Перейти до змісту

Recommended Posts

 

Ваш тип особистості:

 

"АКТИВІСТ"
(ENFP-a)
Екстравертивний

Розум

Інтровертивний
76%
24% Інтуїтивний

Енергія
Реалістичний
67%
33%Логічний

Натура
Принциповий
26%
74%Плануючий

Тактика
Шукаючий
7%

93%Самовпевнений

Індивідуальність
Обережний
78%
22%

 

“Мене не цікавить, чим ти заробляєш на життя. Я хочу знати, чого ти жадаєш та чи ризикнеш ти мріяти про те, щоб знайти, чого твоє серце так палко бажає. Мене не цікавить , скільки тобі років. Я хочу знати, чи ризикнеш ти виглядати як дурень – заради любові, заради своїх мрій – заради пригоди, що називається”.
Орая, гірська мрійниця

 

Особистість ENFP – це справжній вільний птах. Вони часто є душею компанії, але на відміну від Дослідників, їх мало цікавлять щирі душевні хвилювання і задоволення моменту, у якому вони знаходяться – вони насолоджуються соціальними й емоційними зв’язками, які встановлюють з іншими. Чарівні, незалежні, енергійні й співчутливі – 7% населення, які вони складають, можна неодмінно відчути в будь-якому натовпі.

Ти можеш змінити світ за допомогою лише ідеї

Втім, вони не лише дружелюбні й готові догодити: ENFP, як і їхніх братів Дипломатів, формує Інтуїтивна (N) якість, яка дозволяє їм читати між рядками з цікавістю й енергійністю. Вони бачать життя як великий складний пазл, де все пов’язано. Але на відміну від Аналітиків, які мають тенденцію бачити пазл як серію систематичних махінацій, ENFP бачать його через призму емоцій, співчуття й містицизму і завжди шукають глибшого значення.

ENFP абсолютно незалежні, і більше за стабільність і надійність вони жадають творчості й свободи.

Багато інших типів ймовірніше не зможуть протистояти цим якостям, і якщо ENFP знайшли справу, яка запалює їхню уяву, вони скеровують на неї свою енергію, що часто підштовхує їх до центру уваги своїх однолітків у якості лідера чи гуру, але це не завжди те, де любителі незалежності ENFP бажають бути. Все ж гірше, якщо вони опиняться серед груди адміністративних завдань і рутинних регламентних робот, що є невід’ємною часткою будь-якої керівничої посади. Самооцінка ENFP залежить від їхньої здатності вигадувати оригінальні рішення, і вони повинні знати, що мають свободу для інновацій: вони швидко можуть втратити терпіння чи стати пригніченими, якщо опиняться у пастці нудної ролі.
Не втрачай ту “малу іскру божевілля”

На щастя, ENFP знають, як розслаблятися, і вони ідеально вміють переключатися з пристрасного цілеспрямованого ідеаліста на роботі на багатого уявою й ентузіазмом вільного птаха на танцполі – часто так несподівано, що це може здивувати навіть найближчих друзів. Таке поєднання також дає їм можливість встановлювати емоційні зв’язки з іншими, приваблюючи друзів і колег жаданою проникливістю до того, що мотивує їх. Вони вірять, що кожен має приділяти час, щоб зрозуміти і виразити власні емоції, і їхня емпатія та товариськість перетворюють це на природну тему для розмови.

 

Однак тип особистості ENFP має бути обачним: якщо вони занадто покладатимуться на свою інтуїцію, забагато братимуть на себе чи очікуватимуть від мотивацій їхніх друзів, вони можуть невірно зрозуміти сигнали і порушити плани, що навпаки міг би спростити більш прямолінійний підхід. Цей тип соціального стресу є кошмаром, який не дає зосередженим на гармонії Дипломатам заснути вночі. ENFP дуже емоційні й чуттєві, і коли вони наступають комусь на хвору мозоль, вони також відчувають цей біль.

