Перейти до змісту

Кролег жжот


ЦеDzip

Recommended Posts

Так и надо!  :tu:  :gigi:

шоб кацапню плющило

 

У Росії ЗМІ та політики наввипередки звинувачують прем’єра Арсенія Яценюка у незнанні історії та навіть у втраті здорового глузду.

Причиною цього стала заява Яценюка в ефірі німецького ARD, де він закликав не дати РФ шансу повторювати "подвиги" СРСР і окуповувати чужі території.

"Російська агресія проти України – це зазіхання на світовий порядок. Ми всі добре пам’ятаємо радянське вторгнення як в Україну, так, у тому числі, і в Німеччину. Його треба уникнути. Нікому не дозволено переписувати результати Другої світової війни", - дослівно сказав Яценюк в коментарі ARD.

Російські ЗМІ не оцінили пасаж Яценюка і перекрутили його.

У РИА Новости, як і в решти провідних рупорів Кремля, цитата виглядає так:

"Російська агресія в Україні - це атака на світовий лад і порядок в Європі. Ми всі добре пам'ятаємо вторгнення СРСР в Німеччину і в Україну. Ми не повинні допустити цього. Ні в кого немає права переписувати результати Другої світової війни".

LifeNews пішов ще далі і фактично приписав Яценюку слова про дату вторгнення.

"Арсеній Яценюк зробив фундаментальне відкриття в області історії. Виявляється, 22 червня 1941 року Радянський Союз напав на Німеччину", - заявила ведуча, угледівши в цьому зв'язок з півмильярдним кредитом Німеччини для України.

Депутат Держдуми Олексій Пушков припустив, що "Яценюка остаточно понесло".

 

"Після його заяви про "вторгнення СРСР в Німеччину і в Україну" у другу світову його не можна сприймати серйозно", - написав політик в Twitter.

Як відомо, після поразки УНР усе Лівобережжя та частина Правобережжя опинилась під російською окупацією.

Західну Україну СРСР окупував у 1939 році, згідно з домовленостями з гітлерівською Німеччиною, які були закріплені у пакті Ріббентропа-Молотова.

Після перемоги над своїм колишнім союзником у 1945 році СРСР отримав під свій контроль східну частину Німеччини, де замість демократичних виборів установив кишеньковий режим під наглядом німецького відповідника КДБ – Штазі.

Берлін навіть був розділений спеціальним муром, аби зупинити втечі людей зі східної частини у демократичний західний Берлін.

Link to comment
Share on other sites

Особенно коменты почитать.

Такое впечатление,что у кацапов все под контролем.

На всех языках свою политику гнут,чего никак нельзя сказать про Украину.

Это сколько ж троллей разноязычных оплачивают?

Впечатляет.

Link to comment
Share on other sites

Особенно коменты почитать.

Такое впечатление,что у кацапов все под контролем.

На всех языках свою политику гнут,чего никак нельзя сказать про Украину.

Это сколько ж троллей разноязычных оплачивают?

Впечатляет.

:laugh:

Link to comment
Share on other sites

кролик все что хочешь скажет и сделает лишь бы кредитоваться у старушки. 

для след.кредита он 9 мая сделает рабочим днем

 

 

та и надо бы. Бо 9 мая  вроде как ничего не произошло  :nose3:

 
Введён в 1945 году[5], до 1948 года являлся нерабочим днём[6].
Впервые широко был отпразднован в СССР лишь спустя два десятилетия, уже при Брежневе. В том же юбилейном 1965 году День Победы снова стал нерабочим.
 
8 мая в 22 часа 43 минуты по центральноевропейскому времени (9 мая в 0 часов 43 минуты по московскому времени) генерал-фельдмаршал Вильгельм Кейтель, а также представитель люфтваффе генерал-полковник Штумпф и Кригсмарине адмирал фон Фридебург, имевшие соответствующие полномочия от Дёница, подписали ещё один Акт о безоговорочной капитуляции Германии, который вступил в силу 9 мая с 1 часа 00 минут по московскому времени.
 
Тогда по согласованию между правительствами СССР, США и Великобритании была достигнута договорённость считать процедуру в Реймсе предварительной[источник не указан 1335 дней]. Тем не менее, в западной историографии подписание капитуляции германских вооружённых сил, как правило, связывается с процедурой в Реймсе, а подписание акта о капитуляции в Берлине именуется его «ратификацией».
 
Приняв капитуляцию, Советский Союз не подписал мир с Германией, то есть остался с Германией в состоянии войны. Война с Германией была окончена 25 января 1955 года принятием Президиумом Верховного Совета СССР соответствующего решения. Тем не менее, под собственно Великой Отечественной войной понимают лишь часть войны с Германией — с 22 июня 1941 года по 9 мая 1945 года.
Змінено користувачем ЦеDzip
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...