Перейти до змісту

КацапДума отказалась отправлять наблюдателей


ЦеDzip

Recommended Posts

Російська Дума вирішила не направляти своїх спостерігачів на референдуми до Донецької і Луганської областей України.

 

Про це повідомив віце-спікер нижньої палати парламенту від "Единой Росии" Сергій Невєров, передає "Интерфакс".

"Депутатів посилати не будемо. Ці референдуми - внутрішня справа регіонів", - сказав віце-спікер Держдуми.

У свою чергу, глава думського комітету у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків із співвітчизниками Леонід Слуцький також заявив, що не бачить необхідності в присутності російських парламентаріїв на референдумах у Донецькій і Луганській областях. Водночас, за його словами, в Держдумі уважно стежать за подіями в цих регіонах. "Будемо в контакті з нашими співвітчизниками і громадянським суспільством Донбасу" , - сказав Слуцький"Интерфаксу".
 

Самопроголошена влада Донецької та Луганської областей збираються провести свої референдуми 11 травня.
 

Нагадаємо, так-званий кримський референдум Росія не вважала "внутрішньою справою регіону" і направила туди не лише депутатів-спостерігачів, а й озброєних військових.

 

Link to comment
Share on other sites

Ну вот я бы на этото референдум не пошла, даже если бы поддерживала "апалченцев" и "народную республику", чисто из инстинкта самосохранения (вдруг там провокации, терракты, бомбёжки). Ну вот 75-80% не пойдут, так как не поддерживают, примерно 10% из соображений безопсаности - "вы там как-то без меня", 5% - забьют/запьют/ не найдут паспорта. 

А волать же на весь мир, потрясая результатами "волеизлияния" надо. А при практической неявке это как-то совсем уже будет. Хотя предела их вранью и цинизму похоже нет.
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...