ENFP присвячуватимуть багато часу, досліджуючи соціальні стосунки, почуття й ідеї перш, ніж вони знайдуть щось, що насправді звучить щиро. Але коли вони врешті знайдуть своє місце у світі, їхня уява, емпатія й сміливість скоріше за все дадуть неймовірні результати.

:shuffle:

Змінено користувачем honey flower
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

а щоб ти була здорова! .... пАлучЯй

 

ВАШ ТИП ОСОБИСТОСТІ:
“ЗАХИСНИК”
(ISFJ-A)
isfj.png
Екстравертивний
РОЗУМ
Інтровертивний
32%
68%
Інтуїтивний
ЕНЕРГІЯ
Реалістичний
38%
62%
Логічний
НАТУРА
Принциповий
39%
61%
Плануючий
ТАКТИКА
Шукаючий
52%
48%
Самовпевнений
ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ
Обережний
61%
39%

“Любов тільки зростає, коли нею ділишся. Ти можеш більше залишити для себе лише тоді, коли віддаватимеш її іншим.”
Брайан Трейсі

Тип особистості ISFJ досить унікальний, адже багато інших якостей не піддаються визначенню їхніх індивідуальних ознак. Хоча і володіючи Принциповою (F) ознакою, ISFJ мають чудові аналітичні здатності, хоча і Інтровертивні (I), вони мають добре розвинені навички спілкування з людьми і міцні соціальні відносини, і хоча вони Плануючий (J) тип, ISFJ часто сприйнятливі до змін і нових ідей. Як і у випадку з багатьма речами, люди з типом особистості ISFJ – більше, ніж просто сума їхніх частин, і саме спосіб, у який вони використовують свої сильні сторони, визначає, хто вони є.

ISFJ справжні альтруїсти, які відповідають на доброту ще більшою добротою і виконують роботу та співпрацюють з людьми, у яких вони вірять, з ентузіазмом і щедрістю.

Навряд чи є кращий тип для того, щоб скласти значну частку населення – близько 13%. Поєднуючи найкраще з традицій з бажанням робити добро, ISFJ опиняються у галузях діяльності, за якими стоїть історія, наприклад, у медицині, серед науково-педагогічних кадрів та у благодійній соціальній роботі.

Особистості ISFJ (особливо Обережні) часто скрупульозні щодо перефекціонізму, і хоча вони зволікають, на них завжди можна покластися, якщо треба зробити роботу вчасно. ISFJ приймають свої зобов’язання близько до серця, кожного разу вилазячи із шкури та роблячи все можливе, щоб перевищити очікування і викликати захоплення інших, на роботі і вдома.

НАС МАЮТЬ БАЧИТИ, ЩОБ У НАС ВІРИЛИ

Справжнє випробування для ISFJ – це впевнитися, що те, що вони роблять, хтось помічає. Вони мають схильність принижувати свої досягнення, і хоча їхню доброту часто поважають, більш цинічні й егоїстичні люди ймовірніше скористаються відданістю і сором’язливістю ISFJ і перекладуть свою роботу на них, а потім отримають визнання самі. ISFJ мають знати, коли сказати «ні», постояти за себе, якщо вони хочуть зберегти впевненість у собі й ентузіазм.

Від природи товариські (дивна якість для Інтровертів) ISFJ використовують чудові спогади, щоб не утримувати дані та подробиці, але пам’ятати людей і деталі про їхнє життя. Коли справа стосується подарунків, ISFJ немає рівних: вони використовують свою уяву і природну чуттєвість, щоб виразити свою щедрість так, що це зворушує серця тих, хто їх отримує. Хоча це, звичайно, стосується і їхніх співпрацівників, кого люди з типом особистості ISFJ часто вважають своїми особистими друзями, саме у сім’ї їхні прояви уваги повністю розквітають.

