Перейти до змісту

Recommended Posts

04 Серпня 2015 - 09:50

 

 Президент України Петро Порошенко підписав Указ про надання громадянства та вручив паспорти громадян України російській громадській діячці Марії Гайдар та російському журналісту, колишньому головному редакторові Forbes-Україна Володимиру Федоріну.

 

Під час вручення паспортів Президент відзначив, що велика кількість росіян, які розуміють реальний стан речей роблять вибір: «або ти залишаєшся з вільним світом, демократією і робиш все, щоб забезпечити торжество свободи та демократії, або мовчиш. І при цій мовчазній згоді коються дуже важкі злочини». Глава держави додав: «Ваш приклад переконливо демонструє, що мовчати не можна, треба жити в ладу зі своїм сумлінням». Петро Порошенко також відзначив, що максимум, що вони можуть сьогодні зробити для Росії – «це забезпечити успіх України». На думку Президента, лише за цих умов можна буде відновити стосунки між вільною Україною та вільною Росією.

 

Президент подякував Марії Гайдар, Володимиру Федоріну та усім росіянам, які знаходять в собі мужність висловлювати незгоду з діями правлячого в Росії режиму, за їх активну сміливу громадянську позицію.

 

Президент побажав новим громадянам України не втрачати зв’язки з Росією. «Ваша незаангажована позиція, думка та інформація з України як альтернатива кремлівській пропаганді є дуже важливою для мільйонів росіян», - сказав Петро Порошенко.

 

Говорячи про своє нове громадянство Володимир Федорін сказав: «Це велика честь і знак великої довіри з боку народу України та Президента України, і, можливо, найвідповідальніше рішення в моєму житті». Він зазначив, що Україна сьогодні флагман свободи і нормалізації на пострадянському просторі, «який дає надію народам колишнього СРСР стати членами світової сім'ї вільних народів» і наголосив на тому, що для нього є важлива особиста участь у цьому процесі.

 

В свою чергу, Марія Гайдар відзначила, що для неї громадянство України є дуже знаковим вибором: «Я тут у важкий для України час для того, щоб розділити долю українського народу. У нас спільний ворог - авторитарний режим, який вбиває людей як у Росії, так і тут». Вона також запевнила, що зробить усе можливе, «щоб цього ворога перемогти і показати інший шлях – шлях свободи і демократії, поваги, партнерства та добросусідства».

 

Марія Гайдар також вибачилася за те, що відбувається зараз у Росії та висловила сподівання, що «Україна побачить, що росіяни - це не лише війна, агресія і ненависть».

 

ДОВІДКА:

 

Гайдар Марія Єгорівна, 1982 року народження - уродженка та громадянка Російської Федерації, є активним учасником громадського та опозиційного руху Російської Федерації, входила до керівних органів опозиційних партій, де організувала та приймала активну участь у публічних виступах, масових акціях протесту, у тому числі на підтримку України, проти антидемократичної політики керівництва Російської Федерації. Нею було створено декілька соціально орієнтованих ініціатив на регіональному та місцевому рівнях, спрямований, зокрема, на створення нового перинатального центру, вдосконалення системи прийому та лікування пацієнтів шпиталів, створення нових робочирс місць, реформування системи соціального захисту населення та інших.

 

Федорін Володимир Володимирович, 1971 року народження - уродженець міста Одеси, громадянин Російської Федерації, освіта вища, проживає у місті Одесі. Є визнаним в інформаційному середовищі Російської Федерації професіонал - журналіст, редактор, медіа-менеджер, який завжди позиціонував себе як прихильник України, відстоював принципи та стандарти незалежної журналістики європейського зразка.

 

 

(с) Адміністрація Президента України

Змінено користувачем sanykrimea
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

я хуєю дорогая редакція. в окопах на передовій поляки, білоруси росіяни,нохчі грузини вошей кормлять прикриваючи сраку шоколадному а він громадянство роздає нужним людям.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Я так понимаю шо гражданство дали чтобы чел мог занять госдолжность. Которую невозможно занять не имея оного. И Которое делает таки наличие российского вторым (ну или украинского вторым,суть не меняет.). Наличие которого вроде как не привеццтвуецца. Китайские пионеры создают трудности, а потом их успещно преодолевают. С созданием у многощекого таки сложилось с преодоленем - как-то совсем не. А на Беню катили бочку. Хотя Беня таки не прав, но Пеце либо трусы, либо крестик. Отакое от...

