Перейти до змісту

Хата магната


Recommended Posts

11.01.2016
У ПС зробили офіційну заяву, в якій зазначено, що власник закладу під час сутички дістав зброю і погрожував нею бійцям.
http://patrioty.org.ua/images/2016/01/11154841__large.jpgГотель "Хата Магната", де сталася бійка. Ілюстрація:rakhiv-adm.org.ua

Спікер "Правого сектора" Артем Скоропадський опублікував фото коктейлів, які роблять на турбазі "Хата Магната" закарпатського курорту "Драгобрат", які, за його даними, могли спровокувати масову різанину і стрілянину. На своїй сторінці в соцмережі Скоропадський виклав кілька фото коктейлю, де, на його думку, бармен "утворив російський прапор", передають Патріоти України.

При цьому спікер ПС забув уточнити, що фото були зроблені в 2013 році.

 

http://patrioty.org.ua/images/2016/01/11154404_.jpg

Пізніше в ПС зробили офіційну заяву, в якій зазначено, що власник закладу під час сутички дістав зброю і погрожував нею бійцям.

http://patrioty.org.ua/images/2016/01/11154530_.jpg

"Цілком імовірно, що представники закладу "Хата Магната" спровокували бійців своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Як з'ясувалося, цей заклад належить особам з Донецької області. Вихідці з Донбасу присутні серед його персоналу", - уточнили в ПС.

В офіційній заяві в ПС обурені тим, що їх бійців, які пройшли бойові події в Донбасі називають "хуліганами". "Зараз вина бійців "Правого сектора" не доведена, зате є багато питань до власників закладу та місцевої поліції", - заявили в ПС.

Змінено користувачем honey flower
Link to comment
Share on other sites

від Ростислава Демчука

 

 

І що тут незрозумілого, що Геннадій Москаль впрягся за донецького бандюка і шахрая, власника готелю "Хата магната" в Карпатах Ігора Канюка і валить активістів Правого сектору?

Якщо хтось вірить, що Геннадій Москаль чесний і порядний безсрібляник - киньте в мене каменюкою. Чому Москаль так затято "відмазує" Ігора Канюка? Москаль брав хабарі, бере й буде брати, доки хтось його не вхопить за ласу руку. Тим більше, що бізнес Ігора Канюка знаходиться в підвішеному стані. Підприємство "Хата магната" розташоване в Закарпатській області, неподалік Рахова, однак зареєстроване це підприємство в Донецькій області в неконтрольованому Україною місті Красноармійськ. Як відомо, Красноармійськ до недавна контролювала ДНР, дехто стверджує, що воно належить до так званої "сірої зони", інші кажуть що там при владі регіонали. У будь якому випадку Ігор Канюк мусить платити податки за адресою реєстрації підприємства, тобто в Красноармійську, підконтрольному сепаратистам. З цього виходить: або він платив податки в казну ДНР - нашим ворогам, або взагалі не платив, або платить на ктишеню Геннадія Москаля та іншим чиновникам Закарпаття. Звідсіля і така запекла, агресивна оперативність щодо хлопців з ПС: за словами Москаля хлопці - не бійці ДУК ПС, а "непрацюючі жителі України".

Сукка, як ненавижу ці мєнтовські задрочки типу "непрацюючі особи", за старими мєнтовськими штампами, мовляв, "тунеядці-алкоголіки". Ґєна, довбаний ти в потилицю мєнт паганий, сьогоднді в Україні близько 30 відсотків "непрацюючих осіб". Одні просто не можуть знайти роботу, інші каліки-інваліди, інші захищають вітчизну, як і ці хлопці з Правого сектору, а ще інші відмивають в Карпатах бандитське бабло, намите в Донецьку і платять тобі і таким як ти на кишеню.

P.S. Про мздоімство Геннадія Москаля залюбки розповім тут в коментарях. А ще краще, якщо про це розповість сам хабародавець Дмитро Фірташ. Йому зараз і так вже нема чого губити.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Як відомо, Красноармійськ до недавна контролювала ДНР, дехто стверджує, що воно належить до так званої "сірої зони", інші кажуть що там при владі регіонали. У будь якому випадку Ігор Канюк мусить платити податки за адресою реєстрації підприємства, тобто в Красноармійську, підконтрольному сепаратистам. З цього виходить: або він платив податки в казну ДНР - нашим ворогам, або взагалі не платив, або платить на ктишеню Геннадія Москаля та іншим чиновникам Закарпаття

