Перейти до змісту

где проходит новая граница единой и неделимой Украины ?


Darkwalker

Recommended Posts

если этот вопрос ставит "мою" власть в тупик шопесец, или решать не ей, то прошу эту гребаную власть узнать, где проходит граница лнр+днр непосредственно у оккупантов - теперь же общаться с ними не западло - угоды, протоколы, МИР, йопт

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Спецстатус отримають тільки райони Донбасу, не підконтрольні Києву - Луценко

Понеділок, 08 вересня 2014, 23:11

 
Версія для друку Коментарі66

Третина території Донбасу отримає особливий статус, але в складі цілісної України, згідно з мінським протоколом.

Про це заявляє лідер партії "Блок Петра Порошенка", радник президента Юрій Луценко.

"Протокол чітко визначив: мова не йде про особливий статус двох областей. Там чітко написано: тільки ті райони, які не підконтрольні українській владі в двох областях", - сказав він в ефірі "Свободи слова" на каналі ICTV в понеділок увечері.

При цьому він повідомив: "Зараз відбувається демаркація позицій, які займають українські війська і які на сьогоднішній день українські війська не можуть зайняти".

Як зазначив Луценко, особливий статус отримають деякі райони Донецької і Луганської областей, які в цілому займають близько третини території українського Донбасу.

Як підкреслив політик, таким чином, буде створена "спеціальна зона" у складі цілісної України.

 За словами радника президента, ця зона може бути ізольована і обнесена інженерними спорудами.

"Мінський протокол означає, що Україна є цілісною. Навіть тимчасово непідконтрольні нам райони "лугандона"(так званих "ЛНР" і "ДНР") все одно є частиною України. Кордон стає нашим, і ми повинні ізолювати цю спеціальну зону, взяти її під контроль, у тому числі інженерними спорудами, і запропонувати їм змагатися не тільки зброєю - рівнем життя", - заявив він.

 

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/8/7037134/

 

і ми повинні ізолювати цю спеціальну зону, взяти її під контроль, у тому числі інженерними спорудами

 

 

как называется территория с границами, своей армией, своим правительством, своим языком ?

 

и еще, должны ли граждане соседних государств содержать такое новообразование за свой счет ?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Найсмішніше те що зараз стало всім похуй більше чим місяць-два назад...Коли фактично не було доказів російських військ...

Висновки робіть самі

А влада фактично визнала що Луганда здана росії...Тепер нам це підносять як якусь перемогу підараси...Як з Кримом. ..

Змінено користувачем Ukraine
Link to comment
Share on other sites

 

 


А влада фактично визнала що Луганда здана росії...

 

хуже, то что нам навязывают еще и восстанавливать разрушенное оккупантами и содержать - и это нам преподносится как пэремога

Link to comment
Share on other sites

влада фактично визнала що Луганда здана росії...

Влада це проголосила 26 травня. Людям з більш ніж однією звивиною то було зрозуміло одразу, бо за години, а не місяці, приборкати хуйлову агресію можна було тільки капітуляцією.

 

Порошенко: АТО має тривати не місяці, а години

Понеділок, 26 травня 2014, 14:21

 
Петро Порошенко, який, за попередніми даними отримав більше половини голосів на виборах президента України, вважає, що АТО на Сході країни має займати набагато менше часу...

"Антитерористична операцiя не може i не триватиме два-три мiсяцi. Вона повинна i триватиме години", - зазначив Порошенко.

 

Починаючи з Нормандії і одностроннього "перемир'я", йшло перетягування канату - кривава гра з визначення "лінії демаркації", бо через суспільне збурення за години здатися не вийшло. Нажаль, в хуйла звивин більше. Тому він лінію проведе, а те що за нею - підірве, якщо не буквально, то іншими методами. Як можна демаркувати на нашу користь майже тотально проросійську Авдіївку, чи залишити за нами фактично оточений донецький аеропорт? Та й на більш проукраїнських територіях, що межують з окупованими, зовсім не важко створити проросійський заколот, нестерпну для існування патріотичного населення атмосферу, непридатні для життя умови (тим більш взимку). Спільними з хуйлом зусиллями та зрадами зроблено майже усе, що вже тепер необхідно для автономного функціонування лугандонії: до неї потрапляє абсолютна більшість економічного потенціалу Донбасу, майже все вугілля, скоріш за все - обидва аеропорти, більша частина залізничної інфраструктури, більшість населення.

