Перейти до змісту

Юля і Хуйло -СМІ


Calculus

Recommended Posts

Проаналізувавши останні повідомлення всяких сRU - сайтів,

в основному новостних, підспівуючих і ні, - про Юлю негативу " 0 " %

Один у коцапів ворог - Порошенко і бандєровци !

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Це мені нагадало анекдот про те, як америкнські археологи знайшли мідний дріт великої довжини у якихось ацтеків і висунули припущення, що тисячу років тому в них вже був винайдений телефон.

 

Радянські ж археологи у відповідь заявили, що оскільки у відповідних 1000-літніх шарах у Новгороді жодних дротів немає - це свіджить про те, що в новгородців уже було радіо.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Це все свдчить про одне !

І це гидота ! Очевидна гадість - Юля запродана Хуйлу !

Це гидко і сумно !

А он чо, бедный студент? Даже купить кресло президента, денег не хватило :)

Link to comment
Share on other sites

Calculus   срать шо там у параші думають про Пороха чи Юлю .

 

 Не срать - на те що тут Порох робить і Юля .

 

 Хто не знає - Calculus спить і бачить Юща , тому на Пороха проводить паралелі з Юща . МЕНІ УЖЕ ЛИШЕ ЦЕ НЕ ПРИЄМНО !!! І його дії все більше на дії Ющенко походять . Всьо на сьогодні . Вже вся лють від бессиля змінити цю ситуацію закінчилась .

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Якщо би ви, бляді , працювали на благо єдиної України,

не спорили чия вагіна ширша, і не шукали винуватих- давно

би забули про лугандонску піздобратію

На роботу, блять !!!

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Якщо би ви, бляді , працювали на благо єдиної України,

не спорили чия вагіна ширша, і не шукали винуватих- давно

би забули про лугандонску піздобратію

На роботу, блять !!!

  О . Опять Юля віновата ? А вона хто зараз ? Ти не заблудився у блядях ? Бляді зара при владі - якщо не роблять правильних речей . Віноватих Ви зара шукаєте .

Link to comment
Share on other sites

Как же затрахали эти технологии. Теперь придецца лицезреть ботов от пороха, которые навязывают мнение и переводят стрелки на несуществующих конкурентов. За это боролись? :fp1:

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Еспресо.TV продовжує розповідати про те, як Янукович та його оточення не шкодували грошей та використовували будь-які засоби у боротьбі з Тимошенко


Даний матеріал базується на документах, розписках про отримання грошей, знайдених в центральному офісі Партії регіонів. Як видно із документів, для дискредитації Блоку Юлії Тимошенко під час місцевих виборів 2010 року, а також самої Юлії Володимирівни в Україні і світі,  технологи Януковича вчергове витягли із нафталіну «справу ЄЕСУ та Олійника».


Link to comment
Share on other sites

Юлія Тимошенко навіть за гратами залишалася ворогом №1 для Януковича і над її дискредитацією працювала ціла армія штатних спеціалістів з «чорних технологій»

Даний матеріал перший в циклі статей Еспресо.TV про те, як Януковичем оплачувався «чорний піар» і про майстрів цього піару. Матеріали базуватимуться на документах, розписках про отримання грошей, знайдених в центральному офісі Партії регіонів. Виходячи із документів можна зробити висновок, що ще в 2010 році олігархи об’єдналися в боротьбі проти Тимошенко і це продовжується й досі. Це лише невеличка кількість проектів, які працювали на підвищення антирейтингу Тимошенко як всередині країни, так і в світі. Про масштаби всієї кампанії з дискредитації Юлії Володимирівни можна лише здогадуватися.

Лазаренко проти Тимошенко

 

Як видно із документів, саме технологами Партії регіонів був створений фейковий сайт «Вся правда про Юлію Тимошенко» (домен http://tymoshenko-vona.com), який, доречи, активний і на сьогодні. Цей інтернет-ресурс був розроблений в рамках ініційованого ПР громадського руху «Повернемо гроші Лазаренка в Україну», спрямованого на дискредитацію в першу чергу лідера «Батьківщини». Мабуть невипадково в головні «кілери» Тимошенко  були запропоновані кандидатури колишнього заступника генерального прокурора Миколи Обіхода (автор книги «Изолгавшаяся. Прокуроры США и Украны против тандема Лазаренко - Тимошенко»), народних депутатів Інни Богословської та Юрія Болдирєва,  а також представників «Блоку Литвина», КПУ та інш., які мали увійти в оргкомітет руху. А сайт  «Вся правда про Юлію Тимошенко» був спеціально  створений для розміщення матеріалів про «злочинну діяльність Тимошенко і Лазаренка».


http://espreso.tv/uploads/article/25715/images/im578x383-1.JPG


http://espreso.tv/uploads/article/25715/images/im578x383-2.jpg


http://espreso.tv/uploads/article/25715/images/im578x383-14.jpg


Сайт був запущений у серпні 2010 і на його розробку було витрачено $1 тис., а щомісячний бюджет сайту складав приблизно $2 тис. Судячи з усього, фейковий інтернет-портал в пошуковиках займав позиції вище офіційних ресурсів БЮТ та Юлії Тимошенко. В березні 2012 щомісячний бюджет сайту був збільшений до $4300.

http://espreso.tv/uploads/article/25715/images/im578x383-3.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...