Перейти до змісту

Це правда?


legreen

Recommended Posts

чи звіздьож?

 

Microsoft визнав Крим російським

 

Американська корпорація Microsoft вимагає переліцензування своєї продукції в Криму у зв’язку з тим, що республіка стала суб’єктом Російської Федерації, а придбане на території України ліцензійне програмне забезпечення не може бути використане в іншій країні. 

 

Відповідні листи отримали керівники ряду кримських підприємств, які купили ліцензійне ПЗ Microsoft.

 

«У  вкладенні лист з роз’ясненнями від компанії Microsoft, в якому основна теза: ПЗ, придбане на території України, не може використовуватися на території Росії», — сказано в тексті.

 

ТОВ «Майкрософт Русь» також рекомендує всім клієнтам провести інвентаризацію існуючого парку персональних комп’ютерів на предмет дотримання правил ліцензування і, в разі виявлень встановлених версій ПЗ без необхідної (російської) ліцензії, придбати потрібну кількість копій вже з легальними ключами.

 

Таким чином, корпорація Microsoft фактично визнала Крим суб’єктом Російської Федерації, а не України.

 

Сукі, нє? 

Link to comment
Share on other sites

ТОВ «Майкрософт Русь» також рекомендує

Гадаю, що можна накатати скаргу на цю контору в центральний офіс Мікрософт. Або Шимківу настучати - зв’язки у нього мали б залишитись.

Змінено користувачем Vyacheslav
Link to comment
Share on other sites

Официальный комментарий компании «Microsoft Украина»:

 

«Информация о том, что Microsoft якобы отправлял письма о необходимости перелицензировать ранее приобретенное ПО не соответствует действительности. В практике Microsoft не существует термина «перелицензирование». Письмо, на которое ссылается издание, является стандартным извещением о наиболее выгодных способах легализации пиратских продуктов. Подобные письма рассылаются во всех странах присутствия Microsoft

Link to comment
Share on other sites

тобто українська ліцензія - піратський продукт? 

мутные они, впрочем, как всегда...

Так треба ж якось їм продавати свій непотріб. Що тільки не зробить барига заради прибутку. Та й листа направив москобадський офіс мєлко мягких хочітья ж отримати бонуси за підвищеня продажів.

Link to comment
Share on other sites

Письмо с предложением лицензировать ранее приобретенное ПО было разослано IT-компанией Comparex. В нем есть ссылка на стандартное письмо о способах лицензирования продуктов Microsoft.

Link to comment
Share on other sites

Компания COMPAREX является глобальным поставщиком ИТ-услуг, специализирующимся на поставке программного обеспечения, услугах в области управления лицензиями и техническом консалтинге...

жлобы... пляць! 

Link to comment
Share on other sites

тобто українська ліцензія - піратський продукт? 

мутные они, впрочем, как всегда...

 

Може, якісь голодні юристи спробували би в цій ситуації пощипати дрібном'яких ? Де-факто, якщо не визнають укр ліцензії, чи навіть хочуть легалізувати піратські копії через свій кацапський підрозділ - виглядає на спробу запереченняя українського суверенітету.  B-) 

Link to comment
Share on other sites

я гівна навіть на халяву не хочу

Меня ихняя  девятка на 100% устраивает,  все рабочие программы работают  на отлично, глюков не было....(кстати на 8.1. тоже ничего не глючило и не вылетало)...так что  я не столь категоричен..А от линуксопроизводных пришлось отказаться год назад. и ничуть не жалею..... Так  что каждому свое )))

 

 

А вообще да, холивар "Линукс (или Мак) против Винды" - это зачетная дисциплина Специальной Олимпиады....)))) 

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...