Але, хуйло точно не задовільниться наразі захопленим. І нам з такою політикою це коштуватиме неприйнятно дорого.

Link to comment
Share on other sites

"ДНР" и "ЛНР" претендуют на все территории двух областей - Захарченко

 
15:1609.09.2014(обновлено: 15:19 09.09.2014)122520
"ДНР" - это вся Донецкая область, а "ЛНР" - вся Луганская область", - сказал РИА Новости премьер-министр "ДНР" Александр Захарченко.
 

 

ДОНЕЦК, 9 сен — РИА Новости. Самопровозглашенная "Донецкая народная республика" претендует на всю территорию Донецкой области и не согласится на "особый статус" для ее трети, которую она контролирует, заявил во вторник РИА Новости премьер-министр "ДНР" Александр Захарченко.

Накануне советник президента Украины Юрий Луценко заявил, что минский протокол не предусматривает особого статуса для Донецкой и Луганской областей в целом, и его получит лишь треть территории Донбасса, контролируемая ополченцами.

 

"Большое спасибо господину Луценко за столь щедрое предложение, но мы со своей землей как-нибудь сами разберемся", — заявил Захарченко. "ДНР" — это вся Донецкая область, а "ЛНР" — вся Луганская область", — добавил он.

 

 

http://rian.com.ua/politics/20140909/356882190.html

 

вопрос не теряет актуальности

Link to comment
Share on other sites

Починаючи з Нормандії і одностроннього "перемир'я", йшло перетягування канату - кривава гра з визначення "лінії демаркації", бо через суспільне збурення за години здатися не вийшло.

в багатьох військових така думка. жахлива вистава.

Link to comment
Share on other sites

главное, что нужно сделать как можно скорее, даже возможно до выборов, это оформить Приазовскую область с центром в Мариуполе, и включить запад донецкой и север луганской, в состав сопредельных областей. в случае возврата лугандонии под контроль государства, из этого куска сделать собственно луганскую и донецкую области.

 

и впредь будет наука, что нельзя делать административно-территориальные единицы, численностью полноценного государства. потому что легко развить землячество до уровня восприятия себя, как чего-то отдельного от всей страны.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Самопровозглашенная Донецкая народная республика претендует на всю территорию Донецкой области и не согласится на "особый статус" для ее трети, которую она контролирует, заявил во вторник РИА Новости премьер-министр ДНР Александр Захарченко. 

Накануне советник президента Украины Юрий Луценко заявил, что минский протокол не предусматривает особого статуса для Донецкой и Луганской областей в целом, и его получит лишь треть территории Донбасса, контролируемая ополченцами. 

"Большое спасибо господину Луценко за столь щедрое предложение, но мы со своей землей как-нибудь сами разберемся", — заявил Захарченко. "ДНР — это вся Донецкая область, а ЛНР — вся Луганская область", — добавил он. 

РИА Новости

Link to comment
Share on other sites

 
Прикордонники почали відмежовувати зону АТО від "мирної" УкраїниВівторок, 16 вересня 2014, 00:21
 

Державна прикордонна служба України продовжує рекогносцирування районів розгортання прикордонних підрозділів в смузі безпеки вздовж лінії розмежування на сході країни.

Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в понеділок.

"На виконання мирного плану президента України з врегулювання ситуації в східних регіонах України Держприкордонслужба України продовжує рекогносцирування (виїзд на місце майбутнього розміщення нових підрозділів прикордонної служби) районів розгортання прикордонних підрозділів в смузі безпеки вздовж лінії розмежування", - розповів він.

