Перейти до змісту

Кацапские геббельсы сообщают


ЦеDzip

Recommended Posts

На встрече в Манагуа с министром иностранных дел России Сергеем Лавровым президент Даниэль Ортега призвал западные страны урегулировать отношения с Москвой путем уступок.

 

"Необходимо мирное урегулирование. Только этот путь способен сделать так, чтобы выжило человечество, потому что оно под угрозой", - сказал Ортега.

 

:weep:  :tu:  :gigi:

 

 


У жовтні 1967 року Даніель Ортега взяв участь в здійсненні терористичного акту, в результаті якого був убитий один з керівників сомосівської «Національної гвардії» Лакайо. Ортега був арештований і протягом семи років знаходився у в'язниці «Тіпітапе», яка знаменита тим, що її ніхто не покидав живим. 30 грудня 1974 року він був звільнений в результаті збройної акції СФНЗ і виїхав на Кубу.


У 1976 році Ортега нелегально повернувся до Нікарагуа, де очолив озброєну боротьбу проти режиму Сомоси в центральному, північному і південному районах країни і став одним з лідерів Сандіністської революції.


У 1979 році, після перемоги Сандіністської революції, досягнутої при військовій підтримці СРСР, Ортега увійшов до складу найвищого органу законодавчої і виконавчої влади Нікарагуа


 


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...