ЯКЩО Я МОЖУ ТЕБЕ ЗАХИСТИТИ, Я ЦЕ ЗРОБЛЮ

Особистості ISFJ – це чудова група, яка рідко сидить, склавши руки, якщо справа, варта уваги, не закінчена. Вміння ISFJ встановлювати зв’язок з іншими на близькому рівні не знає собі рівних серед Інтровертів, а радість, яку вони отримують, застосовуючи ці зв’язки для підтримання дружньої та щасливої атмосфери у родині – це подарунок для кожного члена сім’ї. Вони можуть ніколи не відчувати себе насправді комфортно в центрі уваги та почуватися винуватими, отримуючи визнання за зусилля команди. Втім, якщо вони можуть зробити так, що їхні зусилля не будуть марними, ISFJ ймовірніше отримають таке задоволення від того, чим вони займаються, про яке інші типи особистості можуть лише мріяти.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості:

“Логік”

(INTP-a)

intp.png

Екстравертивний

Розум

Інтровертивний

42%

58%

Інтуїтивний

Енергія

Реалістичний

64%

36%

Логічний

Натура

Принциповий

95%

5%

Плануючий

Тактика

Шукаючий

41%

59%

Самовпевнений

Індивідуальність

Обережний

65%

35%

“Це курка перейшла дорогу, чи дорога переправила курку – залежить від вашої системи поглядів.”

Альберт Ейнштейн

Тип особистості INTP досить рідкісний – складає лише три відсотки населення, що, звичайно, добре для них, адже нема нічого іншого у світі, що робить їх нещасними більше, ніж бути “такими як усі”. INTP гордяться собою через їхню винахідливість і креативність, їхні унікальні погляди і розвинений інтелект. Зазвичай відомі як філософи, архітектори чи мрійливі професори, INTP відповідальні за багато наукових відкриттів протягом усієї історії.

Недосліджене життя не варте, щоб його жити

INTP відомі своїми неперевершеними теоріями та невблаганною логікою – їх вважають найточнішими в плані логіки серед усіх типів особистості.

Вони обожнюють схеми, і можна сказати, що викривати невідповідності – це їхнє хобі, тому брехати INTP – погана ідея. Іронічно, але світ INTP потрібно завжди сприймати скептично – не те, щоб вони були непорядними, але люди з типом особистості INTP люблять ділитися думками, які не повністю розвинені, використовуючи інших скоріше як тестових слухачів для ідей і теорій у дебатах з ними самими, аніж як фактичних співрозмовників.

Може здатися, що вони ненадійні, але насправді немає нікого більш сповненого ентузіазмом і здатного виявити проблему, пробурити через безкінечні фактори і деталі, що оточують це питання, і розробити унікальне та цінне рішення, ніж INTP – просто не очікуйте пунктуальних звітів про хід роботи. Людей, які мають тип особистості INTP, не цікавить практична повсякденна діяльність і догляд, але коли вони знаходять оточення, де їхній творчій геній і потенціал можна виразити, обмежень для часу чи енергії, які INTP витратять на розроблення цінного і неупередженого рішення, не має.

Мудрість починається в чуді

Може трапитися так, що вони блукатимуть у безкінечних мріях, але мислитель ний процес INTP невпинний, а їхній розум дзижчить ідеями з того самого моменту, як вони прокидаються. Через це постійне мислення вони можуть виглядати сумними і відстороненими, оскільки вони часто ведуть повномасштабні дебати у своїй голові, але насправді INTP досить розслаблені та дружелюбні в оточенні людей, яких вони знають або які поділяють їхні інтереси. Однак це може змінити непереборна сором’язливість, якщо INTP опиняться в компанії незнайомих облич, і тоді добродушна поведінка може швидко стати забіякуватою, якщо вони вважатимуть, що їхні логічні висновки і теорії піддають критиці.

У стані збудженості INTP їхня мова може відрізнятися непослідовністю, коли вони намагаються пояснити ланцюжок логічних висновків, що призвели до виникнення їхньої останньої ідеї. Часто INTP замість спробувати викласти думки простими термінами, вирішують просто кинути тему раніше, ніж взагалі хтось зрозуміє, що вони намагалися сказати.

Зворотне також може мати місце – коли люди пояснюють INTP свої розумові процеси через призму суб’єктивності й почуттів. Уявіть собі надзвичайно складний часовий механізм, що бере кожен можливий факт і ідею, обробляє їх зі значною часткою творчого обґрунтування й повертає результат, який здається найлогічнішим – так працює розум INTP, і цей тип має мало терпимості до емоційних перепонів, що заважають працювати їхнім механізмам.