Крім того, завершується підготовка оперативно-бойових прикордонних комендатур до їх висунення в райони розгортання. Здійснюються заходи щодо матеріально-технічного забезпечення цих підрозділів.

Інтерфакс-Україна

 

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/16/7037881/

 

в какой момент кончится этот цирк и начнется реальная политика ?

 

а то "будэ нэвдобно" когда граница будет, а как бы ее не будет... :nose3:

Link to comment
Share on other sites

запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України

 

 

собственно, ждем

 

когда ж ?

Змінено користувачем Darkwalker
Link to comment
Share on other sites

 
Депутати сумніваються, що зберуться раніше, ніж за місяць

Вівторок, 16 вересня 2014, 18:47

Наступне засідання Верховної Ради України відбудеться 14 жовтня, проведення позачергового засідання парламенту малоймовірне.

Так вважає народний депутат фракції "Батьківщина" Леонід Ємець.

У свою чергу народний депутат Юрій Дерев'янко (позафракційний) зазначив, що ймовірність проведення позачергового засідання дуже мала.

 

 

теперь смотрим закон про статус :

райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України

 

и когда же будет это решение ?

зачем так жопу рвали и нарушая все возможные законы и конституцию позорно пропихивали этот закон ?

Link to comment
Share on other sites

просто без логического завершения, границ, этот закончик смахивает на жуткую заготовку, эдакое приглашение :

правовая база создана, теперь дело оккупантов захапать территории, сколько удастся

а Зрада потом подмахнет "ришення"

Link to comment
Share on other sites

Опа ! новый поворот

 

вчера было :

Стаття 1. Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України (далі - окремі райони Донецької та Луганської областей).

http://news.liga.net/news/politics/3316691-rada_opublikovala_zakonoproekt_ob_osobom_statuse_donbassa_.htm

 

в итоге стало :

 

Стаття 1. Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села в межах території, визначеної рішенням керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України  (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей).

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc34?id=&pf3511=52182&pf35401=313102

 

т.е. что, наши границы теперь определяются рішенням керівника АТО при СБУ  ?

 

сегодня тут граница, а завтра по-другому ?

 

вообще какой-то капец

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 хе-хе

на УП читают наш форум

 

Текст законів Порошенка про Донбас змінили

Середа, 17 вересня 2014, 19:22

 

Текст закону про особливий порядок місцевого самоврядування Донецької і Луганської області за авторством Петра Порошенка був змінений.

Зміни стосувалися визначення території, на якій має діяти закон.

Згідно з новим трактуванням, території визначає керівник Антитерористичного центру.

 

 

 

 

Наразі на сайті ради розміщено таку трактовку статті першої:

"Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села в межах території, визначеної рішенням керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України  (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей)".

http://img.pravda.com/images/doc/4/4/44819a4-3.jpg  

При реєстрації стаття перша закону звучала так:

"Згідно з цим Законом тимчасово, на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей)".

http://img.pravda.com/images/doc/6/b/6b0ccd6-2.jpg  

Невідомо, в який саме момент було внесено такі правки, оскільки ще о 12:05, перед самим початком розгляду, згідно з даними сайту ВР, було оприлюднено першу версію тексту.

http://img.pravda.com/images/doc/b/5/b5561dd-1.jpg  

Як розповіли "Українській правді" джерела, підчас розгляду проектів на засіданні Верховної Ради змін до тексту закону не було.

Водночас співрозмовник заперечив, що правки могли бути внесені вже після голосування і припустив, що вони могли бути внесені після реєстрації, але до їнього розгляду Верховною Радою.

"Українська правда" звернулася по коментар до прес-секретаря Порошенка Святослава Цеголка.

