Перейти до змісту

Ну, и шо вы пожелаете Пете в день рождения, сегодня?


Citizen UA

Recommended Posts

А Пайет уже поздравил вчера, вот  :read:

 

 

"Есть одна вопиющая проблема, которая угрожает всей хорошей работе, проводимой региональными лидерами в Одессе, Харькове, Львове и в других местах для улучшения бизнес-климата. Это препятствие - отказ Генпрокуратуры успешно бороться с внутренней коррупцией", - цитирует пресс-служба посольства речь Пайетта, с которой дипломат выступил на финансовом форуме в Одессе

 

"Они запугивают и препятствуют усилиям тех, кто работает честно в рамках инициатив по реформированию ГПУ", - добавил Пайетт.  

Link to comment
Share on other sites

Мабуть  таки  переплюне овоча

З днем  народження федорович  олексійович

сьогодні обшуки в свободівців  :tu:

[twitter]o_tiahnybok[/twitter]

 

Цинізму аваківців немає меж! Спочатку десятки обшуків енкаведистськими методами по всій країні у свободівців, перестрашили дітей Юрка Сиротюка. А нині вдерлися з обшуком до Олега Гелевея, голови Контрольно-ревізійної комісії ВО"Свобода", народного депутата України 7 скликання, налякавши його Маму, яка вчора відсвяткувала своє 80-и річчя. Приїхала швидка.

Обшуки в заступників голови Одеської "Свободи" Олександра Станкова і Гліба Громова. Ломляться в двері до першого номера списку до Одеської обласної ради від "Свободи" Костянтина Васильця.

Обшук у дружини Ігоря Сабія, голови Київської обласної "Свободи" у Тисмениці, а також в його помешканні в Хмельницькому.

Вибивають двері в Лєри Бурлакової, журналістки, бійця-добровольця.

В Броварах обшук у Сергія Бойка, бійця добровольчого батальйону ОУН.

https://www.facebook.com/oleh.tiahnybok/posts/907462092635392

Link to comment
Share on other sites

Забыть про всё, про президентство тоже.

Но неуклонно помнить свои грехи, и осознать сколько он их сделал.

 

И перестать думать, что он всего лишь участник и проводник технологий. Это не технологии, а введение в грехи народов.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Під рубрикою «Хепі бьоздей»

Дописувачі соцмереж чомусь постійно дорікають президентові України тим, що він свого часу виступив засновником Партії Регіонів. Дійсно, у 2000 році Петро Олексійович став співголовою, а у березні 2001 року – заступником голови новоутвореної партії. Але, по-перше, на момент створення вона називалась не Партією Регіонів, а Партією регіонального відродження «Трудова солідарність України». По-друге, це був просто епізод у бурхливій політичній діяльності генерального директора ЗАТ «Український промислово-інвестиційний концерн» - не більш того.

Насправді Петро Олексійович завжди був прихильником соціал-демократичної ідеї в її об’єднаному варіанті, а в політику його привів Віктор Володимирович Медведчук.

У 1998 році Порошенко вступив до лав СДПУ(о), того ж року балотувався від цієї партії до Верховної Ради, посівши в партійному списку 11-ме місце. Щоправда, мандат народного депутата Петро Олексійович здобув по «мажоритарці», але як висуванець все тих же ж Медведчука й Ко. У наступному Порошенко ввійшов у парламентську фракцію СДПУ(о) та став членом Політбюро СДПУ(о), продовживши боротьбу за народне щастя пліч-о-пліч з такими гігантами соціал-демократичної думки (об’єднаної), як Григорій Михайлович Суркіс, Ігор Олександрович Плужніков, Нестор Іванович Шуфрич, Олександр Олексійович Зінченко. 

Останній, обіймаючи в 2005 році посаду глави Секретаріату Президента України Ющенка, обвинуватив Порошенка (на той час – секретаря РНБОУ) в нечуваній корупції та рекеті. Петро Олексійович образився на соратника по партії й подав позов до суду. Адвокат, найнятий Зінченком, справу програв, але завдяки цьому позову став відомим у політичних колах і за кілька місяців по тому, прибившись до Юлії Тимошенко, отримав посвідчення народного депутата. Звали адвоката Андрій Портнов.

Тому нема нічого дивного в тому, що як тільки Порошенко склав президентську присягу, Віктор Медведчук став постійним гостем у Адміністрації Президента України. Учитель і учень разом розробляли «Мирний план Порошенка», разом оголяли кордон перед агресором у червні 2014-го, разом відмовлялись запроваджувати спеціальний правовий режим на окупованих територіях, разом забороняли відкривати українським військам вогонь у відповідь на обстріли з боку противника, разом писали «Мінські угоди» про створення на Сході терористичного анклаву, який мають годувати українські платники податків…

А дурні та наївні нехай торочать про якусь там Партію Регіонів.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Адвокат, найнятий Зінченком, справу програв, але завдяки цьому позову став відомим у політичних колах і за кілька місяців по тому, прибившись до Юлії Тимошенко, отримав посвідчення народного депутата. Звали адвоката Андрій Портнов.

Хм, а  мене  це  зацікавило.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...