Дозвольте тим, хто зрушив би світ, зрушити спершу себе

Далі, маючи Логічну (T) ознаку як одну з керуючих, INTP навряд чи розумітимуть емоційні скарги взагалі, а їхні друзі не знайдуть у них плече для емоційної підтримки. Люди з типом особистості INTP скоріше зробили би серію логічних припущень щодо того, як вирішити головну проблему – перспектива, яку не завжди радісно зустрічатимуть їхні Принципові (F) компаньйони. Це ймовірніше також пошириться на найбільш соціальні угоди і цілі – наприклад на планування вечері чи весілля, адже INTP переймаються більше оригінальністю та ефективними результатами.

Єдина річ, яка насправді тримає INTP позаду – це їхній невблаганний і всеохоплюючий страх перед невдачею. Особистості INTP настільки схильні до переоцінювання власних думок і теорій, до занепокоєння, що вони могли пропустити якусь критичну частку паззлу, що вони можуть припинити розвиватися, загубитися у незбагненному світі, де їхні думки ніколи не будуть насправді втілені в життя. Подолати цей сумнів у собі – залишається найбільшим випробуванням, з яким INTP могли би зустрітися, але інтелектуальні дарунки, великі чи малі, якими балує світ, коли нарешті це їм вдається, варті цієї боротьби.

Відомі INTP:

Сократ

Рене Декарт

Блез Паскаль

Ісаак Ньютон

Карл Юнг

Альберт Ейнштейн

Джеймс Медісон

Дуайт Д. Айзенхауер

Джеральд Форд

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ВАШ ТИП ОСОБИСТОСТІ:
“ПОБОРНИК”
(ENFJ-A)

ENFJ – природжені лідери, сповнені пристрасті й харизми. Складаючи близько двох відсотків населення, вони часто є нашими політиками, тренерами і вчителями, допомагаючи іншим і надихаючи їх досягати й творити добро у світі. З природною впевненістю, яка породжує впливовість, ENFJ відчувають велику гордість й щастя, коли скеровують інших працювати разом для вдосконалення самих себе і навколишнього суспільства.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ВАШ ТИП ОСОБИСТОСТІ: 

“ПОБОРНИК”
(ENFJ-A)
Екстравертивний 72 %
Інтуїтивний 71%
Принциповий 55%
Плануючий 63 %
Самовпевнений 72%
 
 
Відомі ENFJ:
Барак Обама
 
Авраам Лінкольн
 
Рональд Рейган
 
Рональд Рейган
 
Уільям Каллен Брайант
Абрахам Маслоу
 
Шон Коннері
 
Бен Аффлек
 
Франсуа Міттеранд
 
Томмі Лі Джонс
Майкл Джордан
 
Меттью Макконехі
 
Джон К’юсек
 
Дейнеріс з “Гри престолів”
 

Цікаво, що у серпні 2015 року було the “Debater” (ENTP-A) 

Extraverted: 66%,

Intuitive: 73%,

Thinking: 60%,

Prospecting: 17%,

Assertive: 53%.

Role: Analyst
Strategy: People Mastery 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості:
“Підприємець”
(ESTP-a)
estp.png
Екстравертивний
Розум
Інтровертивний
62%
38%
Інтуїтивний
Енергія
Реалістичний
40%
60%
Логічний
Натура
Принциповий
68%
32%
Плануючий
Тактика
Шукаючий
44%
56%
Самовпевнений
Індивідуальність
Обережний
100%
0%

“Життя – це або смілива пригода, або взагалі нічого.”
Хелен Келлер

Типи особистості ESTP завжди мають вплив на своє безпосереднє оточення: найкращий спосіб розпізнати їх на вечірці – це поглянути на вихор людей, що крутиться навколо них, коли вони рухаються від однієї компанії до іншої. Сміючись, розважаючись та жартуючи з прямолінійним і життєвим гумором, ESTP люблять бути в центрі уваги. Якщо когось із публіки просять вийти на сцену, ESTP буде добровольцем – або висуне добровольцем свого сором’язливого друга.

