Перейти до змісту

Где этот грозный министр образования, а ? (((((((((


Сорока

Recommended Posts

Як вдалось з'ясувати Правому Сектору, вчителька одеської школи №40 Балакірева Євгенія Павлівна агітує дітей за Новоросію та розказує жахи про українську армію та Правий Сектор. Про це свідчить аудіозапис з класної години в школі.

 

 

 

И даже если уволят - нихера ей не будет, сразу перейдет в другую школу работать

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

А родителям на горячую линию СБУ слабо позвонить?

 

Каким родителям?  Там ватников и сочувствующих до фига и еще чуть чуть. Запись выложил ПС, так что может они приняли меры.

Link to comment
Share on other sites

Каким родителям?  Там ватников и сочувствующих до фига и еще чуть чуть. Запись выложил ПС, так что может они приняли меры.

а может быть корова

а можеть быть собака

а, может, и не приняли? 

Link to comment
Share on other sites

Когда при Советском Союзе рассказывали про бедствующих мальчиков -негров, на окраинах Нью-Йорка - было правдоподобней.

Мол и в школы не берут, потому что негр, и потому что бедный.

Link to comment
Share on other sites

это инфа от зам.губернатора Одесской обл.

 

 

По ситуації з вчителькою історії СШ № 40 міста Одеси Євгенією Павлівною Балакірєвою. Нижче – аудіо запис «виступу» вчительки на класній годині. Це для тих, хто не в курсі.

Повідомляю ситуацію. Не лякайтесь, хоча є чому.

Сьогодні, 6 жовтня, наказом № 420 відділу освіти Суворовської районної адміністрації міста Одеси вчителька звільнена за угодою сторін.

Але головне не це. Виявляється, вчителька історії, якій через місяць виповниться 64 роки, працює в цій школі з 2000-го року. Приймала її на роботу та ж сама директор, яка працює і нині. І директор не могла не знати, що вчителька НЕ МАЛА і НЕ МАЄ вищої освіти. Більше того, вона вчилась з 1971 року по 1975 –й у Всесоюзному юридичному заочному інституті (Оренбурзький факультет), і аж ніяк не ив педагогічному.

Прийом на роботу без відповідної освіти - то пряме порушення п.1 ст.24 Закону України «Про загальну середню освіту». За це має нести відповідальність районний відділ освіти, в даному випадку – Суворівського району, та директор школи № 40.

Мене дивують в цій ситуації два моменти: відсутність інстинкту самозбереження у директорки школи та байдужість батьків, чиї діти вчаться в школі. Добре, що чиясь дитина записала аудіо, а якби ні?

З приводу чиновників та керівництва школи зараз відбувається перевірка. Повірте, що висновки будуть адекватно справедливими.

Звичайно, це стане темою для розмов в усіх колективах шкіл міста та області. Хоча і до цього вистачало розмов і інструкцій на подібні теми.

Для тих, хто буде активно спамити під постом з риторичними питаннями: доколе?! Включіться, будь-ласка, в роботу батьківських комітетів, цікавтеся процесами, які відбуваються в школах, розмовляйте зі своїми дітьми. Саме батьки можуть стати найнадійнішим фільтром.

Можна багато написати - і про кадри, і про низькі зарплати, і про гарних вчителів, і про поганих... Але і без цього зрозуміло, що система освіти, як і інші галузі, хворіють давно і тяжко. Лікування залежить від спільних зусиль. Інакше країні можна закривати.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...