Перейти до змісту

Порошенко созывает срочное заседание СНБО


Olegik

Recommended Posts

 

Сегодня, 12 сентября, состоится срочное заседание Совета национальной безопасности и обороны Украины. Об этом сообщают источники «Главкома».

Заседание состоится в Администрации Президента. Оно должно начаться в 17:00.

http://glavcom.ua/news/233340.html

Link to comment
Share on other sites

Oksana Denysova@OksanaDenysova 24 сек.

Виходимо такі з пресухи Порошенка і Барозу,-а в коридорі стоять всі силовики,красиві і в мундірах.Так ми і дізналися про засідання РНБО :)

Link to comment
Share on other sites

Кабмін пропонує Раді нацбезпеки та оборони затвердити санкції проти російських громадян та компаній, які підтримали військову агресію щодо України, тероризм і окупацію частини її території.


Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду в четвер, 11 вересня.


Пропозиції Кабміну стосуються заборони в’їзду на територію України, блокування активів юридичних осіб, заборони виведення капіталу за межі України юридичним особам-резидентам РФ державної форми власності та юридичним особам, частка статутного капіталу якої перебуває у власності РФ, припинення видачі дозволів, ліцензії на ввезення в Україну гривні з Росії.


Окрім того, уряд пропонує заборонити здійснювати держзакупівлі товарів, робіт і послуг у юридичних осіб – резидентів РФ державної форми власності та юридичних осіб, частка статутного капіталу якої перебуває у власності РФ, а також інших суб’єктів господарювання, що здійснюють продаж товарів, робіт і послуг походженням з РФ, крім випадків, коли заміщення таких предметів закупівлі іншими неможливо, що підтверджено Мінекономрозвитку.


Також Кабмін пропонує заборонити участь у приватизації, укладенні нових договорів оренди держмайна України резидентам РФ та особам, які прямо чи опосередковано контролюються резидентами Російської Федерації або діють в їхніх інтересах.


Уряд також хоче запровадити додаткові заходи у сфері екологічного, санітарного, фітосанітарного та ветеринарного контролю щодо харчових продуктів, товарів легкої промисловості, косметичних виробів та побутової хімії походженням з РФ та заборонити передавати технології, права на об’єкти права інтелектуальної власності резидентам РФ та особам, які прямо чи опосередковано контролюються резидентами РФ або діють в їх інтересах.


На сьогодні Україна заборонила транзит територією Україниозброєння та військової техніки російського виробництва, а також експорт до РФ товарів військового призначення та подвійного використання, призначених для виробництва і ремонту озброєння та військової техніки, в інтересах збройних сил та інших військових формувань РФ.


Уряд запропонував оформити ці положення як окремий вид санкцій.


Пропозиції уряду повинна розглянути РНБО та прийняти остаточне рішення, яке вводиться в дію указом президента України.


Як відомо, 12 вересня набуває чинності закон України "Про санкції".


Українська правда

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Думаю, це зв'язано з наближенням дня ратифікації асоціації. Хуйло, напевне, входить  в шизоїдний стан. 

.. а вот чего бы Хуйло не наипать и принять ассоциацию прямо сейчас и без лишних анонсов 

Link to comment
Share on other sites

Чьорт побьери, чьто этот баевой кролик себе позволяет.

Тут же педрилы всем убедительно доказали что любые санкции против ФашеРаши Украине нє вігадни.

 

Правильно сказал Лексеич, долгие лета ему и его многочисленным отпрыскам - некоторые политики разжигают войну и хотят сорвать его мирные инициативы.

Ату их!

Link to comment
Share on other sites

На РНБО в п'ятницю в адміністрації президента України розглядають питання бюджету.


Про це повідомило джерело в органах влади.


"Розглядаються питання бюджету, в тому числі, фінансування армії на майбутній період", - розповіло джерело, передає Інтерфакс-Україна/


За словами співрозмовника, про розгляд цих питань на засіданні РНБО була досягнута домовленість в ході розширеного засідання Кабміну в середу.


За інформацією, на цьому засіданні можуть бути схвалені санкції України щодо Російської Федерації.


Link to comment
Share on other sites

 

 


На РНБО в п'ятницю в адміністрації президента України розглядають питання бюджету. Про це повідомило джерело в органах влади. "Розглядаються питання бюджету, в тому числі, фінансування армії на майбутній період", - розповіло джерело,

 

 

и именно поетому заседание срочьное?  :nose3:

ага, ага... 

Link to comment
Share on other sites

 

Рада національної безпеки і оборони заслухала звіти голів силових відомств про витрачені кошти.  Про це журналістам сказав заступник секретаря РНБО Михайло Коваль, передають Українські новини.  "На засіданні РНБО були заслухані звіти керівника Міністерства оборони, командувача Національною гвардією та (керівника - ред.) Держприкордонслужби з приводу витрати коштів, призначених для виконання завдань як в зоні АТО, так і для виконання завдань цих відомств", - сказав він.  Крім того, за словами Коваля були заслухані питання фінансування Міноборони та інших силових структур на 2015 рік.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/12/7037626/

Link to comment
Share on other sites

.. а вот чего бы Хуйло не наипать и принять ассоциацию прямо сейчас и без лишних анонсов 

 

Та ні, це якось по пацанячому буде виглядати. Хуйла треба посилати публічно і відкрито.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...