Перейти до змісту

"Порошенко - силовикам: не зможете захистити митницю, підете в АТО"


boojum

Recommended Posts

та лиш бы не в юлю1

Та невідомо, що гірше. Бо Ющ, мабуть, через свою виняткову українськість не вивчив у школі байку Крилова "Кіт і повар". Тому замість використовувати велетенські президентські повноваження лише 5 років пробазікав.

Link to comment
Share on other sites

 

 

"Порошенко - силовикам: не зможете захистити митницю, підете в АТО"

 

Оце вже Педрило опустило бійців, що б'ються в АТО! У його понятті туди потрібно відправляти в покарання. Гiвнюк гівняно-шоколадний.

Link to comment
Share on other sites

http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/23/7041728/

 

"Порошенко в ході наради в Одесі вислухав традиційні звіти керівників відомств, а потім обрушився на них із критикою, що схеми ввезення на митну територію України різних товарів продовжують існувати під "кришею" самих силовиків і це знищує українську економіку."

 

"Він поставив вимогу силовикам - об'єднати зусилля в боротьбі з контрабандою, зазначивши, що це вже друга нарада з цього питання. І якщо вони не можуть вирішити ці проблеми, то захищатимуть кордон і економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО."

 

Щиро кажучи, закрадаються сумніви в адекватності нашого президента. Бо доручати людям боротися з самими собою - це на грані ідіотизму.

Интересная постановка вопроса - отправлять взяточников-казнокрадов в АТО, вместо того, чтобы садить на нары лет на 10-ть. Как это делается в цивилизованном мире, куда нас Пупс, якобы, ведет. Предвыборные потуги, как разгон ГАИ Дрыщем во время оно

Link to comment
Share on other sites

 

 


Справді в Анголі? Там же інтернету, мабуть, майже не існує?

 

:D Червоно-чорний прапор є в Анголи, але чомусь немає в цього форуму.

Але це не біда, тут навіть й з  Гамериканського Самоа дописувачи є. 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...