Перейти до змісту

Фучеджы: традиции неистребимы


ЦеDzip

Recommended Posts

Відстороненого заступника начальника міліції Одеської області Дмитра Фучеджі відпустили під обіцянку ходити на допити.


Про це повідомляє журналіст "ЛГАБізнесІнформ" Петро Шуклінов у Facebook.


"Затримали, поговорили, а потім... відпустили під чесне слово ходити на допити", - написав він.


Раніше в.о. генерального прокурора Олег Махніцький заявив, щоінформація про нібито затримання заступника начальника ГУ МВС в Одеській області Фучеджі не відповідає дійсності.


"Це невірна інформація. На сьогодні проводиться розслідування, ще нікого не затримували", - заявив він на брифінгу в середу, цитує "Інтерфакс".


Фучеджі працював заступником керівника міліції Одеської області з питань громадської безпеки й особисто був у центрі Одеси 2 травня, під час жорстоких зіткнень проросійських і проукраїнських активістів, які призвели до численних людських жертв при потуранні міліції.


Також він виконував обов'язки начальника обласного УВС 4 травня, коли після штурму міського управління внутрішніх справ міліціонери відпустили затриманих проросійських активістів.


:weep:  :gigi:  :tu:


 


 


Link to comment
Share on other sites

Глава МВД Украины Арсен Аваков сообщил, что экс-начальник ГУ МВД Одесской области Дмитрий Фучеджи объявлен в розыск. «Господин Фучеджи в 5 утра пересек границу Украины и скрылся от следствия он объявлен в розыск», — цитирует «Интерфакс» господина Авакова.

 

Он уточнил, что в рамках досудебного расследования по одесским событиям задержаны три сотрудника милиции. 2 мая в результате беспорядков и пожара в Доме профсоюзов в Одессе погибли более 40 человек.

 

 

:gigi: 

Link to comment
Share on other sites

еще в воскресенье обсуждали такое развитие событий )) что все края пойдут на это фуджибека, а через некоторое время он окажется в ростов-AnDon - рядом с пшонкай..

Link to comment
Share on other sites

я так понимаю, что Яныка и компанию тоже отпустили бы под честное слово.

чего они вообще смылись с такими лояльными правителями?

 

та щас! прям под честное слово  :gigi:  за круглую сумму... также как и яныка со всей честной компанией

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...