Перейти до змісту

Возле Майдана Независимости в Киеве произошла перестрелка


Olegik

Recommended Posts

На улице Городецкого в центре Киева (рядом с Майданом Независимости) около 13:20 произошла перестрелка.

 

Как сообщает "Апостроф", милиция вместе с подразделением СБУ «Альфа» проводили операцию по задержанию преступной группировки, представители которой, по словам правоохранителей, находились в автомобилях Toyota и Mercedes.

 

Правоохранители заблокировали дорогу автомобилям, возникла перестрелка. При этом Toyota совершила наезд на одного из милиционеров. Ему оказывается медицинская помощь.

 

В итоге правоохранители задержали троих злоумышленников.

 

В соцсетях также появилась информация, что чуть позже рядом с Бессарабской площадью на встречной полосе движения был остановлен автомобиль Volskwagen со следами пуль.

тут несколько фото

http://society.lb.ua/accidents/2015/03/26/299897_vozle_maydana_nezavisimosti_kieve.html

Link to comment
Share on other sites

Суд заарештував трьох зловмисників, які влаштували стрілянину в центрі Києва на вул. Городецького та Бессарабці.

 

Суд ухвалив таке рішення за клопотанням прокуратури Печерського району Києва.

 

Він обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом підозрюваним, які на минулому тижні влаштували стрілянину в центрі столиці та намагались вбити киянина.

 

"Попередньо домовившись, зловмисники чекали в автомобілі, коли з будинку по вул. Городецького вийде чоловік. Як тільки він наблизився до засідки, злочинці почали стріляти з вогнепальної зброї", - сказано в повідомленні прокуратури.

 

"На місце події відразу прибули правоохоронці. Стрільці намагались втекти з місця злочину на автівках із фальшивими номерами. Проте їх одразу затримали. Під час обшуку правоохоронці вилучили арсенал зброї – автомат та кілька пістолетів. У ході проведення цієї спецоперації працівникові міліції завдано травм – один з підозрюваних, тікаючи, збив його автомобілем", - сказано в повідомленні.

 

Трьом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15 , ч. 2 п. 12 ст.115, ст. 348 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство, вчинений групою осіб та посягання на життя працівника правоохоронного органу), за які санкція обох статей передбачає позбавлення волі на тривалий термін і навіть довічне ув’язнення.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/31/7063203/
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...