Теорія, абстрактні концепції чи ретельне обговорення глобальних питань та їх впливу навряд чи захопить інтерес ESTP надовго. ESTP люблять вести енергійну розмову зі значною часткою інтелектуальності, але вони люблять розмовляти про те, що є, а ще краще – просто піти і зробити це. ESTP стрибають перш, ніж роздивитися, краще виправлятимуть власні помилки на ходу, ніж сидітимуть, склавши руки, готуючись до можливих уявних подій та умов відступу.

Ніколи не плутай жести з діями

ESTP – це найімовірніший тип особистості, який обере ризиковану поведінку як стиль життя. Вони живуть моментом і поринають у дію – вони епіцентр бурі. Люди з типом особистості ESTP люблять драму, пристрасть і задоволення не через емоційне збудження, але через те, що це так стимулює їхній логічний розум. Вони змушені приймати критичні рішення, засновані на фактах й безпосередньо на реальності в процесі миттєвого раціонального реагування на стимул.

Через це школи та інші високоорганізовані оточення є справжнім випробуванням для ESTP. Це, звичайно, не через те, що вони не кмітливі, і вони насправді можуть дуже добре упоратися, але жорстоко регламентований лекційний підхід офіційної освіти просто настільки далекий від практичного вивчення, яке ESTP так обожнюють. Це вимагає великої кількості зрілості, щоб розглядати цей процес як необхідний засіб до самого кінця – як щось, що створює захопливі можливості.

Також складним є те, що для ESTP логічніше використовувати свій власний моральний компас, аніж чужий. Правила були створені, щоб їх порушувати – таке ставлення ймовірніше поділятимуть мало вихователів старшої школи чи корпоративних наглядачів, через що особистості ESTP заслужать певну репутацію. Але якщо вони намагатимуться не створювати проблем, спрямують свою енергію та зосередяться на речах, не зважаючи на їхню набридливість, ESTP матимуть великий вплив.

Більшість людей не слухає достатньо добре

Завдяки, напевно, наявності найбільш чутливого і не фільтрованого бачення серед усіх типів, ESTP мають унікальний талант – помічати малі зміни. Будь це зміна у виразі лиця, новий стиль одягу чи кинута звичка, люди з цим типом особистості розуміють приховані думки і мотиви там, де більшості типів ще пощастило би помітити хоча б щось конкретне взагалі. ESTP використовують спостережене миттєво, викликаючи зміни й задаючи питання, часто мало хвилюючись про чуттєвість. ESTP повинні пам’ятати, що не кожен хоче, щоб його секрети і рішення розголошували Іноді миттєве спостереження і дія ESTP – це лише те, що потрібно, – як у деяких корпоративних оточеннях, особливо у сфері швидкого реагування.

A veces, la observación y la acción instantánea de los ESTP es justo lo que se necesita, como en algunos entornos corporativos, y sobre todo en situaciones de emergencia.

Втім, якщо ESTP не будуть обережними, вони можуть занадто заглибитися в момент, зайти занадто далеко та діяти жорстоко щодо почуттів більш чутливих людей чи взагалі забути про своє власне здоров’я і безпеку. Складаючи лише чотири відсотки населення, у світі достатньо ESTP, щоб додати гостроти й духу змагання, але не так багато, щоб привести до систематичного ризику.

