Перейти до змісту

Інтерпол оголосив у міжнародний розшук Клименка


DA'

Recommended Posts

http://tyzhden.ua/News/129094

Печерський районний суд міста Києва задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про обрання колишньому Міністру доходів і зборів України Олександру Клименку запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури.

«Запобіжний захід обрано у кримінальному провадженні за підозрою Клименка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою), за фактом організації незаконних схем ухилення від сплати податків підприємствами реального сектору економіки», - йдеться у повідомленні.

«Підставою для звернення до суду із вказаним клопотанням і можливістю його розгляду судом за відсутності підозрюваного стало надходження до Генеральної прокуратури України повідомлення Робочого апарату Укрбюро Інтерполу про оголошення Клименка у міжнародний розшук», - йдеться у повідомленні.

До одержання такого повідомлення за клопотанням Генеральної прокуратури України судом було надано дозвіл на затримання підозрюваного Клименка з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Link to comment
Share on other sites

Той. Може скоро і їхнього пахана Юща оголосять...

сміявся довго. андрійович хитрий мов лиса, до нього докопатися неможливо.

в нього все або на катрусі, або деінде.

Змінено користувачем A.W.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...