик, – це програш, тим більше, такої вибухонебезпечної області!» – підкреслила Інна Богословська.

 

http://zik.ua/ua/news/2014/09/09/bogoslovska_kernes_bude_pershoyu_lyudynoyu_yaka_peredast_rosiyanam_klyuchi_vid_harkova_521691

Link to comment
Share on other sites

Інна Богословська Народний депутат України

В Харькове снимают украинские флаги. Кто и зачем?09 вересня 2014, 18:25
Друзья, я сейчас в Харькове. Эта фотография – монтаж, такого флага у Ленина не было.

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/4/4/443b1-harkiv.jpg

Плохо то, что действительно на основных проспектах города со всех фонарных столбов сняли украинские флаги. Только на главной улице Сумской наша "Громадянська варта" остановила это паскудство и заставила повесить флаги обратно. А прямо в эти минуты напротив 13-ой больницы на мосту молодежь рисует огромный украинский флаг.

 

Еще раз обращаюсь к украинской власти: обстановка в Харькове и области только видимо спокойна, на самом деле – сепаратисты собирают силы, Кернес пытается по-криминальному запугивать всех проукраинских лидеров и покрывает сепаратистов.

 

Балута ситуацию в области не контролирует и систему защиты и обороны организовать не в силах. Взятки и корррупция процветают! Немедленно доведите до приговора обвинение Кернеса и отстраните его на время ведения следствия от исполнения обязанностей мэра. Назначьте досрочные выборы мэра и горсовета!

 

И сжальтесь над губернатором – освободите его от неподъемной для него ноши и отпустите с Богом, может в депутаты.

 

http://blogs.pravda.com.ua/authors/bogoslovska/540f1bdf1e6fe/

 

гепа тоже особого статуса жаждет

Link to comment
Share on other sites

http://blogs.pravda.com.ua/authors/bogoslovska/540f1bdf1e6fe/

 

гепа тоже особого статуса жаждет

 

Первое впечатление - блог о флагах и Гепе.

Первое впечатление обманчиво.

Блог - уже ТРЕТЬЕ (может, было больше - и просто я не углядел) напоминание Порошенко о необходимости соблюдать предвыборные договоренности.

 

Инна хочет в губернаторы.

--

По флагам - полуправда. См. разъяснение А. Геращенко.

Link to comment
Share on other sites

сегодня ватная знакомая потешила рассказом, что ее знакомая (а, может, знакомая ее знакомой :lol2: ) ходила к очень крутой гадалке

та ей рассказала, что в Харькове в октябре будут танки, в итоге победить новозадросия и придет сюда во всей красе русський мир.

и это все истинная правда, т.к. гадалка рассказала еще, что у той подруги дырка в зубе и запись к стоматологу.

о как!

я предположила, что гадалка - агент укропов, подталкивает вату покинуть город еще до октября.

пусть на русськой земле дожидаются русського мира :D

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...