Перейти до змісту

Зникла мотивація, все пох, шо робити


Uki

Recommended Posts

Ось коротко що то таке  :weep:


Але ти не один  :smiley15:   як побороти сам не знаю. :fp1:


Прокрастинація (англ. Procrastination) — психологічний термін, означає схильність особи відкладати на потім, на завтра, на майбутнє неприємні рішення та справи.


Прокрастинатори — особи, схильні до затягування виконання завдань, перекладання своєї відповідальності на інших, вони працюють хаотично, без плану, або лише за натхнення чи невідкладності — через це неприємні співпрацівники у команді.


 



Позбавлення від тимчасової прокрастинації
  • Усі засоби зниження особистої тривожності, зменшення її рівня (достатній сон вночі, самонавіювання, згадки про ваші минулі успіхи, заспокійливі трави, усі засоби оздоровлення тощо).
  • Планування свого робочого часу та аналіз виконаного, особливо — невиконаного і з яких причин, зовнішніх чи внутрішніх.
  • Використання пріоритетів. Привчайте себе чітко розставляти пріоритети. На те й невідкладні справи, щоб робити їх швидко.
  • Складне завдання можна розбити на низку завдань та виконувати їх послідовно.
  • Якщо ніякі засоби не спрацьовують, звертайтеся за порадами до психологів.

Метод зменшення задачі

Згідно з цим методом, причина прокрастинації — це страх перед задачею. Поки задача не розпочата, вона здається нереально складною і об'ємною, до якої не хочеться приступати. В результаті, задача постійно відкладається, доки не перестане бути актуальною, або строк виконання не стане критичним.


Метод зменшення задачі — простий прийом, що полягає в розбитті задачі на декілька малих, незначних, таких, що можна виконати за один раз. Наприклад, якщо необхідно написати звіт, почніть із того, що додайте до своїх задач написання вступу до нього. Коли справа розпочнеться зі вступу, то далі і весь звіт написати не буде проблемою.


  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Наступного тижня мені треба буде виконувати цівік дюті. Йти в присяжні. Сподіваюсь що буду сидіти в суді то може від нєх робити і роздєлаюсь з цією йопаною декларацією

Link to comment
Share on other sites

Да какой сезон. У них там Лос Анжелесе сейчас самый смак. Наоборот, сезон сильно длинный, перегорают люди активно отдыхать так долго.

Сезон закінчився, вже школа, а я себе ніяк не можу вимусити розправитись з бугалтерією

Link to comment
Share on other sites

 

Згідно з цим методом, причина прокрастинації — це страх перед задачею. Поки задача не розпочата, вона здається нереально складною і об'ємною, до якої не хочеться приступати.

 

очі бояться, а руки роблять (укр.нар.)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...