Українська правда

 

 

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/17/7038122/

 

а вообще это еще одна ганьба - мало того что нагло нахимичили с голосованием, так еще и текст неизвестно как и кто поменял :66:

Link to comment
Share on other sites

за словами другого президента України Леоніда Кучми, меморандум складається з 9 пунктів.

"Перший з них - припинення застосування зброї обома сторонами, друге - зупинка підрозділів і формувань на позиціях станом на 19 вересня. Третє - заборона на застосування всіх видів зброї та наступальних дій", - повідомив він.

"Меморандум передбачає відвід великокаліберної зброї на відстань не менше 15 км з кожного боку. Таким чином, створюється зона безпеки завширшки не менше 30 км", - зазначив Кучма.

"Вводиться заборона на польоти бойової авіації, в тому числі безпілотних літальних апаратів, за винятком апаратів ОБСЄ. Також вводиться заборона на використання іноземних бойових літальних апаратів", - сказав Кучма.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/20/7038368/

 

первая хоть какая-то отправная точка, а то до этого лишь бла-бла - значит минус 15 км от состояния на 19\09...

 

а теперь вопрос,

понимают ли миротворцы, что само собой на оставленных территориях образуется "народная милиция" новороссии и начнет "расследовать сотрудничество" местных украинцев с хунтой.

у бандитов уже и закон есть, там "народная милиция" прописана

 

могут и сразу расстреливать - как семью члена БЮТ

Змінено користувачем Darkwalker
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 
Текст проголосованого закону Порошенка про Донбас знову змінилиСереда, 24 вересня 2014, 15:07
 
Версія для друку Коментарі0

Текст закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей знову змінений на сайті Верховної Ради.

Так на сайті знову зявився текст, який був розданий депутатам напередодні голосування.

Відмінність полягає у першій статті закону.

Так в законі знову визначається, що "на три роки з дня набрання цим Законом чинності, запроваджується особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей, до яких належать райони, міста, селища, села, що визначаються рішенням Верховної Ради України (далі – окремі райони Донецької та Луганської областей)".

Раніше, вже після голосування на сайті ВР було змінено суб’єкт, який в праві змінити території, на яких запроваджується режим.

За редакцією, яка з'явилася на сайті ВР після голосування, а тепер змінилася знову, це мав робити керівник Антитерористичного центру.

Як відомо, наразі закон готується до підписання головою Верховної Ради. За це відповідає профільний комітет – з питань державного бюудівництва та місцевого самоврядування.

"Українська правда"  намагається отримати коментар у голови, членів комітету та канцеліярії комітету.

Українська правда

 

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/24/7038780/

 

торжество законности кокойто

Link to comment
Share on other sites

 
Украина, Россия и ОБСЕ делят буферную зону на ДонбассеПятница, 26 сентября 2014, 11:29
 
Версия для печати Комментарии16

Руководители украинского и российского военных ведомств и представители ОБСЕ встречаются для определения границ буферной зоны на Донбассе.

Об этом сообщает Reuters.

По информации агентства, встреча проходит севернее Донецка.

Туда съехались представители Украины и 76 представителей России и ОБСЕ.

Целью встречи является определение границ буферной зоны, за которую украинские военные и боевики отведут тяжелое вооружение.

Как известно, о создании 30-километровой буферной зоны по линии фронта на Донбассе договорились участники трехсторонней контактной группы в Минске 19 сентября.

Украинские военные и боевики должны отвести свое тяжелое вооружение на 15 километров каждые в свою сторону от линии фронта.

На Донбассе официально длится перемирие с 5 сентября, когда в Минске подписали протокол о прекращении огня.

Украинская правда

 

 

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/09/26/7038980/

 

ОБСЕ скоро узнают, что такое путинское кидалово

Link to comment
Share on other sites

Думаю дон и луг. области почти все сдали. Оставили Украине Мариуполь, Краматорск, Артемовск, и север луганщины Старобельск там. Но это пока. Войну на зиму прекратили, чтобы народ весь совсем не вымер. 

Змінено користувачем Provokator
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...