ESTP сповнені пристрасті й енергії, наділені раціональним, хоча іноді і збентеженим розумом. Натхнені, переконливі й яскраві – вони природжені лідери, які приваблюють інших на менш звідану путь, приносячи жвавість і захоплення всюди, де б вони не були. Застосувати ці якості у щось конструктивне й результативне – ось справжнє випробування для ESTP.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

ВАШ ТИП ОСОБИСТОСТІ: 

“ПІДПРИЄМЕЦЬ”
(ESTP-A)
 
 
Екстравертивний
РОЗУМ
Інтровертивний
59%
41%
Інтуїтивний
ЕНЕРГІЯ
Реалістичний
37%
63%
Логічний
НАТУРА
Принциповий
67%
33%
Плануючий
ТАКТИКА
Шукаючий
45%
55%
Самовпевнений
ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ
Обережний
67%
33%

 

 

Втім, якщо ESTP не будуть обережними, вони можуть занадто заглибитися в момент, зайти занадто далеко та діяти жорстоко щодо почуттів більш чутливих людей чи взагалі забути про своє власне здоров’я і безпеку. Складаючи лише чотири відсотки населення, у світі достатньо ESTP, щоб додати гостроти й духу змагання, але не так багато, щоб привести до систематичного ризику.

 

ESTP сповнені пристрасті й енергії, наділені раціональним, хоча іноді і збентеженим розумом. Натхнені, переконливі й яскраві – вони природжені лідери, які приваблюють інших на менш звідану путь, приносячи жвавість і захоплення всюди, де б вони не були. Застосувати ці якості у щось конструктивне й результативне – ось справжнє випробування для ESTP.

 

Це точно... :)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості:

“Керівник”

 

 

тайопєрєсєтє, так хочется быть просто бландинкой, но вотжежблин и тут засада :(.... 

Змінено користувачем Nadin
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ваш тип особистості:

“Посередник”

(INFP-t)

 

Розум

Екстравертивний 10% Інтровертивний 90%

 

Енергія

Інтуїтивний 77% Реалістичний 23%

 

Натура

Логічний 46% Принциповий 54%

 

Тактика

Плануючий 33% Шукаючий 67%

 

Індивідуальність

Самовпевнений 25% Обережний 75%

 

Особистості INFP – справжні ідеалісти: завжди шукають хоча б натяк на хороше – навіть у найгірших людях і подіях – а також способи змінити все на краще. Хоча їх можуть сприймати як спокійних, стриманих чи навіть сором’язливих людей, INFP мають внутрішнє полум’я і пристрасть, яка насправді сяє. Складаючи лише 4% населення, ризик відчути, що тебе не розуміють, на жаль, дуже високий для типу особистості INFP, але коли вони знаходять однодумців, з якими можна провести час, гармонія, яку вони відчувають б’є фонтаном радощів і натхнення.

 

Оскільки вони належать до групи особистостей Дипломатів (NF), INFP керується скоріше власними принципами, ніж логікою (Аналітики), захопленням (Дослідники) чи практичністю (Вартові). Вирішуючи, як рухатися вперед, вони братимуть до уваги честь, красу, високу мораль й гідність – INFP веде чистота їхніх намірів, а не винагорода чи покарання. Люди, що належать до типу особистості INFP відчувають гордість за цю якість – і правильно, але не кожний розуміє, що стоїть за цими почуттями, а це може привести до ізолювання.

 

“Не все то золото, що блищить; не всі ті, хто блукає, загублені; старе, але сильне, не в’яне; до глибоких коренів не дістає мороз.”

Дж. Р.Р. Толкієн

 

Ми знаємо, ким ми є, але не те, ким ми можемо стати

 

У найкращому випадку ці якості дають INFP можливість щиро спілкуватися з іншими, легко орудуючи метафорами і параболами, розуміючи й створюючи символи для висловлювання цих ідей. Сила цього інтуїтивного стилю спілкування добре проявляє себе у творчих роботах, і тому не дивно, що багато відомих INFP – поети, письменники чи актори. Розуміти себе й своє місце у світі – важливо для INFP, і вони досліджують ці ідеї, віддзеркалюючи себе у власних роботах.

INFP мають талант до самовираження, розкриття власної краси і секретів за допомогою метафор і художніх персонажів.

 

Вміння INFP орудувати мовою не закінчується на їхній рідній мові: як і у випадку з багатьма людьми, які поділяють типи особистості Дипломатів, їх вважають обдарованими, коли справа стосується вивчення другої (чи третьої!!!) мови. Їхній талант у спілкуванні також добре служить INFP у їхньому бажанні, щоб панувала гармонія (ця тема повторюється серед Дипломатів), і допомагає їм рухатися вперед, коли вони знаходять своє покликання.