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Один из сенаторов обвиняет Марию Гайдар в экстремизме

 

Член Совета Федерации Михаил Марченко подал официальное заявление в Следственный комитет. В частности, сенатора возмутили слова переехавшей на Украину Марии Гайдар о том, что Крым был аннексирован, а в России авторитарный режим. Об этом сообщает агентство РИА.

http://echo.msk.ru/news/1597810-echo.html
Link to comment
Share on other sites

07.08.2015
 
Мария Гайдар написала заявление об отказе от гражданства России
 
Мария Гайдар сообщила, что написала заявление об отказе от гражданства России. «Я написала заявление об отказе. Я не знаю, когда это может случиться. Но это формальность, я была готова и написала заявление»,— приводит «Интерфакс» ответ госпожи Гайдар на вопрос о наличии у нее российского гражданства во время интервью на одесском телеканале «Первый городской».
...

 

 

 
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Я не могу заставить себя положительно относиться к этой семейке, отказавшейся от собственной фамилии Голиков и взявшей псевдоним ебанутого палача Аркашки Гайдара.

 

Хоть стреляй, хоть режь.

 

И папенька энтой Маши - гнус такой гуняво-мокрогубый.

 

http://communitarian.ru/upload/medialibrary/272/2725a24b52793ad42b0d9aa1f640ef41.jpg

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Микола - етнічний українець, який народився в Україні - і досі не може отримати українське громадянство (ЯК ЦЕ ВЖЕ ДОСТАЛО)

Мария Гайдар написала заявление об отказе от российского гражданства
===========
Хоч процедура і порушена, але це дуже позитивний крок. Українське громадянське суспільство дотиснуло і примусило грати по правилам (якщо згадати її попередні ідеї). Дуже хороший дзвіночок. Треба ще господіна Фєдоріна почекати?

Link to comment
Share on other sites

Mykola Malukha

...

Хоч процедура і порушена, 

 

Не видно там  порушень.

 

Закон України "Про громадянство України"Стаття 9. Прийняття до громадянства України

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

де там? Малуха вже весь інет списав про порушення - він не перший рік не може отримати громадянство ПО ЗАКОНУ ЗА ПРАВИЛАМИ

 

Нема там порушень. Ссылка на Закон дана. То, что он пишет - ето не знаю что, ето ошибки, обиды, эмоции  и непонимание процедур.

 

Ситуация Малухи и других достойных людей отличается от ситуации Маш Наш, Саакашвили, и пр. Ето разные категории.

 

Вот  текст статьи 9:

 

Стаття 9. Прийняття до громадянства України
 
     Іноземець або особа без громадянства можуть бути за їх клопотаннями прийняті до громадянства України.
 
     Умовами прийняття до громадянства України є:
 
     1) визнання і дотримання Конституції України  та законів України;
 
     2) подання декларації про відсутність іноземного громадянства (для осіб без громадянства) або зобов'язання припинити іноземне громадянство (для іноземців).
 
     Іноземці, які перебувають у громадянстві (підданстві) кількох держав, подають зобов'язання припинити громадянство (підданство) цих держав.
 
     Іноземці, яким надано статус біженця в Україні чи притулок в Україні, замість зобов'язання припинити іноземне громадянство подають декларацію про відмову особи, якій надано статус біженця в Україні чи притулок в Україні, від іноземного громадянства.
 
     Подання зобов'язання припинити іноземне громадянство не вимагається від іноземців, які є громадянами (підданими) держав, законодавство яких передбачає автоматичне припинення особами громадянства (підданства) цих держав одночасно з набуттям громадянства іншої держави, або якщо міжнародні договори України з іншими державами, громадянами яких є іноземці, передбачають припинення особами громадянства цих держав одночасно з набуттям громадянства України.
 