ицкуцтво заголовков!!!!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Для влади конфлікт між бійцями Правого сектору (5 чол.) і охоронцями будинку відпочинку "Хата магната" (Драгобрат), що в Карпатах - черговий привід для "наїзду" на патріотів Правого сектору. Це нові шмони, арешти, вилучення зброї тощо... Хоча зброю застосували охоронці "Хати магната" з Донеччини - правоохоронці, чомусь, озброєних донецьких бандюків не затримували.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ніхто правди не скаже, як наступного разу поїду, розпитаю місцевих :shuffle:  Виглядає так, що  брешуть і ті, і ті.

Імхо, тут скоріш за все ї....  жаба гадюку. На Дразі буваю ну... дуже часто, трохи знаю специфіку.

Хату Магната тримали румуни, теж не дуже добрі і допропорядні люди :D (на Драгобраті взагалі мафія ще та, туди і донецьким за Януковича влізти складно було) а потім готель якимсь чином опинився у донецьких (віджали? купили?). Скоріш за все, колишні господарі чи місцеві вирішили донецьких вижити, зважаючи на їх теперішнє положення, от і найняли ПС (не секрет, що частина таки підробляють тітушками).   А зброя там є у всіх господарів, бо це дике місце, де і вовки буває ходять, і немає міліції, лише приватні охоронці.

 

Ну звісно місцева влада отримує грошики за "кришу" - там по іншому бути не може, 90% готелів не оформлені належно :D І Москаль точно - бо вказав всі прізвища, рік народження і соціальний статус правосєків, натомість за іншу сторону конфлікту - лише розпливчасте "не місцеві, приїхали заробити в гірськолижний сезон", і донецьких він звісно буде покривати... Може бути, що і версія ПС правдива... але щось сумніваюсь....

Змінено користувачем snow_bird
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Хату Магната тримали румуни, теж не дуже добрі і допропорядні люди (на Драгобраті взагалі мафія ще та, туди і донецьким за Януковича влізти складно було) а потім готель якимсь чином опинився у донецьких (віджали? купили?)

 

Там ніколи не було ніяких румунів серед власників, може якийсь десь колись працював управляючим...

Link to comment
Share on other sites

Кликухи "патріотів"-правосєеів такі вишукані. Один друг Бєс чого вартий! Пригадується лугандонець Бєс Горлівку тероризував, Рибака по звірячому вбивав.

В правосєків часом нема в їхніх лавах друга Гіві та друга Мотороли?

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Оце я розумію ТЕМА!!! навіть не тема, а ТЕМІЩЩЩАА!!!!

Тут тобі і стрілянина, і розборки, і Правий сектор!!!! І Москаль особисто коментарі дає, і вся преса гуде, і органи держвлади на вухах стоїть.

 

Авжеж. Кому цікаво читати ось це:

 

В ходе спецоперации на Закарпатье сотрудники СБУ обнаружили частную границу.
 
Как сообщает Цензор.НЕТ, влиятельные контрабандисты оборудовали ее по всем законам военной науки. Подъезды к границе контролируют вооруженные люди с тепловизорами. Работает и разведка контрабандистов - каждый выезд из Ужгорода не "прикормленного" правоохранителя фиксируется, а информация о нем передается по четко организованной цепочке.
 
В непосредственной близости к границе сотрудники спецслужбы обнаружили строительный вагончик и троих мужчин в нем. Пограничный наряд, после подачи сигнала приехал только через два часа. Пограничники заявили, что убрать вагончик и запретить пребывание людей прямо возле границы не могут - местные власти передали эту территорию в частную собственность. Вторая группа СБУ была обстреляна контрабандистами. Стрелявший и еще несколько человек были переданы местной милиции. Утром их всех отпустили.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Там ніколи не було ніяких румунів серед власників, може якийсь десь колись працював управляючим...

 

Можливо, не буду сперечатись, жила одного разу в "Смерековій хаті" (давно, не сподобалось), то та жіночка, яка позіціонувала себе господинею, казала, що Магната теж її отель і бігала туди на "розборки" там же весь час проблеми - то з водою, то з каналізацією, шум-гам,  дискотеки з мордобоями. Те що там "донецькі" господарі хтось сказав пізніше, і гніздо кацапів там справді було, вони цей готель полюбляли, навіть в сноуборд-відео кацапскому весь час трапляється, так що  ці коктелі - правда 100%...особливо якщо це 2013... І колись там вже побили серйозно і порізали туристів, які прийшли на дискотеку з іншого готелю, винних звісно не знайшли, справу зам'яли...

