Перейти до змісту

Ну все, все проблемы в Киеве уже решены


Javded

Recommended Posts

Святкування 9 травня в столиці потягне на мільйон

Департамент культури Київської міськдержадміністрації 29 квітня уклав угоду з ТОВ "Сіті Продакшен - ЛТД" на послуги з організації та проведення проекту "Мистецький проект "Велика Перемога - у серці назавжди!".

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть"Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становить 1,00 мільйон гривень. 9 травня передбачено концертну програму на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку за участю Київського муніципального духового оркестру, Ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби, Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України тощо.

Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки закупівля послуг пов’язана із захистом прав інтелектуальної власності. Авторські права на митецький твір належать "Сіті Продакшен - ЛТД", що засноване на початку квітня 2013 року, власницею є Юлія Прядко.

Ця фірма відома тим, що готувалась до освоєння 1,10 млн гривень від КМДА на проведення новорічних вистав у Києві. Однак на той момент Майдан було зайнято протестуючими і угоду не було підписано остаточно.

Минулого року послуги по святкування 9 травня коштували так само 1,00 млн гривень, але організатором свята виступило КП КМДА "Агентство по обслуговуванню театральної та концертної діяльності".

Змінено користувачем Javded
Link to comment
Share on other sites

бля, та це ж фігню якусь украли, пару сот тисяч максимум, на кишенькові розходи, на місяць-другий, так би мовити...

Хто це так мєльчаєт - Бондаренко? Отой такий щирий український куркуль?

 

Та хай би йому київський муніципальний духовий оркестр на його ж похоронах заграв за той мільйон...  :X

Змінено користувачем pent@gon
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...