 

Слухай багато людей, але розмовляй з декількома

 

Втім, на відміну від їхніх Екстравертивних братів, INFP зосереджуватимуть свою увагу лише на декількох людях, єдиній вартій справі – і розпоряджатися собою треба економно, або їхня енергія закінчиться, і вони навіть стануть пригніченими без змоги дати раду всьому поганому у світі, що вони не можуть виправити. Це досить сумно для друзів INFP, які залежать від їхнього рожевого погляду на світ.

 

Якщо вони не будуть обережними, INFP можуть втратити себе у своєму пошуку добра і почати нехтувати повсякденним доглядом, якого вимагає життя. INFP часто літають у глибоких думках, отримуючи насолодження, роздумуючи про гіпотетичне і філософське більше, ніж будь-який інший тип особистості. Без догляду INFP можуть почати втрачати манеру, вмикаючи «режим відлюдника», і їхнім друзям чи партнеру, можливо, доведеться докласти значну кількість зусиль, щоб повернути їх до реального світу.

 

На щастя, як квіти весною, любов, творчість, альтруїзм і ідеалізм INFP завжди повернуться, віддячуючи їм самим і тим, кого вони люблять, можливо, не через логіку чи корисність, але через бачення світу, яке надихає на щирість, доброту й красу, де б вони не були.

 

Відомі INFP:

Уільям Шекспір

Бйорк

Джонні Депп

Джулія Робертс

Ліза Кадроу

Том Хіддлзтон

Гомер

Вергилій

 

Художні INFP:

Фродо Беггінс з “Володаря перснів”

Анна з ферми з “Зелені дахи”

Фокс Малдер з “Секретних матеріалів”

Діана Трой з “Зіркового шляху”

Уеслі Крашер з “Зіркового шляху”

Link to comment
Share on other sites

Гм,  логік  і  логіст... Трохи  різниця  є.  ;).  Я  теоретик,  а  Ви  практик?  Займаєтесь  логістикою  може?

Взагалі то я програміст з економічною освітою :shuffle:

І я дійсно практик, точніше теоретик, який обмежений можливостями практичного використання своїх розробок :)

 

З логістами я майже шість років пропрацював, забезпечуючи ії необхідними IT-інструментами.

Тому напрямок транспортної логістики та складського сервісу є одним з вагоміших проектів у моєму портфоліо.

 

Тож назвати мене "логістом" це було мабуть дуже влучно. 

 

P.S. Але це не враховуючи того факту, що на роботі я "не женат", в мене є ще багато занять де я, ...скоріш за все, все одно "логіст" :fp1:як от на цьому форумі наприклад...

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 

Ваш тип особистості:
“Керівник”
 
 
тайопєрєсєтє, так хочется быть просто бландинкой, но вотжежблин и тут засада :(.... 

 

а тепер ми знаєм, хто буде модерувати цей форум замєсто Фоми (P)

;)

 

а бландінку ми і так включаєм коли нам то потрібно, прада Надінка :flirt:

Цікаво.

А ви тут всі аж такі молоді, що все ще не знаєте: хто ви є?

 

Заздрю :)

ми відкриваєм в нас цікаві сторони :buba:

:corn:

Link to comment
Share on other sites

Взагалі то я програміст з економічною освітою :shuffle:

І я дійсно практик, точніше теоретик, який обмежений можливостями практичного використання своїх розробок :)

 

З логістами я майже шість років пропрацював, забезпечуючи ії необхідними IT-інструментами.

Тому напрямок транспортної логістики та складського сервісу є одним з вагоміших проектів у моєму портфоліо.

 

Тож назвати мене "логістом" це було мабуть дуже влучно. 

 

P.S. Але це не враховуючи того факту, що на роботі я "не женат", в мене є ще багато занять де я, ...скоріш за все, все одно "логіст" :fp1:як от на цьому форумі наприклад...

:good:

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...