Перейти до змісту

колядныки, вечная тема


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Під час обшуків у службовому кабінеті та помешканні затриманого вчора під час отримання хабара ректора Львівської фінансової академії Петра Буряка правоохоронці виявили готівки на загальну суму понад ₴2 млн, а також 5 кілограмів золота.


«Під час проведення санкціонованого обшуку у службовому кабінеті посадовця було виявлено та вилучено 14 тисяч доларів США, а також «чорнові» записи. У помешканні зловмисника виявлено та вилучено 22 тисячі доларів США, 57 тисяч євро, 1,5 тисячі фунтів стерлінгів та 40 тисяч гривень. Крім того, вилучено понад 5 кілограмів виробів із золота», – заявив у вівторок, 17 березня, начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія.


 


http://zaxid.net/news/showNews.do?pid_chas_obshukiv_u_rektora_lvivskoyi_finansovoyi_akademiyi_znayshli_2_mln&objectId=1344428


Link to comment
Share on other sites

Співробітники ‪#‎СБУ‬ виявили факт привласнення близько 20 мільйонів гривень державних коштів посадовими особами одного з обласних підрозділів ПАТ "Укртрансгаз".

Встановлено, що протягом 2012-2013 років комерційна структура надала газотранспортній компанії послуги з капітального ремонту обладнання. Службовці газового підприємства у змові з бізнесменами втричі завищили вартість робіт та монтажу комплектуючих. Таким чином, учасники оборудки протиправно заволоділи державними коштами в особливо великому розмірі. Зловмисники перерахували їх на рахунки фіктивних комерційних структур і, після переведення у готівку, привласнили.
Головним слідчим Управлінням СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Link to comment
Share on other sites

Сума неправомірної вигоди, яку вимагали служителі Феміди від одеситки, склала шість тисяч доларів США. Частину грошей жінка передала правопорушникам у їх робочому кабінеті. Саме в той момент зловмисників і затримали правоохоронці.

Інформацію про злочин працівники Управління боротьби з організованою злочинністю Одещини отримали у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого Генеральною прокуратурою України за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що неправомірну вигоду посадові особи одного з районних судів Одеси вимагали за винесення позитивного рішення у справі про визнання дійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна. 38-річний суддя та 29-річний юрист вже встигли отримати від громадянки 2500 доларів США, коли у їхньому кабінеті з’явилися правоохоронці.

Link to comment
Share on other sites

Arsen Avakov додає 3 нові світлини.

20 хв ·

 

Взяты с поличным. Очередная группа взяточников. Броварской район Киевской области.

Вымагали 350 000 $ , взяли аванс 2 500 000 гривен.

Вымагатели - Глава сельрады, глава земкомиссии и депутаты. Вымогали - с гражданина Г. за реализацию его права на отчуждение 14 га земли.

Операцию провели оперативники милиции и прокуратуры Киевской области.

Взяли злоумышленников на автостоянке в Броварах, вблизи ТРК "Терминал" "на горячем".

 

Отдаем в суд.

Бороться со взяточниками - создать среду нетерпимости - важно для всех нас - сообщайте о всех вымогателях. Будем выжигать

https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/806000796156695
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...