     Іноземці, які подали зобов'язання припинити іноземне громадянство, повинні подати документ про це, виданий уповноваженим органом відповідної держави, до уповноваженого органу України протягом двох років з моменту прийняття їх до громадянства України. Якщо іноземці, маючи всі передбачені законодавством цієї держави підстави для отримання такого документа, з незалежних від них причин не можуть отримати його, вони подають декларацію про відмову від іноземного громадянства; 
 
     3) безперервне проживання на законних підставах на території України протягом останніх п'яти років.
 
     Ця умова не поширюється на іноземців чи осіб без громадянства, які перебувають у шлюбі з громадянином України понад два роки, і на іноземців чи осіб без громадянства, які перебували з громадянином України понад два роки у шлюбі, що припинився внаслідок його смерті. Дворічний термін перебування у шлюбі з громадянином України не застосовується до іноземців і осіб без громадянства, яким було надано дозвіл на імміграцію відповідно до пункту 1 частини третьої статті 4 Закону України "Про імміграцію" 
 
     Для осіб, яким надано статус біженця в Україні чи притулок в Україні, термін безперервного проживання на законних підставах на території України встановлюється на три роки з моменту надання їм статусу біженця в Україні чи притулку в Україні, а для осіб, які в'їхали в Україну особами без громадянства, - на три роки з моменту в'їзду в Україну; 
 
     4) отримання дозволу на імміграцію. 
 
     Ця умова не поширюється на осіб, яким надано статус біженця в Україні або притулок в Україні, та на іноземців і осіб без громадянства, які прибули в Україну на постійне проживання до набрання чинності Законом України "Про імміграцію"  і мають у паспорті громадянина колишнього СРСР зразка 1974 року відмітку про прописку або отримали посвідку на постійне проживання в Україні; 
 
 
     5) володіння державною мовою або її розуміння в обсязі, достатньому для спілкування. Ця умова не поширюється на осіб, які мають певні фізичні вади (сліпі, глухі, німі);
 
     6) наявність законних джерел існування. Ця умова не поширюється на осіб, яким надано статус біженця в Україні або притулок в Україні.
 
     Положення, передбачені пунктами 3-6 частини другої цієї статті, не поширюються на осіб, які мають визначні заслуги перед Україною, і на осіб, прийняття яких до громадянства України становить державний інтерес для України.
 
     Прийняття до громадянства України дитини, яка проживає в Україні і один із батьків якої або інша особа, яка відповідно до цього Закону є її законним представником і має дозвіл на імміграцію в Україну, здійснюється без урахування умов, передбачених пунктами 1, 3-6 частини другої цієї статті. Дозвіл на імміграцію в Україну не вимагається, якщо законним представником дитини є особа, якій надано статус біженця в Україні або притулок в Україні, або іноземець чи особа без громадянства, які прибули в Україну на постійне проживання до набрання чинності Законом України "Про імміграцію"  і мають у паспорті громадянина колишнього СРСР зразка 1974 року відмітку про прописку або отримали посвідку на постійне проживання в Україні. 
 
     До громадянства України не приймається особа, яка:
 
     1) вчинила злочин проти людства чи здійснювала геноцид;
 
     2) засуджена в Україні до позбавлення волі за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину (до погашення або зняття судимості) з урахуванням рівня загрози для національної безпеки держави;
 
     3) вчинила на території іншої держави діяння, яке визнано законодавством України тяжким або особливо тяжким злочином. 
 
     Особа, яка набула громадянство України і подала декларацію про відмову від іноземного громадянства, зобов'язується повернути паспорт іноземної держави до уповноважених органів цієї держави. Вимога про взяття зобов'язання повернути паспорт іноземної держави не поширюється на осіб, яким надано статус біженця в Україні чи притулок в Україні.
 
     Датою набуття громадянства України у випадках, передбачених цією статтею, є дата видання відповідного Указу Президента України.