 

Тут питання, що люди в військовій формі там робили? І як туди потрапили? Імхо, це якісь розборки мафіозні... Дуже прикро, що в цьому замішані бійці ПС :(  І побили їх сильно, ще й здається саме у них вогнепальні поранення... Москаль видно гарно "на потоки" присів, йому було б вигідно, як керівникові Закарпаття, не покривати власників готелю, а прозоро висвітлити ситуацію, підняти розголос, що майже всі готелі зареєстровані де завгодно, тільки не в Ясінях чи Рахові, всі податки пливуть повз Закарпаття і контроль місцевої влади опосередкований... А так виглядає, що це привід вчепитись в ПС.

 

І було б непогано, якби із-за розголосу всю Сицилію  Драгобрат труханули комплексними перевірками - і з точки зору безпеки витягів  - бо це ненормально, коли в мороз на пашиній кріселці люди півдня стирчали (сама бачила 2 тижні тому), і санстанція, пожежники, податкова і т.д...

Link to comment
Share on other sites

От вы любите демагогию развести, козачки из ПС решили немного потрусить хозяина жизни из донецка у которого всё кругом схвачено - диалога конструктивного не вышло.

ПС. Столкновение старых и новых элит йопт!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

козачки из ПС решили немного потрусить хозяина жизни из донецка у которого всё кругом схвачено - диалога конструктивного не вышло.

ПС. Столкновение старых и новых элит йопт!

 

Самое простое объяснение как правило самое верное :о)

Link to comment
Share on other sites

 

 


козачки из ПС решили немного потрусить хозяина жизни из донецка у которого всё кругом схвачено - диалога конструктивного не вышло.

 

Нереально, із-за специфіки, це високогірний курорт, де тільки туристи і обслуговуючий персонал і до найближчого населеного пункту 40 хвилин по умовній "дорозі", яку періодично змиває річкою, вибратись звідти вночі чи в снігопад проблематично. Готелів там повно, чого б вони до одного вчепились? Як і навіщо вони туди потрапили? Тут можливі два варіанти: або їх наняли як тітушок для розборок, там постійно "хазяї" один з одним виясняють відносини, або вони були там як туристи і просто зчепились в кабацькій бійці. В цьому готелі - це норма, як і побиті, поранені туристи, вже були, без наслідків і розголосу.

 

Мене непокоїть де фотки побитого, поламаного персоналу? Їх прізвища? Бреше Москаль... роздуває, про "поламані ноги і вогнепальні поранення"... Пишуть, що серед персоналу лише легко постраждалі, які не мають претензій,  натомість правосекі - гарно відметелені, ще й судять...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

13 января 2012 года. ровно 4 года назад. на фото с календарями в руках я и Сергій Тищенко (спасибо за фотку Виталий Манько и напоминалке фейсбука). где-то рядом Юрій СтецьVolodymyr Ariev,Євген НищукIryna GerashchenkoОлександр ДонійРоман Чайка,Віктор УколовСашко ЛірникArtem Polezhaka, ...

это акция у лукьяновского сизо в поддержку находившегося тогда за решеткой Юрій Луценко. а сейчас в сизо сидит уже сергей тищенко.

инцидент на драгобрате, вы наверное в курсе. это когда вооруженные до зубов российскими рублями пятеро правосеков напали на двоих работников турбазы. правосеки с ранениями в сизо, стивены сигалы не пострадали.

если серьезно, то ни я, ни вы нихрена не знаем достоверно, что произошло. но я сергея хоть близко и не знаю, но встречал его почти на каждой акции протеста. ну не выглядел он неадекватным агрессором. крепкий, но добрый парень.

я не требую отпустить сергея только потому, что он патриот (а он и патриот и волонтер и т.д. и т.п.). я прошу юрия луценко поспособствовать честному разбирательству, отсеяв пиар-шум, заранее определивший виноватых.

я понимаю, что это не дело главы парламентской фракции разбираться в драках с перестрелками. но и у сергея не было обязанности ходить на множество малочисленных акций. но он ходил, потому что считал это правильным.

имхо, разобраться в деле честно и спокойно, без охоты на ведьм - это тоже правильно.

 
10313233_1135696253121819_20388399052831
 
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...