Перейти до змісту

про Альфу таки правда


OldBoy

Recommended Posts

Генпрокуратура проводить службову перевірку трьох силових підрозділів на предмет бездіяльності по відношенню до сепаратистів.


Про це повідомив на брифінгу в середу голова адміністрації президента Сергій Пашинський.


"На сьогоднішній день Генпрокуратурою порушено три кримінальні справи щодо командирів підрозділів, які в умовах бойового наказу відмовилися виконувати цей наказ", - сказав він


"Проводиться службова перевірка по керівництву Луганського управління внутрішніх справ. Керівництво спецпідрозділу Альфа також повністю відсторонено від виконання обов'язків", - сказав він.


Крім того, за його словами, відсторонені від обов’язків низка силовиків у Донецькій області.


Відповідаючи на питання, чому так складно та повільно відбувається ротація всієї вертикалі силовиків у східних областях,  Пашинський відповів:


"У східних областях, щоб були зрозумілі цифри, працює близько 4 тисяч силовиків. Ми поміняли керівництво, але в нас не було можливості поміняти всіх. Це колосальна проблема, тому що органи внутрішніх справ формувалися роками, в тому числі за часів Януковича. А отже здебільшого вони є корумповані та недієздатні", - зазначив він.


Link to comment
Share on other sites

Вот читаю про вехи и фигею:

 

"У 1995 році в АРК група «Альфа» провела успішну операцію. У одному з санаторіїв бійці нейтралізували численне злочинне угрупування, затримавши 30 бандитів, оснащених зброєю, бронежилетами, спецзасобами.
А в 1997 році в Херсонській області спільно з «Беркутом» і «Соколом» штурмували бандитське гніздо. Справа була серйозною — не обійшлися без допомоги з повітря, адже садиба кримінального «авторитету» площею в гектар добре охоронялася. Було затримано 36 бандитів."

 

не зря ж присяжный,  гнида, съепался. Чистить и чистить

Link to comment
Share on other sites




В продолжение истории по группе "А" СБУ, о которой я не раз писал за последние дни. Мне нет нужды давать комментарии и что-то объяснять. Вчера вечером 1-й замначальника группы Човганюк и замначальника группы Шайтанов отстранены от исполнения служебных обязанностей. Надеюсь, ситуация нормализуется.


Link to comment
Share on other sites

очередная имитация бурной деятельности. как только майдан забурлит - пастор и ко начинают типа шото делать. не поверю в релистичность их намерений раньше, чем возьмут за пятую точку хана донбасского - хрената вахментова

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Керівництво спецпідрозділу Альфа також повністю відсторонено від виконання обов'язків"

 

Заарештовані? Притягнуті до військового трибуналу?  Позбавлені звань і нагород? Звільненi з ганьбою, без права на пенсію? 
 
Що це означає, "відсторонені", під час бойових дій? Тобто, герої-патріоти підуть під кулі, а паскуди-зрадники, будуть відсиджуватися по домівках, та чекати приходу "своїх"?
 
Бля... бiльше вже немає слів. Шоб уся ця курвяча бютошобла нарештi передохла!
Link to comment
Share on other sites

Nado etich moskaley iz "A" vygnat' iz Ukrainskoy army!!!!!!!!!!!

 

Poshli VON ZRADA!!! Do Rossii matuchki!!!!!

Спробуйте зробити зусилля над собою

Щоб не мозолити очі читачам вашим цікавим стилем письма

 

Просто порада :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...