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

всі свині рівні, але деякі свині рівніші (с)

 

1507783_10206381227063256_43212522117981

 

а до завершения непростой и длительной процедуры она остается гражданином РФ хоть сто заявлений напишет (с)

 

Ольга Шершнева Лучше бы она обратно в Россию ехала. От, честно слово, прям ломает меня тот факт, что это существо будет гражданином Украины и будет претендовать на властные должности. Мало нам своих государственных шлюх, так еще и это приехало. :tu:  :tu:  :tu: 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Volodymyr Boyko

9 mins · Edited · 
 

Міжнародна аферистка Гайдар, яку Саакашвілі призначив виконуючою обов’язки заступника голови Одеської облдержадміністрації, оголосила на прес-конференції, що вона «подала заяву про відмову від російського громадянства».

 

Очевидно, ця політична проститутка вважає українців ідіотами. Тому пояснюю: ніяких «заяв про відмову від громадянства» в природі не існує. Насправді Гайдар при одержанні українського паспорту повідомила в Державну міграційну службу України, що вона відтепер має подвійне громадянство й зобов’язується впродовж двох років вжити заходи для виходу з російського громадянства – якщо не передумає.

 

Тому зараз Гайдар має подвійне громадянство й це не є порушенням закону, оскільки Закон України «Про громадянство» допускає в таких випадках на час перехідного періоду наявність у громадянина України ще й громадянства іншої держави. Але впродовж цього перехідного періоду особа не може бути прийнята на державну службу. :X  :X  :X 

 

Отже, попри наявність українського паспорту, доти, доки не буде Указу Президента Російської Федерації про позбавлення Гайдар російського громадянства, вона не може бути прийнята на державну службу в Україні. Виняток допускається лише в тому випадку, якщо ЧЕРЕЗ ДВА РОКИ вона надасть докази того, що виконала всі умови, необхідні для виходу з російського громадянство, але влада РФ їй безпідставно відмовила.

 

Окрім того, 17 липня 2015 року ця міжнародна шалава в етері телеканалу «Дождь» заявила, що подала документи ще й на отримання ізраїльського громадянства, оскільки російське законодавство дозволяє мати одночасно паспорти кількох держав.

 

Що стосується посади заступника голови місцевої державної адміністрації, то Закон України «Про місцеві державні адміністрації» прямо забороняє приймати на такі посади осіб, які не володіють українською мовою.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Згоду на призначення заступників голів ОДА дає Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням. Окрім того, заступники голів ОДА мають доступ до державної таємниці й можуть бути призначені на посаду лише після висновку СБУ про відсутність, у тому числі, подвійного громадянства. Саме тому зараз Гайдар доки в.о. - нема ані згоди Кабміну, ані результатів спецперевірки (с)

Link to comment
Share on other sites

Згоду на призначення заступників голів ОДА дає Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням. Окрім того, заступники голів ОДА мають доступ до державної таємниці й можуть бути призначені на посаду лише після висновку СБУ про відсутність, у тому числі, подвійного громадянства. Саме тому зараз Гайдар доки в.о. - нема ані згоди Кабміну, ані результатів спецперевірки (с)

 

Но ето не касается правомочности набуття громадянства. Ето может говорить лишь о волюнтаризме Саакашвили (если для Маш Наш предполагаются все полномочия труъ гражданина Украины без посторонних гражданств)

Змінено користувачем sanykrimea
Link to comment
Share on other sites

Думаю, що Міхеїла ще пізніше вз'їбуть за ці напівзаконні фокуси.

 

Він би менше вівся на різноманітні закидони всіляких заокеанських пистоболів, які ні хера не розбираються в місцевих реаліях ( типу нашого Сілентія :D ), але лізуть організовувати якісь 'Інтернаціонали' по боротьбі куй знає кого і за що.

 

Нехай краще з одеським портом наведе порядок, Чув краєм вуха, що там на нього мало не офіційно поклали хер. B-)

Змінено користувачем RiG
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Volodymyr Boyko

 

 

9 mins · Edited ·

 

 

 

Міжнародна аферистка Гайдар, яку Саакашвілі призначив виконуючою обов’язки заступника голови Одеської облдержадміністрації, оголосила на прес-конференції, що вона «подала заяву про відмову від російського громадянства».

 

Очевидно, ця політична проститутка вважає українців ідіотами. Тому пояснюю: ніяких «заяв про відмову від громадянства» в природі не існує. Насправді Гайдар при одержанні українського паспорту повідомила в Державну міграційну службу України, що вона відтепер має подвійне громадянство й зобов’язується впродовж двох років вжити заходи для виходу з російського громадянства – якщо не передумає.

 

 

Тому зараз Гайдар має подвійне громадянство й це не є порушенням закону, оскільки Закон України «Про громадянство» допускає в таких випадках на час перехідного періоду наявність у громадянина України ще й громадянства іншої держави. Але впродовж цього перехідного періоду особа не може бути прийнята на державну службу. :X :X :X

 

Отже, попри наявність українського паспорту, доти, доки не буде Указу Президента Російської Федерації про позбавлення Гайдар російського громадянства, вона не може бути прийнята на державну службу в Україні. Виняток допускається лише в тому випадку, якщо ЧЕРЕЗ ДВА РОКИ вона надасть докази того, що виконала всі умови, необхідні для виходу з російського громадянство, але влада РФ їй безпідставно відмовила.

 

Окрім того, 17 липня 2015 року ця міжнародна шалава в етері телеканалу «Дождь» заявила, що подала документи ще й на отримання ізраїльського громадянства, оскільки російське законодавство дозволяє мати одночасно паспорти кількох держав.

 

Що стосується посади заступника голови місцевої державної адміністрації, то Закон України «Про місцеві державні адміністрації» прямо забороняє приймати на такі посади осіб, які не володіють українською мовою.

Набор бреда.

И объясните идиоту, что двойного гражданства у нас нет. Два гражданства - это два гражданства, и все.

 

Израильское гражданство за пределами Израиля, кстати, тоже получить нельзя.

Змінено користувачем Andreas
Link to comment
Share on other sites

 

 


ебанутого палача Аркашки Гайдара.

 

 

Власноручно застрелив або вбив особливо жорстоким способом багатьох безвинних місцевих жителів, не білогвардійців (вони в тайзі були), а простих селян. Багато було жінок, підлітків, дітей. Він стріляв їм з нагана в потилицю. Тих, хто залишався живий, Гайдар стусанами зіштовхував з обриву в річку.

Людей без суду і слідства розстрілювали, рубали шашками, кидали в колодязі. Голіков не знав пощади ні до людей похилого віку, ні до дітей. В народі він отримав прізвисько «людина-звір». При його появі в селах місцеві люди кричали: «Ховайтеся! Біжіть! Хайдар-Голик їде! Хайдар-Голик їде!»

Навіть командувач ЧОПом Єнісейської губернії В. Какоулін був змушений визнати: «Моє враження: Голіков з ідеології неврівноважений хлопчисько, що скоїв, користуючись службовим становищем, цілий ряд злочинів». Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння командирів, стало те, що Голіков, незважаючи на наказ доставити полонених у штаб для допиту, взяв та й розстріляв їх. Какоулін прийняв рішення відкликати Голікова в Красноярськ для з'ясування «обставин». В результаті Аркадій Голіков був звільнений з армії, виключений з партії і направлений на психіатричний огляд.

 

Правнучка ката буде "соціальними" питаннями українців займатись :fp1: Це навіть не смішно, бідна Україна. Хто наступний: внуки Берії? Бін Ладена? Пабло Ескобара?

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Мария Гайдар сообщила МВД России о решении отказаться от российского гражданства, передает РИА «Новости».

 

«В Главное управление по вопросам миграции МВД России поступило обращение гражданки России М.Е. Гайдар, в котором она сообщает «о желании выхода из гражданства России в связи с вступлением в гражданство Украины и нежелании жить и работать в России», — говорится в сообщении.

 

Теперь в министерстве должны рассмотреть обращение Гайдар в соответствии с федеральным законом №59-ФЗ «О порядке рассмотрения обращений граждан Российской Федерации».

http://www.gazeta.ru/social/news/2016/09/12/n_9102977.shtml
Link to comment
Share on other sites

Правнучка ката буде "соціальними" питаннями українців займатись :fp1: Це навіть не смішно, бідна Україна. Хто наступний: внуки Берії? Бін Ладена? Пабло Ескобара?

 

мені це теж не подобається. таких варягів нам не треба

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...